- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
Na 15.
Za6to? Za6toto iskah da vidq kvo e![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Тез' глупости се менте. Аз съм олдфешънд и вярвам само на алкохола!
Всеки с пороците си.Първоначално написано от Анонимко
![]()
nikoga ne sum ispitval jelanie da vidq kakvo e 1 den prosto si rekoh da vidq kakvo e za da znam kakvo moga da o4akvam ot okolnite mi det sa pu6ili be6e minalata godina bqh na 17 do sega ne sum povtoril ne6to ne mi dopada ose6taneto![]()
DA JIVEE ALKOHOLAAAA!!!Първоначално написано от Анонимко
TREVA ZA P1RVI P1T OPITAH NA 14 NA AVTOBUSNATA SPIRKA S NQKVI PSETA DETO DORI I NE POZNAVAH...![]()
ZA P1RVI P1T ME HVANA V MORSKATA S EDNA AVERKA I ME IZBI NA AGRESSIQ NE6TO...(NA 16)
OT TOGAVA S1M PU6ILA OKOLO 5-6 P1TI, NO S1M PROTIV TREVATA...NQMA SMIS1L. NITO E TOLKOVA SME6NO KOLKOTO SI GO PREDSTAVQH, NITO E TOLKOVA HUBAVO...
OB6TO VZETO S NARKOTICI IZBQGVAM DA SE ZANIMAVAM. PROBVALA S1M DVE NE6TA SAMO, I NQMAM NAMERENIE DA PROBVAM POVE4E. VTOROTO BE6E EDNA RAZKO6NA KUBINSKA KOKA, E TOVA VE4E SI ZASLUJAVA![]()
. NQMA MQSTO ZA SRAVNENIE S TREVATA. NO NE BIH POVTORILA. TOKU VIJ S1M SE PRISTRASTILA...
![]()
![]()
DA JIVEE ALKOHOLA!!!!!
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
на 14 за пръв път и от тогава съм пушила 5 пъти сигурно...не ми и трябва повече! Не ме кефи особено, а и е толкоз вредна...не че цигарите не са, ама със сигари съм си свикнала...от 6ти клас :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Leleiiiiiiiiii xaxa vie o6te ne ste znaeli kvo pu6ite ama nali drugite go praat ta dai i az \/
abe seki proba po tupoto e da pu6i6 6toto si s drugite koito pu6at ... barabar petko sus mujeteПървоначално написано от Анонимко
![]()
Има нещо вярно.Първоначално написано от korn___
![]()
nekade 13/14 posle pak sam probvala ama izbqgvam![]()
mi za prav pat na v 8 klas.posle pu6ih non-stop blizo dve godini,ama mi pisna i sprqh za 1 godina.posle ei taka ot vreme na vreme.no si uvajavam koz4eto![]()
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!
na 13 godini mi beshe purviq masur..hvana me chak ot tretiq put!Veche 5 godini si pusha moje da se kaje redovno i ne mislq da spiram..Nqma po qko neshto ot tva!I koito mi kaje che ne pushi shtoto vredi sha mu se smeq mnogo..alkohola vredi tochno tolkova kolkoto i trevata..no prosto trevata se upotrebqva po chesto ot tam idva vredata..
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!
Е то по тая логика нито требе алкохол да пробваш, нито цигари, нито чадел,а и не е ли същото като да видиш някой,че яде некфо си кроасанче и си викаш дай и аз да си купя. А и ако човек не бъде понякога Петкото то тва няма да е живот...та нали за вси4ко разбираш или виждаш от някой...Първоначално написано от korn___
If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...
trevica,darling,trevica...Първоначално написано от missing_girl
we like it DARK&HARD
На 15 ако не се лъжа. Беше ми любопитно![]()
Сега просто няма кинти за трева (отидоха за хероин)![]()
![]()
Ами за пръв път пробвах в 8-ми клас, ако не се лъжа!
