- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Paranoia
off.naskoro spah s edna priqtelka i poneje ne mojeh da svyr6a mahnah malko prezervativa dokato svyr6a i posle razbira ne se ipsraznih v neq a navyn.oba4e tova 4e sym i go vkaral bez prezervativ me pritesnqva i spored men tva e 6ot sym nqkyv paranoik na takava tema.si4ki fakti so4at 4e nqma 6ans tq da zabremenee (daje 100% ne e bila v ovulaciq),ama taq misyl 4e moje nqkaksi da stane gaf neprestanno me sledva.vsy6nost tq ne moje da zabremenee nali ?
Всъщност, има минимална възможност и да е бременнаПървоначално написано от Paranoik
защото не само,ако се изпразниш в нея бебчето е факт.По време на акта се изхвърля течност (не говоря за сперма), която също съдържа сперматозоиди
Но възможността е малка, не искам да те панирам още повече,ама не си прави експерименти следващия път
![]()
От къде пък си 100% сигурен, че не е била в овулация?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Най-добре е да си направи тест за бременност.![]()
...i tova ve4e shte ti visi kato obica na uhoto da znaesh sledvashtiq pyt da ne si pravish experimenti![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
колко заблудени хора има...![]()
ами пич нали презерватива се слага, за да предпазва главно от бременност, а не просто за красота![]()
"Целувка за лека нощ"
Аахахаха ммдааа много вярно !Първоначално написано от midnight...
![]()
![]()
Така та верно -вземете си 1 тест за бременост ,и се надявай да не е късно !
2 т. от правилника. Бан на профил
Ми то си има спешна контрасексияма няма кой да се сети за двете златни хапченца
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
споко ве.то ако така се забременяваше...тва жена да забременее никак не е лесна работа.още повече ако не си свършил в нея.
mili4ak, parvo iz4akai da vidi6 dali 6te i doide pak posle go misli. 6ansat e mn minimalen no sa6testvuva....![]()
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again