- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Свидетел ! Чесно!
Оня ден си вървя и гледам пред мен една дружинка от 5-6 човека. Нещо се обърнах назад и видях че идват 10-ина човека с бухалки, боксове, карабинери, секви такива... От началото си помислих "айдеее, ойдох...", ама тия ме задминаха и отидоха при тълпата пред мен. Тия с бухалките питаха другите "абе, вие ли сте модераторите и админите от теенпроблем?!", ония казаха "да, ние сме" и като се почна един бой... То беше 4-5 минути само, ама тия с бухалките си тръгнаха доста доволни. А пък и като се биеха се чуваха викове от сорта на "аре да видим после като се прибереш дали пак ше ми триеш постовете" и "много ли си отворен сега?". Ама то верно някои се уливат да трият...
Ne6tu ne shvanah smisyla ...
ахаха верно ли е? хахаха![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Така си е! Чесно!Първоначално написано от one_touch
![]()
Не, бе! Наистина се случи!
Dobre de , ne be6e li ti toq det pusna temata tam s ... drugata data.bg ? Nujno li e sega da copy/paste tuka ? o.0
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
хахаха що не са е ВИКНАЛИИИ аз сам за Тия с БуХаЛКиТе
WoW EVaLa=D> =D> =D> =D> =D>
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Идеята така или иначе е моя.
![]()
![]()
bate spri s tupite si temi!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Fuck! Az si misleh, 4e svideteli e nqmalo!
Eee, dobre 4e bqh s maska!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
И сега, щото се опитах да те защитя и препречих с тялото си ударите към теб, съм със счупена ръка.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Край, пръстите са ми отмаляли и сякаш не усещам кога натискам бутина Deeeeeeeeellll![]()
Бийте говедата
и т'ва ми било кавалерПървоначално написано от half life
![]()
И това ми е модератор...Първоначално написано от machoka
![]()
Къде, къде..Първоначално написано от half life
![]()
Аааа, да бе, ей го на бутона.. еми, мерси че ме подсети.
Хайде... бегом по другите форуми да си правите бъзици.