.
Затворена тема
Страница 3 от 16 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 386
    Повече от фен
    Град
    Недалеч
    na 14 i to za6toto si4ki okolo mene pu6eha i o6te si pu6at ,ama mene nqma da me zaribqt

Guest
    миналата година пролетта пробвах и после постоянно ... накрая разбрах че трябва да спра и ето ве4е почти 6 месеца не съм пипала ма мисля в скоро време пак да си смокна че ми се е припушило яко

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    I kakto obiknoveno batko vi e nai propadnal na 13 probvah treva. Za6to em kompaniqta i si4kite oligofreni bqha nekvo zapaleni Am lo6oto e 4e rabotata ne svar6i do tam sled tova sam probval suma ti bokluci S koeto ne se gordeq no pone znam kakvo e i sega nqma da se podlaja kato neandertalec pred polugotova hrana

Ina4e li4no za trevata nikoga efekta mi ne e bil s nekvi raboti da vijdam da mi se otdelq do6ata ot tqloto ili sqkakvi prostoti deto sam 4uval. Pri men se polu4ava6e qko cikla6
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

be oshte nesam no edin friend kaza 4e predi 16 masivno otapqvash ako pafkash ta vqrno li e tva det mi go kaza ? ili ne
    DE PUTA MADRE
    69
    Creado En El Peor
    Barrio Del Mundo

CRaZy_IKTe
    Guest
    Na 14 s edni ot kvartala...Beshe super smeshno...Hvana me edva kogato bqh sys sestra mi na drugata sedmica-sled priznanieto si.Beshe mi interesno da vida kvo e.I do den dneshen prodyljavam da pucam kogato ima

Guest
    ZATOVA BALGARIA IA MRAZIA TOLKOVA MNOGO TROPADNALI TREVOMA OT VSEKADE VIE MISLITE LI KAKVO 6TE STE 30 GODINI NEKVI BOKLUCI OT VSEKADE

CRaZy_IKTe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ZATOVA BALGARIA IA MRAZIA TOLKOVA MNOGO TROPADNALI TREVOMA OT VSEKADE VIE MISLITE LI KAKVO 6TE STE 30 GODINI NEKVI BOKLUCI OT VSEKADE
    Abe moi chovek smeshen si govorish bez da znaesh.Vzemi si nqkoq knijka i se nauchi taka...pone da znaesh osnovnite raboti..Che se izlagash...Ima edna jestoka knijka-izdatelstvo DILOK na Iuliqn Karadjov "Vsichko za narkoticite" zemi si q i togava she govorim

GolemiqSmyrkach
    Guest
    а е вии не сте в ред. ебати тъпото е да се тъпчеш с такива боклуци. и лепя бас че половината. ко не и повечето от вас тъпаци лъжете, че сте пробвали на по 13-14, ако въобще сте пробвали. е за тва сичко в тая шибана държава е на тоя хал. щото от малки се учите не да пушите, а да лъжете. тъпаци

Голям фен
    Трева...на 14....беше ми интересно и пробвах Изкефи ме и продължих :P
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    sofia
    probvah kato bqh na 13,na moreto edno momi4e mi predloji i se napu6ihme na plaja,ma ne me fana..posle oba4e opitah pak..i pak...i ze 4e mi haresa...sega sm na 16 po4ti i pu6a seki den i ne misla da spiram=)

Фен
    Град
    Еverywhere
    Ми в 8ми клас - тоест на 14
    Пробвах,защото имах желание и аз незнам защо с едни мой съученици.И още си пуша де!Дори и не всеки ден,когато има трева защо пък да не се напушим

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Не съм пушил трева, и в името на Карл Маркс никога няма да почна да пуша. ТРЕВАТА УБИВА, така че си е на ваш риск
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Не съм пушил трева, и в името на Карл Маркс никога няма да почна да пуша. ТРЕВАТА УБИВА, така че си е на ваш риск
    xaxa awe bate ti lud li si we??kvo se izkazva6 kat ne si naqsno?!koga dosega si 4ul za smurten slu4ai ot treva?? OT TREVA NE SE UMIRA!

