- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Повреме на целувка.
Здрасейте когато се целувам с приятелката ми тя си затваря на половина очите и мен това ме дразни искам да ги затваря както аз просто когато почнем да се целуваме сами са затварят . Искам да питам имали значение , че ми е малко X . Мерси
nqma zna4enie, a tva 4e ti e malko.. ne mojem da ti pomognemПървоначално написано от Momcheto
I am in your fridge stealing your foodz!!
Не разбирам защо те дразни. Явно отскоро се целувате. А тя преди целувала ли се е много? Ако е така, мисля, че се притеснява да се отдаде напълно на целувката. Ако съм прав проблема ще се оправи с времето. Иначе, ако просто така се целува, с притворени очи, не можеш да я насилиш да се целува другояче.
ПП: Говори с нея. Предложи и да пробва да се целува със затворени очи. Ако не и хареса, нищо не можеш да направиш по въпроса.
започни да я дразниш и ти - отвори си очите широко - така че да излязат от рамките си.
ако не и харесва и тя ще спре
Живей си живота , за да не ти го изживее някой друг!
Smqtam che tova moje lesto da se promeni stiga da imash pravilniq podhod kum neq i tq da ima jelanie da ti go napravi po-hubavo![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ха, я си представи, че като си затваря очите напълно, тя може да си представя че се целува с друг. А пък предпочитам когато се целувам с някого, очите му са отворениПървоначално написано от Momcheto
Така съм сигурна, че целува точно мен.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
spokoino i az imam su6tiqt "problem" moito gaje puk se drazni 4e az sum s zatvoreni o4i no ve4e go prejivq i pri teb 6te stane taka 6te svikne6 znam 4e ne e mn priqtno no nqmame izbor a i pomisli si ako govori6 s neq tq donqkade 6te se obidi spored menПървоначално написано от Momcheto
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
lol kakuw goliam problem..moje na momicheto da mu e kef taka da se celuwa..ako iska da se obleshtwa i taka da te celuwa,w kraina smetka i tia triabwa da izpitwa niakwo udowolstwie,ne samo da zadowoliawa twoite kaprizi [;
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Da i az mislq taka...Trqbva s neq da govori6Първоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
Какво значение има дали си затваря очите..?
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Я споко ! МОя си се целува с отворени очи ( и изобщо не вярвам на тия глупости ,че тва значело че не ме обича!!) ,но нищо не мога да направя..скоро го подпитах - ЗАЩО?І и отговора беше : И АЗ НЕ ЗНАМ,става от самосебе си !" Така де..както ти се целуваш със затворени и ти е приятно,може би и при нея е така !!!! Би ли ти било приятно ако тя доиде при теб и каже : Абе скъпи,дразни ме че се целуваш със затворени очи!" Какво ще направиш??!!?!?
Та решение на проблема ти ..ми може би има 3 изхода..:
1. Сменяш гаджето
2. Говориш с нея И АКО е съгласна да го промени
3. Свикваш ти със ситуацията и не обръщаш внимание!!!!!
А аз си мисля ,че ако все пак наистина държиш на нея ..това не би имало значение за теб!...!...!
2 т. от правилника. Бан на профил
Преди и аз се целувах с затворени очи, ама след едно момче (което мн обичах) започнах понякога да ги отварям.Когато съм с напълно затворени и се дразня,защото започвам да си мисля за неща или хора,за които не трябваДосега гаджето не ми е правило забележки,ама и да ми направи аз няма да ги приема
Ще си се целувам,както искам и както на мен ми харесва,ако не е доволен да си намери друга
Я и ти си остави мацката да се целува,както на нея й е кеф, тя не ти прави проблеми затова,че си с затворени очи нали,не бъди егоист
![]()
oh znam go tva ne6to mn e sme6no ama ako mngogo te drazni pogovori s neq vse pak tzeluvaneto e nai priqtnata 4ast ot ne6tata a ako na tebe ti e nai nepriqtnata samo zashtoto priqtelkta ti ne si zatvarq 04ite okato se tzeluvate:}
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
izvinqvai,obache t`fa e mn glupavo...kakfo ti prechi...taka se chufstfa po-dobre,taka go pravi...na neq moje da ne i haresfa kak se celluvash ti,no si mulchi.,..makar che trqbva da si kazvate na koi kakfo ne mu haresfa,za da vurvqt neshtata...fse pak,tfa e super glupavo![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
i moq i toi taka iiii daje dokato se {} gleda nalqvo nadqsno ama skoro razbrah 4e gleda v ogledalata dali idvat koli ili hora iiiiii kato nqkoi minava i nie palim kolata i se mestim nqkade drugade...o6te mnogo se kriem ama sviknah
Първоначално написано от Ice_Queen
i az tui si mislqПървоначално написано от LadyDi
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
и аз туй питамПървоначално написано от MiLiNkOtO^
![]()
az sym slushala,che ako choveka otsreshta se celuva s otvoreni ochichki,moje da shari...t.e da se zaglejda po druga,dokato se celuva s teb..tyi che sys zatvoreni e po dobre,no vseki sam reshava kak![]()
Малоумници!
PROSTO I GO KAJI 4E NA TEB NE TI HARESVA TAKA
nz za6to trqbva da te drazni...vseki prai nekvi stranni ne6ta...pri neq qvno e tva...![]()