.
Затворена тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 386
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kakyra
    WeeD probvah. ne pomnq ve4e. ama ne beshe otdavna.. pusha mnogo rqdko.. i to samo kato mi e gadnu i napregnato za da moga da zabravq za realnosta.. i kolkoto i maloumno da prozvu4i.. purviq put kato se napushih si spomnqm 4e vidqh na prozoreca da mi tropa angel4e i imah 4ustvoto 4e ne sam na zemqta
    тревата е била друсана пич

тя ако не е друсана ква трева ще е хихи

Град
    Sofia
    да точно
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Цитирай Първоначално написано от Levski_Fenka
    Чистата трева не се води като "друсане".Помисли малко и съм сигурен, че ще стигнеш до извода какво иска да ти каже колегата..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    ами ако не е друсана значи ще е недрусана, не мислиш ли

/wan`a`doo/
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Levski_Fenka
    Добра

Ole kato ne znaete kvo e drusana i ne drusana treva prosto sprete.. drusanata e pri samiq rastej na weed-a da se drusa s razni hapove i drugi opiqti.. te se bluskat v stabloto i sled tova stava mnoo moshna trevata.. a ne drusanata sushto e opiqt ama ne i haluminat.. ako nqkoi ne e razbral shte povtorq

Град
    sliven
    am az sega sam na 14 zna4i na 13 napravih go za6toto mi be6e interesno be6e mnogo qkoo

Guest
    mi na 13 i otidoh na daskalo i kato me izpitaha az se hileh zverski i be6e nekfo mn sme6no.
    6to provbah........? Mi e taka 6oto mi be6e lubopitno a se okaza 4e e nekfo zabavno i taka sa ot vreme na vreme svivam po 1 i se kefa koito ne sa probvali ako iskat da probvat ma moq suvet e da ne minavate na ne6to po hard

Guest
    Тревата не води към по тежки наркотични вещества! При проучване сред хора зависими от опиатите е открито, че приблизително 50% хората са пушили трева редовно, а другите 50% не са. Тоест няма никакво значение дали пушиш трева или не - шанса да минеш към по тежки наркотици е еднакъв!!! Всичко зависи от човека!

Супер фен
    На 13.Защото ми беше интересно,но честно казано ме беше много страх

Az ne sum pu6ila treva ama iskam da probvam.Interesno mi e da razbera za kakvo ide re4

za purvi put sam probvala koz v 8-mi klas men li4no si me kefi da si pusha na volq xaresvami prosto provax i mi xaresa i posle se 4uvstvax mno dobrem
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Guest
    Ми аз съм пробвала нааа...13 т.е.,тази година ,но смятам да пуша пак...Просто си мисля .че ще се пристастя и ще започна с по тежки наркотици...Пушила сам два пъти и двата не ме хвана но ми стана сдухващо и не ми се иска и да си спомням!
    Затова моля Ви не се пристастявайте... не искам младите тинейджъри да са наркомани...

Guest
    na 13 i za6toto az iskah

ami za purvi put predi 3 meseca,i mn qko se napu6ih,ne sujalqvam,6toto kogato mi be6e pisnalo ot vsi4ko i vsi4ki,prosto se napu6ih...i krai...posle produljih...i taka...
    Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...

Ами за пръв път на 13.Защото ми предложиха и аз приех

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi 4estno da ti kaja ne pomnq to4no na kalko no ne sujelqvam i produljavam da si upotrebqvam sve6tenata trevica

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    Стандартен отговор на 13 мии шот бях в такава компания тогава след тва пуших още малко,сига вече не

Повече от фен
    За първи пътт на 13.
    Както доста други,беше ми любопитно.

4i4ko-"Trevi4ko ;)
    Guest
    За първи път палнах гърлото на 11, и не мисля 4е съм сбъркал, пуша си редовно, вече съм на 16, и не съм зависим, алелуя [-o<

На 13 пробвах, ма тогава не ми хареса.
    По-късно попаднах на много благи тревици и оттогава сме неразделни Много ми е кеф и всеки ден си дърпам . Проблема е само че после много ям

Тоя с голямата цигара
    Guest
    За тези които четът темата и не са пробвали или са пробвали веднъж. Марихуаната или така наречения канабис не е наркотик!!! От него не-ставаш зависим или агресивен, нито пък те уврежда по какъвто и да е начин. Ще си кажете тоя пък кви ги говори. Вярно е! Смъртните случеи от тютюн 340,000 , алкохол 125,000+ , наркотици (кока, хероин, морфин и др.) 3,800 , Марихуана 0 . Тази статистика е де що годе вярна, направена е в САЩ, ама не мисля че тяхната марихуана е различна от нашата. Единственото нещо до което води марихуаната е временна еулфория, кояно не уврежда мозъка или нещо такова, даже засилва някои сетива, затова се използва от творци (художници, певци, музиканти, че и от някои американски президенти) Точно простотиите, казвани от повечето родители могат да те накарат да вземаш истински наркотици. Защото те ти казват "недей пуши трева" ти си мислиш че е наркотик, пушиш, виждаш че не се пристрастяваш, викаш си "те нящо ментят" събираш малко пари и си копуваш кока примерно или някакъв по ефтин заместител, и кво става, не можеш да спреш, ами сега и всички знаем кфо става, . Да не говорим че алкохола води по много ужасно пристрастяване. Води до халюцинаций, загуба на съзнание и други. Аде мойте деца и със здраве

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от kakyra
    Ole kato ne znaete kvo e drusana i ne drusana treva prosto sprete.. drusanata e pri samiq rastej na weed-a da se drusa s razni hapove i drugi opiqti.. te se bluskat v stabloto i sled tova stava mnoo moshna trevata.. a ne drusanata sushto e opiqt ama ne i haluminat.. ako nqkoi ne e razbral shte povtorq
    Ма и ти си страшен разбирач ххахаххахаххахаххахахах ЛЕЛЕЕЕЕ ахаххаха

Голям фен
    Град
    sf
    probvah za purvi i za momenta edinstven put minaloto lqto. bqh na 14 ,no 4esno kazano ne mi podeistva. moje bi za6toto bqha 3-4 drupki,ama ne znam...tva ne e mnogo po moqta 4ast.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си