- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
Преди 4 години значи на 14. Опънах една слимара беше ми за пръв път и ме хвана, мноу яко си набих филма.Последния път като изпалих една 120-ска, холандска реколта и са чудих що плакатите ма гледат така странно, даже се карах с изображението ми в огледалото, щото ми се смееше.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
беше мноу яко.
ami kat bqh na 12.bqh se sabrala s batkovcite i se mukneh s tqh .te bqha nqkade na 17-18 i vikat iska6 li i az da se napraq na te6karka vikam iskam......ama vqrno purviq i vtoriq put ne me fana nz zako tui.ama az ottogava ne sprqh da pafkam i zatva vze da me hva6ta i do den dne6en nqmam propusk da ne me fane.a za6to mi prosto da se napravq na 12 godi6na te6karka ama tva samo za purviq put.vtoriq ot lubopitstvo 6to ne mi deistva a sled 3 ve4e 6toto mnooooo mi haresa i iskah pak i pak i pak i taka.........
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
za purvi put mi be6e na 13 i sega ot vr na vr \/
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no comments
![]()
![]()
xAxAxAxAxA....oshte mi e smeshno
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
АБЕ ХОРА ВИЖДАМ ЧЕ РАЗБИРАТЕ МН. ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ОТГОЖОРИТЕ НА 1 ВЪПРОС:
БЛИЗО КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА СЛЕДИТЕ В ОРГАНИЗМА ИЗЧЕЗЖАТ
ПО-ТОЧНО ПИТАМ ДАЛИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА В КРЪВТА ОСТАВАТ СЛЕДИ??????????
ХОРА HELP МН. Е ВАЖНО!!!!
Laina ne opitvam
16 kato purvite 2-3 puti ni6to... ama posle pu6ih nqkuf druslqk i kato me fana... neznaeh sanuvam li ili e istina si4ko![]()
в кръвта-не.Първоначално написано от Анонимко
остават в сланините... така 4е зависи колко си дебел.
кльощавите и след 1 седмица ве4е сме "4исти" за пред теста, а кюфтетата и след 2 месеца могатда дадат "розово"
а на теб сигурен ли си 4е то4но тест на кръвта ще ти правят?
А слу4айно да знаеш, 4е
1- не могат да ти правят тест без твое съгласие, и 4е
2-употребата назабранени за разпространение вещества НЕ е забранена от закона
???
мммм за първи път... беше в края на 7 клас, което значи, че вече съм имала направени 14 години. А защо... Просто защото тогава бях в такава среда и в такава компания. Е разбира се имаше и голяма доза любопитство от моя страна.
http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59170512
Why is everything so fuckin hard for me
Keep me down to what you think I should be
Must you tell me and provoke the ministry
Keep on trying I'm not dying so easily...
на 14, точно дни след редето. ми що, шото се чадеше. и така вече пет лета усърдно свиване![]()
Abe hora vie normalni li ste...lelee prosto ne moga da poqvrvam..kfo i az sum pu6ila treva ne edin ili dva puti da re4em f interval ot 3 godini da sum pu6ila 3 puti(na 17 sum)...i ne moga da kaja 4e e ne6to "strahotno" i "Neveroqtno" ni6to podobno...normalno na kupon nasam natam da si drupne6 po malko,4ove6ko e ..liubopitstfo! No sum napulno naqsno s posledicite.Kak moje nqkfi kele64eta na po 11(lo6oto e 4e ima i golemi koito tvurdqt su6tite prostotii-veroqtno ve4e sa zatupeli ot trevata) da mi govorqt kolko bila polezna trevata i 4e ne bila po-vredna ot obiknovenite cigari...1 cigara marihuana se ravnqva na okolo 50 obiknoveni 4e da ne e i pove4e! Za teqzi koito pu6at po 3 marihuani na den...NAPRAVETE SI SMETKATA!Pro4etete malko literatura po vaprosa!No e vqrno 4e kum marihuanata e po-trudno da se pristrasti6 ot kolkoto kum cigarite...i vse pak tfa ne trqbva da vi e uspokoenie i kato pu6ite po 3 na den da si mislite 4e ne ste prostrasteni..NAPRAVO STE SI!Marihuanata vliqe seriozno na mozaka...moje edna cigara da si izpu6il no ve6testvoto (ne si spomnqm to4noto mu ime) ostava v mozaka ti do kraq na jivota ti i go uvrejda!Dori ot edna cigara sled 10 godini moje da ti pri4ini 6izofreneniq!Vazmojno e nqkude da ste 4eli 4e trevata e polezna,izpolzvat q za hora koito sa bolni ot rak,predpolaga se 4e trevata uni6tojava rakovite kletki,no zaedno s tqh uni6tojava i drugi jizneno vajni...No da mi govorite 4e bila polezna ...Znaete li na kakvo 6te prili4a mozaka vi sled nqkoq druga godinka ako pu6ite po 3 i po ne znam kolko marihuani na den...Prosto nqmam dumi...vzemete se f ruce i prestanete s teq gluposti...Namerete si nqkfko hobi nqkfa cel ..ne6to..ne si popilqvaite jivota taka... Sprete dokato vse o6te imate beli drobove...nadqvam se da me razberete ako vse o6te imate dostata4no mozak za takava slojna deinost!
