- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
abe hora vsi4ko koeto e pu6ek uvrejda zdraveto pri4inqva tejka termi4na degradaciq i mutaciq na belite drovove demek rak a tova ne stava ot vednuj triabva godini taka 4e ne mi govorete to ni6to mi nema ne bilo vredno 6te se razbere sled vreme pa 6e vi pitam togavaПървоначално написано от Анонимко
![]()
kak 6te ste i opi4aite si akula za6toto 4ovek za razlika ot drugite jivotni e deran s tova ne6to koeto mai v sega6no vreme e tragnalo da zakarniava na nas ni e daden za da mojem sami bez dr van6ni sredstva da se spraviame s vsi4ko i da se izmakv
Едно обобщение - И непушачите умират ........mda prav si no po durti bez razdira6ta drobovete im ka6lica bez stra6ni ma4enia i dalda predsmartna agonia....![]()
:P
![]()
![]()
aaa be ti si mnogo zle be moi 4ovek biologiq ne si li u4il qdeneto ima ogromen smisal ako ne se hreni6 ot de bre 6a zima6 energiq da gi pi6e6 tiq gluposti vaii kat ne znae6 po dobre ne pi6iПървоначално написано от NQMA
zatvori si 4ovkata i tva e.....
Пробвах за първи път на 14... защо... защото когато не си опитал нещо забранено, то започва да изглежда все по-привлекателно... та опитах, любопитство. От тогава съм пушила не знам колко пъти, ама... на 2-3 месеца веднъж се случва... че може и на повече.
The art of love is not to let your heart get broken !
хахахах какви сте ми големи само на по 13-14 пробвали лелеле
аз преди 2 седмици на 20 съм за ся
не е кой знай какво от 1-2 седмици само 2 пъте ме фака както трябва и нещо не намирам смисъл у тези лайнца и ще ги спирам. май по съм зарибен за синтетика ама....... не ми се мре на 30![]()
7ми клас ---> 13години![]()
emi na 13 6oto mi be6e interesno :P![]()
![]()
√$ĨﭲKǿ
Ами аз на 12 , бяхме в един клуб и тогава вси4ки си дръпнаха и аз казах ами за6то не и...!Но след това не съм пу6ила!
Е оби4ам да експериментирам за това!
\/
недеите гадно е (е добре де хубаво е 6тото ме хвана веднага и се замаях) и вредно
Впрочем не разбрах само едно... Твърдите ми, че ще хванете рак от трева?? Увреждало белите дробове?
Дам абсолютно прави сте, че ги уврежда... Обаче има една малка подробност. Колко често се пуши трева? Да не би да се употребява всеки ден в промишлени количества? Е разбира се може да има индивиди дето правят това... Но един обикновен човек няма да пуши повече от 1 коз седмично... Което свежда увреждането на минимум. Значително по-малко от това на един пушач гълтащ примерно по кутия цигари на ден... А колко хора, които пушат цигари цигари хващат рак на белите дробове? Ми една минимална част от всички, което общо взето свежда шанса за рак от трева, практически до невъзможното.
mi na 13 godini iskax da probvam no to ze 4e mi xaresa mno![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
От тревата много се затъпява. Твърде рисковано е... А ако си се родил леко тъп, изобщо не е за предпочитане да пушиш.Първоначално написано от korn___
Добре правиш, да ти кажа, че не опотребяваш марихуана.![]()
Аз опотребих за пътви път в девети клас. Просто с едни порядъчни хора решихме да зачетем порядъчно световния ден за борба с наркотиците. Ноо тогава бях прекалено млад. Това ми беше единственото сношение с кака Мария Хуана. Просто не си допаднахме.![]()
az pak mai na 12 ili 13... 6to???(e tva 6e vi se stori mnoo tapo) 6tot hodeh s edno laino det trevata i amfetite za ni6to gi nqma6e ta pokrai nego i az... sega-dve godini sled tva pu6a koz za da si pripomnq starite dni, kogato ima povod ili nqkoi me po4erpi, ne mi e neobhodimost
На 13,понеже ми беше интересно.
На 14,на купон...щотото такаНямам спомени от тоя купон много...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
бях на 13-14 години.. тогава доста трудно се намираше но за сметка на това ако не беше чубрица, беше добра.
оттогава почти всеки ден, но си прая почивки един месец пуша, друг не пуша..
общо взето не съм толкоз зарибен де..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
На 14,защото исках.
He Is The Poison And The Antidote
Не съм пробвал ...на 17 съм и не съм пробвал .. хах няма и да пробвам.. аз съм твърдо на цигари !!!![]()
![]()
Ами бях на 14 , когато пробвах за пръв път , защото ми беше любопитно как действа , как се чувства човек в такова състояние.Сега продължавам да си пуша... има моменти когато пуша по два пъти на месец има моменти когато всеки ден ... ама от време на време трябва да има почивки.Иначе лятото почти всеки ден
![]()
probval sam i nqma keria ot tova naprao e tashak rabota ne si xapvam barbekiuto i salatkata am she pusha tiq laina
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
на 13...мноо ми беше интресно и при първа възможност го направих.Сега от време на време пак палим по някоя и друга слимарка...
na 14 na edin RD na edin frend ama togava mi be6e pyrviq i posleden pyt
на 15. първия път въобще не ме хвана, втория също. и то просто защото не знаех как да пуша. но и до ден днешен трябва да изпуша доста, за да ме хване. последния път изпуших козаи пича дето го донесе само ме погледна със зяпнала уста и ми каза, че никога не е виждал човек да пуши толкова... еми... какво да се прави? такава съм си
а защо ли? ми първия път от любопитство... а то какво стана...
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Първоначално написано от Стеси
мила личи ти , земи спри да пушиш белким ти дойде акъло
Значи ......като бях по малък винаги сам си викал че трева мрева и всякви др.наркотици не бих опитал но още за парви пат когато видях трева и си взех един конус да видя закакво става вапрос тогава бях на 12-13 години някаде
На 14 с вуйчо мине ме хвана кой знай колко . Не пуша често , в момента манията ми е Bushmill 10 годишно уйски
![]()
Мога да бъда пълен нещастник , но най се харесвам само такъв - ухилен , почерпен , безрижно повръщащ ...