- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
на 14 г0д за 1ви път... не искаше да ме хваша, а вс останали се бяха разбили кат кучета ( от тогава по-хубав материал не е имало!!!) Аз се изнрвих и изпучих сам 1 цигара и половина... след 20 мин ми се е*а майката!!! държа ме 7 часа- бяха пълни филми помня само 2-3 сцени- как вървя по 1 мост, как 1 0т аверчетата ме пита как съм и к0гато бях в даскало си мерих пулса - 160 за 1 мин, щях да к0лабирам... т0гава си казах, че повече няма да бохам... да, ама не , на др ден пак строшихме няколко масура с компаниятаИ та .. така се почва- малко мара, след тва малко амфети... после няк0й др бонбон.... бам ектасито- там е истината... кофтито е , че вече с екс-а се затваряш в 1 собствен свят и вярваш, че живееш в него
т0лкова 0т мен
Първоначално написано от Say It Right
Еми в 8 клас за 1 път зад дакслото но от тогава съм пушил трева и съм се дурал макс 10 пъти.... Не ми доставя голямо удоволствие
...защото, който не пуши трева трябва да яде халва, а от халвата се затъпява. Ти не пафкаш, значи...Първоначално написано от BaiboCo
![]()
![]()
![]()
Аз пробвах на 14 (малко преди това бях започнала да пуша цигари) и един ден се събрахме компания (много от които дори цигара не бяха пробвали), но си намерихме трева и изпушихме доста, до вечерта ми стана много весело и, честно казано, не помня колко целувки съм "раздала"
. Не съжалявам, че опитах и бих повторила и потретила (според мен е по-добре да пробваш и да не ти хареса, отколкото да гледаш другите около теб да пробват, ти да си мислиш, че това е велико и да си налагаш да ти хареса като ти падне
![]()
![]()
).
ne sym pu6ila treva nikoga a i nqmam namerenie
No matter where you go, there they are...
8 mi klas be6e mi interesno
Обичам дори,когато ти ме мразиш,защото знам че после пак в краката ми ще лазиш!!!
6 клас по начин, по който повечето са опитвали ... един приятел изкара показа ми как да си опъна, обаче мен ме фана ... само яд, че не се напуших да вида кфо е. После на другия ден им казах и пак ми изкараха и така няколко пъти, на 3-тия 4-тия път ме фана, после пуших още 2-3 пъти докато не ми изкараха мазния холандец, от който главата ми щеше да падне, минах през почивката 1-2 седмици, после зех от време на време който изкара да си пуша, 8 клас ново даскало 10-15 маняка си въртяхме ся съм 11 клас и си пуша за кеф и настроение.
Колкото до "Глобалното затъпяване", всички погрешно си мислят, че се дължи на манджата, а никой не осъзнава к'ъф е проблема ...
ПиЙс![]()
Ми за 1ви път некъде 14-15. Такъв смех не е имало преди тва никога![]()
8ми клас,тоест тази година, 2 пъти ... нито веднъж не ме хвана, а и нямам намерение да пуша повече ... гаден вкус, а смърдиш яко !![]()
Mmm.. na 15 bqh. Bqh s edin moi poznat punk i bqhme reshili da se razbiem zdravo edna vecher... vzehme si edna butilka vodka i izpushihme po edin joint... beshe ubiistveno, hahaha. Malko se bqh stresnala az zashtoto vsichko izglejdashe adski nerealno. Pyk i nie bqhme navyn... i posle minavahme prez nqkakvi ulici, krystovishta...hora... Dyrja me Ujasno dylgo vreme, cqla nosht, posle edva spah, i posle na sutrinta oshte ne mi beshe osobeno chisto syznanieto... dori, vyobshte ne znam kak sym se pribrala u nas bez da padna v metroto, primerno...
Vsyshtnost beshe qkoNo ne sym probvala otnovo... i nqmam osobeno namerenie. No sym si kazala, che drug pyt ako se sluchi, shte gledam da sym nqkyde na zakrito, kydeto samo da si sedq i da se naslajdavam...
na 6 a mama tate i dedo beha zeli stra6nata posta ot mladost !![]()
![]()
![]()
![]()
На 15..ама тва е пълна смрад..заклевам се повече няма да сложа тая простотия в устата си![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
18,заради проблеми,депресия и обмисляне на самоубийство
добави и липса на пари,човек на когото да се опреш,мечти на прах и още мн мн неща.Бе яка си е тревата![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ммм на 13,на едни масички в гората,на които им викахме Бар шишарка![]()
бях на 14 и оттогава почти не съм спирала...защо ли..ами сички пушеха от компанията и ми беше любопитно..не съжалявам,че съм пробвала и не съжалявам ,че продължавам да пафкам от време на време
![]()
Schranz music is my world !