![]()
Преди един месец някъде на екскурзията.Ся съм 8 клас.Ма не мога да кажа че беше някакво незабравимо преживяване.То сигурно щото първия път не те хващало.Ние бяхме 10-тина човека и за 2 дни едва изпушихме 6 масета и една пура.
na 15 sas edin fr.predi da opitam mi be6e interesno kfo ti pravi na mozyka.edin den sled kato doide vaprosniq fr pred vratata mi s ebahti 4ibuka v raka si kazah e kfo pa sa nali sam gangster 6e se napu6a.ni6tu ne mi stana.bqh mn razo4arovan.sled nekfi dni drug fr donese ebahti 4uka i se razcepih da se hilq posle seki den se hilehi nakraq prosto sprqh da se smeq a da otpuskam i da mi e veselo.sega sam na 16 i 4at pat pavkam.kogato ima vajnoto e da q legalizirat i si4ko 6e e ok!!! 4akaite 4e se otplesnah tva e druga tema![]()
Първо по темата - за първи път пробвах, когато бях на 15.. Сега съм на 17 и си пуша честичко.Първоначално написано от JuJuJuJUJu
![]()
А сега за отговор на цитата :
1) Погрешно предполагаш че след като пуша, не съм чел литература за марихуаната. Дори най-вероятно повече от тебВеществото, отговорно най-много за ефекта от тревата се нарича делта-9-тетрахидроканабинолът (THC) (хехе, уроците по химия да ми влязат в полза накрая
), също така, една цигара трева се равнява по канцерогенно съдържание на 17-25 цигари тютюн. А да изпуша сам една цигара,не се случва много често...
2) Тревата НЕ може да те доведе след 10 (дори след една или след 30) години до шизофрения. Единствената шизофрения, която може да предизвика е моментна - докато все още усещаш ефекта й.
3) А за намиране на хобита - това, че си бофя, изобщо не ми пречи да си излизам и да си имам хобита. В момента тренирам активно плуване и езда (да, звучи малко п*далско,знам), чета книги редовно, уча си, в момента почвам подготовки за кандидатстудентски...
4) За вредата на белите дробове съм съгласен...но абсолютно същата вреда нанася и тютюна.![]()
Така че ситуацията далеч не е толкова ужасна и мрачна, колкото си мислиш/колкото я изкарваш, мила.
Съжалявам ако с post-a си съм те обидил или нещо такова. Мир.\\//
на 13-14 някаде ииииииии досега пуша често има дни пуша и по 3-4 пъти![]()
Обичам повече да черпя приятелите си с трева отколкото сам да си пофя. Вижте, няма смисъл да се прекалява с трева, обикновено в тази възраст на всеки му се вижда готино и си мисли, че става център на евтино внимание от страна на връсниците, което обикновено си е така. Обаче е разумно именно сега когато всеки расте, т.е. подрастващия човек е хубаво да е с чисто съзнание и наистина бели дробове. Пък и се пазете от куките, това вече е най-опасното от всичко. Явно защото тревата е забранена и именно в това се крие самата тръпка...
15-16
бях 6 ти клас братлета когато се натрещях от тогава сам пробвал анфета и шприцове дори сега сам наджанкан и гледам как се прави хашиш ето да гледате бъдещти отрепки като мен ето но като сам гост не ми позволява да пускам линкове затова си го заврете модераторите
страшно много материал съе испушелиПървоначално написано от Hri$
наркомани
снощи пуших пак...и ми беше супер яко,но не се смеех както повечето казват
иначе преди 1 година за 1-и път,преди рождения ден на 3 годишната ми сестра
защото едни пушиха пред мен,а тогава бях много навита да пробвам,обаче не познавах никой който пуши...и им се натресох на ония и стана тя![]()
Fuck you...Thank you...I love you all!
Na 14 ot interes kakvo e.
Next Time I`ll be True...
Като гледам колко много хора пишат, че пафкат редовно, почвам да си обяснявам защо нацията е толкова тъпа![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от BaiboCo
![]()
![]()
![]()
по темата от 13 годишен ... видях една група зад училището да пушат и аз отидох пробвам... после до края на училище се смеех на сичко казано сеедно сам идиот ..
П.С. не че сам много умен![]()