Guest
    xaxa awe bate ti lud li si we??kvo se izkazva6 kat ne si naqsno?!koga dosega si 4ul za smurten slu4ai ot treva?? OT TREVA NE SE UMIRA!
    Да бе верно е!То от обиновени цигарки се развиват кви ли не болести,включително и смъртоносни,а пък от тревата нищо не става-да же е полезно да се пуши трева!

Повече от фен
    Град
    sofia
    trqbva da si adski typ za da probva6 va 10-11godini ili 12

на 14 години бях 7ми клас. пробвах защото обстоятелствата го изискваха
    M2O Musica allo stato puro!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    на 14. Ми щото исках да видя кво е!

Голям фен
    Na 14 .. e ot pochti vsichko trqbva da se opita ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GolemiqSmyrkach
    а е вии не сте в ред. ебати тъпото е да се тъпчеш с такива боклуци. и лепя бас че половината. ко не и повечето от вас тъпаци лъжете, че сте пробвали на по 13-14, ако въобще сте пробвали. е за тва сичко в тая шибана държава е на тоя хал. щото от малки се учите не да пушите, а да лъжете. тъпаци
    Ахах а ти каква глупост изръси няма да коментирам...
    Само ще кажа че е напълно, напълно нормално деца на по 14 години да пробват за 1ви път...на тази възраст почват да излизат насам натам разни работи из квартала, така че....

П.П и аз пробвах на 14.
    В една горичка, близо до бургас...направихме си бонг.
    и може да звучибанално вече, но и мен не ме хвана...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    Не съм пушил подобни лайна.
    laino si ti be 4algar smotan

Guest
    Да бе верно е!То от обиновени цигарки се развиват кви ли не болести,включително и смъртоносни,а пък от тревата нищо не става-да же е полезно да се пуши трева!
    abe i 3-mata ne6to mn ne ste osvedomeni taka 4e sledva6tiq put predi da postvate se informiraite da ne se izkazvate taka nepodgotveni da vi se smeqt xorata na akula

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cMeTaHka
    probvah kato bqh na 13,na moreto edno momi4e mi predloji i se napu6ihme na plaja,ma ne me fana..posle oba4e opitah pak..i pak...i ze 4e mi haresa...sega sm na 16 po4ti i pu6a seki den i ne misla da spiram=)
    evala

Guest
    тц тц тц бъдещето на българия е в ръцете на малки наркоманчета, колко жалко...

kvo iska6 da kaje6 be ne6tastnik
    az pu6a vseki den imam ba4kane,priqtelka,u4a si taka 4e da go duxa vseki koito iska da kaje ne6to lo6o za jointa-ne sum vinoven 4e nekvi sme6ni tupi pup4ivi pi6lemeta razvalqt imeto mu

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    na 14 i to za6toto si4ki okolo mene pu6eha i o6te si pu6at ,ama mene nqma da me zaribqt
    nikoi ne iska da te zaribqva be sme6nik...vsi4ki okolo tebe pu6at i bez ti da se okolo tqx i edva li samo se 4udqt kak da zadelqt ot jointa da te na4adqt,taka 4e kato potuvat v ob6testvoto da zavlekat nqkoi ili s drugi dumi:
    xaxaxax kooooooooooolko si zle

Guest
    abe e sme6nik kuv si ti be?!q se skrii s gadnite si DEPRESANTSKI tupi misli i xodi v 4ujbina da mrazi6 Bulgariq hater4e smotano...
    e takiva kato tebe sa nai-golemite lainari i s podoben post koito po4va s MRAZQ BULGARIQ nz kvo se opitva6 da postigne6...
    Jointa mi e dal tolkova mn a ne mi e vzel ni6to..
    pu6a po4ti redovno i sum 6tastliv.
    imam si vsi4ko tapako i ne drusam drugi raboti taka 4e za vsi4ki vas kato toq ne6tastnik koito ne6to mn e po4nal da mrazi i da razbira i da se prai na mn lud i da vika na ostanalite 4e sa otrepki,ima 1 golqm i tlust deto da im zapu6i groznata djuka

A ZA TVA MRAZQ BULGARIQ NQMA DA KOMENTIRAM VUOB6TE
    nqma6 mqsto v toq forum i taq strana ne6tastniko taka 4e xodi nekude drugade da "mrazi6"

PS:da te eba v krivite prusti-ne mojax da raz4eta mn ot tupite ti haterski nedomisleni dumi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си