на 15 или 16 не съм много сигурна ...и от тогава не пия вече ..няма да обяснявам защо .... ае супер яко ...понякога съм изпадала в жистоките филми ...но всичко си има своята дура страна ... мно ме кефи ..и не мисля да спирам ... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
az bqh na 13 ebin bratov4et doide napushen v nas s joint v ruka i mi podade az kazah 4e ne iska a toi mi vika "are pushi pushi 4e nikoi druk nema da ti dade taka bezplatno" i posle igrahme shah napusheni
за пръв път на 15. от тогава вече две години минаха , но още се събирам със същата компания всяка седмица да палим![]()
Fly like a buterfly , sting like a bee
на 13 ,заради приятеля ми,,и не съжелявам![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
И беше абсолютно задължително да се вдигне тема на 3 години?![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Treva...Za pruv put i az probvah na 14 na edna ekskurziq... ni6to ne mi stana oba4e
Sea pafkam ot vreme na vreme kato se saberem kompaniq, ama ni6to osobeno... amfetkite po bivat
![]()
Vinagi ima 2 mneniq: Moeto i Gre6noto
Golqm film beshe ... 7mi klaaas demek na 13 beshe purviq put v koito sama durjah treva v rucete si i edin ot purvite puti v koito shtqx da pusha .. Golemi pemejdiq bqhme preturpeli dokato stignem do dilar4eto v stoli4niq kvartal Mladost 1 .. oshte ne moga da zabravq nachina mi na svivaneSlagah nqkakvi filtri ot cigari a list4eto izobshto ne beshe zalepeno , kogato zapalih cqlata "cigara" izgorq do filtura zashtoto ne bqh slojila liga ;D Edva sum smognala 1 drupka da napravq , koqto ne mojah da zadurja oba4e sled tova okolo 15-20 minuti se nadqvah da me hvane izvednuj
![]()
Momi4eto s mene razpravqshe "Ee , dano amo da ne me hvane v avtibusa kum nas" hahah .. Ina4e purvoto mi istensko napushvane beshe oshte po film .. imah 4uvstvoto 4e krakata i rucete mi se dvijat sami i pravq nqkvi dvijeniq vse edno imam tikove ;D haha .. pushix e taka da vidq kvo e , imah super mnogo poznati koito si pafkaxa redovno i sled purviq put se prisuedinih kum cqlata partiq i ot togava ne sum spirala da si pafkam .. oba4e , e na , sega doide momenta v koito ako ne spra to pone shte namalq , zashtoto se poqvi nujdata ot tova v ikonomi4eski ii socialen plan . Too v jivota na vseki trevopusha4 idva moment v koito ograni4ava ili spira ot samosebe si ... Razbira , 4e e doshlo vremeto edin vid . E tova estestveno ne zna4i , 4e nqma hora na stabilna vuzrast koito ne sa spirali nikoga da pushat . Kato se zamislish posle kakvo to4no ti e dala trevata i kakvo ti e vzela .. se seshtash za mnogo neshta koito opredeleno ti e dala .. opredeleno sqkash tova rastenie te kara da se zamislqsh za neshta koito mnogo drugi hora ne vijdat i ne se zamislqt i ne im puka dori .. daje me napravi po-dobur i osuznat 4ovek hahaha osuznat .. verno si e 4e ne e dumata koqto e to4noto opredelenie za men . Zabelejitelnoto e 4e znam kakvo trqbva da se napravi i kak i to prekrasno go znam , shita e 4e ne go pravq .. i tova e za trevata ;]
Sintetikite kato jama oba4e sa neshtoto koeto sushto promenqt 4oveka mnogo .. promenqt go opredeleno .. i e shit . Vupreki tova vseki koito e preturpql tova i go e osuznal spored men moje da kaje 4e ne sujalqva za vsi4kite prodrusani dni i nai-ve4e noshti .. filma e da osuznaesh do kolkoto tova te e promenilo , a taq promqna e otiricatelna spord men .. za tva sintetikata e shit .. ama da se mine prez vsi4ko xax ;]
Следващият път пиши на кирилица! хоти
balon4eeec