- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
тревата е била друсана пичПървоначално написано от kakyra
тя ако не е друсана ква трева ще е хихи![]()
да точно![]()
![]()
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
Чистата трева не се води като "друсане".Помисли малко и съм сигурен, че ще стигнеш до извода какво иска да ти каже колегата..Първоначално написано от Levski_Fenka
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
ами ако не е друсана значи ще е недрусана, не мислиш ли
ДобраПървоначално написано от Levski_Fenka
![]()
![]()
![]()
Ole kato ne znaete kvo e drusana i ne drusana treva prosto sprete.. drusanata e pri samiq rastej na weed-a da se drusa s razni hapove i drugi opiqti.. te se bluskat v stabloto i sled tova stava mnoo moshna trevata.. a ne drusanata sushto e opiqt ama ne i haluminat..ako nqkoi ne e razbral shte povtorq
![]()
am az sega sam na 14 zna4i na 13 napravih go za6toto mi be6e interesno
be6e mnogo qkoo
mi na 13 i otidoh na daskalo i kato me izpitaha az se hileh zverskii be6e nekfo mn sme6no.
6to provbah........? Mi e taka 6oto mi be6e lubopitno a se okaza 4e e nekfo zabavnoi taka sa ot vreme na vreme svivam po 1 i se kefa
koito ne sa probvali ako iskat da probvat ma moq suvet e da ne minavate na ne6to po hard
![]()
Тревата не води към по тежки наркотични вещества! При проучване сред хора зависими от опиатите е открито, че приблизително 50% хората са пушили трева редовно, а другите 50% не са. Тоест няма никакво значение дали пушиш трева или не - шанса да минеш към по тежки наркотици е еднакъв!!! Всичко зависи от човека!
На 13.Защото ми беше интересно,но честно казано ме беше много страх![]()
Az ne sum pu6ila treva ama iskam da probvam.Interesno mi e da razbera za kakvo ide re4
![]()
za purvi put sam probvala koz v 8-mi klas
men li4no si me kefi da si pusha na volq xaresvami prosto provax i mi xaresa i posle se 4uvstvax mno dobrem
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Ми аз съм пробвала нааа...13 т.е.,тази година ,но смятам да пуша пак...Просто си мисля .че ще се пристастя и ще започна с по тежки наркотици...Пушила сам два пъти и двата не ме хвана но ми стана сдухващо и не ми се иска и да си спомням!
Затова моля Ви не се пристастявайте...не искам младите тинейджъри да са наркомани...
na 13 i za6toto az iskah![]()
ami za purvi put predi 3 meseca,i mn qko se napu6ih,ne sujalqvam,6toto kogato mi be6e pisnalo ot vsi4ko i vsi4ki,prosto se napu6ih...i krai...posle produljih...i taka...
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
mi 4estno da ti kaja ne pomnq to4no na kalko no ne sujelqvam i produljavam da si upotrebqvam sve6tenata trevica
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Стандартен отговор на 13 мии шот бях в такава компания тогава след тва пуших още малко,сига вече не
За първи пътт на 13.![]()
Както доста други,беше ми любопитно.
За първи път палнах гърлото на 11, и не мисля 4е съм сбъркал, пуша си редовно, вече съм на 16, и не съм зависим, алелуя [-o<
На 13 пробвах, ма тогава не ми хареса.
По-късно попаднах на много благи тревици и оттогава сме неразделниМного ми е кеф и всеки ден си дърпам . Проблема е само че после много ям
![]()
За тези които четът темата и не са пробвали или са пробвали веднъж. Марихуаната или така наречения канабис не е наркотик!!! От него не-ставаш зависим или агресивен, нито пък те уврежда по какъвто и да е начин. Ще си кажете тоя пък кви ги говори. Вярно е! Смъртните случеи от тютюн 340,000 , алкохол 125,000+ , наркотици (кока, хероин, морфин и др.) 3,800 , Марихуана 0 . Тази статистика е де що годе вярна, направена е в САЩ, ама не мисля че тяхната марихуана е различна от нашата. Единственото нещо до което води марихуаната е временна еулфория, кояно не уврежда мозъка или нещо такова, даже засилва някои сетива, затова се използва от творци (художници, певци, музиканти, че и от някои американски президенти) Точно простотиите, казвани от повечето родители могат да те накарат да вземаш истински наркотици. Защото те ти казват "недей пуши трева" ти си мислиш че е наркотик, пушиш, виждаш че не се пристрастяваш, викаш си "те нящо ментят" събираш малко пари и си копуваш кока примерно или някакъв по ефтин заместител, и кво става, не можеш да спреш, ами сега и всички знаем кфо става, . Да не говорим че алкохола води по много ужасно пристрастяване. Води до халюцинаций, загуба на съзнание и други. Аде мойте деца и със здраве![]()
Ма и ти си страшен разбирач ххахаххахаххахаххахахах ЛЕЛЕЕЕЕ ахаххахаПървоначално написано от kakyra
probvah za purvi i za momenta edinstven put minaloto lqto. bqh na 14 ,no 4esno kazano ne mi podeistva. moje bi za6toto bqha 3-4 drupki,ama ne znam...tva ne e mnogo po moqta 4ast.![]()