Не се напуших, но както и да е! После след около половин или една година реших пак да пробвам за да се напуша и да видя аджеба за какво иде реч, успях май от четвъртия път и цяло лято си пушех редовно. После обаче ми мина мерака и до ден днешен пуша много ама наистина много рядко!
za pryv pyt na 15 godini,kompaniqta na priqtelq mi pu6e6e i az da ne ostana po-nazad,a sega kato ne sme zaedno pu6a po rqdko,no vse pak........![]()
za pryv pyt na 15 godini,kompaniqta na priqtelq mi pu6e6e i az da ne ostana po-nazad,a sega kato ne sme zaedno pu6a po rqdko,no vse pak........![]()
na 13...na lagera...sega 6te prava 14 dei sega o6te si pafkam ot vreme na vreme......
На 14. Ми кво да кажа, случва се по купони.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
xaxa.mi az ne s1m probvala i ne prepor14vam ni nikoi,za6tot imam mnogo poznati,koito pu6at i znam,4e tova ne im e pomognalo po nikak1v na4in,a naprotiv
em az opitah kat bqh na 14
za kvo opitah:6tot iskah da vida dali 6e me hvane smqh ma 1-viq pat ne ma hvana tak i ostanalite 5-6 pati
ma sega ve4e e drugo ne6to qko ne se pristastih kakto drugi ne6ta
V nachaloto na peti klas propushih cigari i sled 3 meseca jointec ot togava prez den s kompaniqta se kozim a sybota se ubivame ...
mmm znachi az na 14 mislq.. april mesec be6e , hodih s 1 deto pusheshe treva i me popita iskam li da probvam i az iskah .. cqlo lqto sled tova ne bqh pushila ve4e bqh na 15 i sq taq esen prosto se razmazah!Nqma da spomenavam ama iam chusttvoto che v pld nqa pochti chovek det da ne pushi.. kakto i da e , nz za kvo no vze da mi stava seki put po gadno i po gadno kato se napusha i edin pyt se napushih ne se pribrah cql den posle zaspah v reisa huu che jiveq na poslednata spirka na reisa.. i se pribrah nz kak..bqh sa filmirala che ne moa da hoda che umiram i mi idvashe da legna na zemqta!!!!i edin den ve4e POSLEDNIQ PUT neznaeh kak sam se pribrala maika mi sa be6e uplashila mn..bila sam super bqla..chak mi gledalha racete s tatko(nqmashe za kvo de),ama az bqh tolkova zle che ne mi i pukashe..Marzeshe me dori da mislq..kakto obiknovenno sa zaravqh v misli!sabuha me,sablqkaha me
i bam v krevata na drugiq den ai obqsnqai..qla sam razvelen sandvich sig.. a u lagah,mazah .. te si pomislili che sym pila.. nz dali sa mi povqrvali i s nai golqmata si glupost na 1 rd shtqh da pusha pak obache za shtastie nz kak tochno predi da doide moq red mi zvynna maika da pita kvo pra..kaza che ne iska izdynki i ot togava ne sym barvala...Maika nqkav angel hranitelRadvam se che ve4e ne se zanimavam.. minali sa tochno kam 5 meseca ot kakto ne sam pushila..a na skoro moi priqteli pushiha pred men i chak v ustata shtqha da mi go slojat ama az tvarno
![]()
i sam gorda sas sebe si ! sq sam v proces na otkazvane na moi priqteli.. Varvi dobre =D> naistina nqma nujda ot tva.. Seki sledvasht put kato se napushvah osaznavah kolko mi e po dobre bez da go pravq i ZASHTO LI pak go pravih.. i kogato prikliuchi vsi4ko ne sam i pila ot togava.Mn po zabavno mi e trezva i go preporachvam i na vas..
Sashto taka i moq priqtel znae za tezi neshta hodim ot 5 meseca pochti tochno kato sprqh trevata,toi e kategorichno protiv..i mi e kazval che ako probvam otnovo prosto da go zabravq.. Estestveno moga da go napravq i bez da razbere no vi kazvam chesno naistina nqma nujda ot tva!
Nikoga ne sym opitvala drugo osven treva i nikoga nqma da go napravq..!
mladi hora ste ne si provalqite jivota.. sled ednoto vinagi idva drugoto.. Gluposti che ne e verno prosto ne iskate da povqrvate che e taka.. a sled vreme![]()
Nadqvam se pone nqkoi da se pouchi i da se usaznae ! To rano ili kasno seki se osaznava no vaprosa e che za nqkoi e kasno..
kakto i da e malko se otklonih... tva e moito mnenie..