- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Chuvstvam se izgubena...
Sluchvalo li vi se e da vi izdignat na puhkavo oblache visoko v nebesata, a posle da vi drapnat oblacheto izpod krakata...? Tova mi se sluchi na men predi sedmica i neshto na rojdenniq den na nai-dobriq mi priqtel.Ne sam si pravila planove i ne sam ochakvali nishto osobeno da se sluchi vapreki che znaeh che shte prisastva momcheto kam koeto imah izvesni simpatii,koito po-kusno prerasnaha v neshto poveche.Noshtta beshe velikolepna!Mnogo tanci, mnogo smqh, mnogo valneniq i specialni izpalneniq. V diskotekata posle napravih parvata krachka s vaprosnoto momche i ostavih drugoto na nego i sqkash vsichko beshe idealno... praveshe tochno tova koeto iskam i koeto mi haresva... i vsichko v nqkakvi granici.Celuvahme se, kato toi beshe iniciatora... i t.n. Na drugata vecher se vidqhme s negovata i moqta kompaniq i toi po mnogo vnimatelen i dostoen nachin mi kaza che bil "vluben" v nqkakvo momiche no mojelo nishto da ne stane i vse pak ... neq slaga na parvo mqsto
.Onazi vecher ne e bilo savsem nishto,zashtoto mi namekna che pak iska no ne bilo pravilno i ne bilo chesno ... chuvstva se vinoven.Ne sam go vijdala ot togava, a iskam
Nz dali e lubov ili si vaobrazqvam neshto... i nz kakvo da pravq... Mnogo mi e machno... Daite mi savet... podobno neshto nikoga ne mi se e sluchvalo
![]()
![]()
![]()