.
Затворена тема
Страница 9 от 16 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 386
    Фен
    Град
    out of heaven...
    ами 14-15 любопитно ми беше, ама не съм се зарибила нещомн здраво. Един път в месеца е много, ама кат ми се допуши си пушвам
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    на 12 защото такава ми беше компанията (движех с по големи повече ми допадаха) и от любопитство ... и си беше супер яко!
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Guest
    От 12год. пуша даже си я бях свил ама тя беше пред входа и не ме тръшна ! но след към една седмица пуших монополка и ме кефи .... и от тогава не съм спирал секи ден поне по 2 масенце да си бофя ! Ама само шано не пуша друсани монополски лайна !!

Guest
    аве малко офтопик .. ама тука некъф розов сайт ... а пък има само зарибени металюги ... не че има лошо ама )))))

Град
    Montreal, Canada
    За първи път опитах на 15, не ми хареса кой знае колко много, просто се смях много... След това, може би около 1 година и половина по-късно, опитах пак. Тогава, си спомням, че се чувствах много кофти. Виеше ми се свят адски много и имах голяма параноя, защото минавах покрай районното в Пловдид.

След това не съм пушил може би около 2 години.

Стана така, че трябваше да дойда в Канада, а тук пушат страшно много. Събрах се с хора които пушат всеки ден. С течение на времето, отказвах, и отказвах, и отказвах, докато един ден реших да пробвам за 3ти път...

... И от тогава до ден днешен пуша трева много.

Най-голямата причина, защо продължавам да пуша, е депресията ми за България...

А и на всичкото отгоре, както вече казах, всичките ми приятели тук пушат. Просто не виждам как аз може да не пуша лол

Та това е моята история...
    България над всичко!

за първи път си дръпнах трева когато бях на12 но не ми хареса особено просто опитах за осещането

Супер фен
    Град
    Bourgas
    на 12 години за пръв път и не ме хвана..обаче ся...почти всеки ден..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

ot pelena4e :P ebavam se be,purviq put mi be6e na 15.ama togava trevata be6e mn shit i ne me hvana.a za6to li emiiiii vseki pu6il trevi4ka znae

Голям фен
    Град
    Бургас
    на 14

Guest
    Всички деца трябва да взимат наркотици!
    Безплатен хероин!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Безплатен хероин!
    Ама ти без пари ли ги даваш?!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Безплатен хероин!
    ПОДКРЕПЯМ!

На 13, накараха ме едни приятели, то не беше каране но просто за да покажа че съм готин и т.н. но повече през живота си никога няма да пуша трева. Познавам големи лекета започнали от трева и в момента някой ги няма от свръх доза а други са по тези болници как се казваха за наркоманите??? Много е лошо това ако искаш да умреш давай бавна и мъчителна смърт!!!! НЕ НА ДРОГАТА

CuCuHKaAa{}
    Guest
    За пръв път пробвах на 13 годинки и не ми се стори нищо особено тъй,че не пуша и не смятам да пуша.

лятото след 7ми клас значи... 14 май прави.
    В къщи в стаята на брат ми с брат ми и неговата компания..защ? - ами защото ми беше интересно, а от тогава - защото ми е приятно иначе не бих го правила... важното е само да не се прекалява, няма смисъл.... не ти действа толкова яко - става ти нормалното състояние, а и се откъсваш от света малко или много...хубавото е че няма физическо пристрастяване - най-много психическо, но това е само ако пушиш нон-стоп и просто се чустваш най-адекватно когато си напушен.

Супер фен
    На 15 пробвах за пръв път тая година демек...не ме хвана особено от 8 дръпки... НАще знаят и кво друго...не ми хареса, не намирам никъф смисъл в тва "начинание"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

edin kompir
    Guest
    Emi na 15 ama ne sum sprql da opitvam ot togava

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    На 16 от чисто глупаво и детско любопитство...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

ми бях на 13 почти 14 ходихме на екскурзия с класа и почти всички пушиха и аз си казах защо пък не и пробах от отгава до сега мина 1 некаде ... до сега съм опитвала 3 или 4 пъти

Цитирай Първоначално написано от sladakk
    На 13, накараха ме едни приятели, то не беше каране но просто за да покажа че съм готин и т.н. но повече през живота си никога няма да пуша трева. Познавам големи лекета започнали от трева и в момента някой ги няма от свръх доза а други са по тези болници как се казваха за наркоманите??? Много е лошо това ако искаш да умреш давай бавна и мъчителна смърт!!!! НЕ НА ДРОГАТА
    +1 NE NA DROGATA!
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

само 1 това лято тоест на 16 и аз не знам защо след това не съм и нямам намеренията да пробвам пак
    Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
    Че красотата е просто и само мимолетна
    И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
    Разбрах накрая че не си заслужаваш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от qfo
    Цитирай Първоначално написано от nema
    kopele az pu6a marulq ot 1 godina po 3-4 pati na den i nikoga nqma da spra da pu6a muxaxaxaxa
    kato spre da ti stava she peesh druga pesen...
    Тва 100 процента го е написала някоя цивилна майка срещу дрогата...

Ти е*а и пумията!

Guest
    ami as pu6a marihuana ot deckata gradina. za 1-vi pat be6e mislq 4e bqh v 3-ta grupa.Vzeh q ot na tati kotiqta toi si be6e vzel kam 10 15 holanski koz4eta i ot nego vzeh 6toto mi haresa kak vsqka ve4er se smee6e i ot pu6eka i as pokrai nego i taka do sega daje s tati sq prodavame

ми пробвах на 14 години за пръв път трева беше ацкия чук напрао са изкартих след тфа пробвах амфети след тфа кока след тфа пак 3 пъти пуших трева и тфа ми е ся на нова година смятам да зимам екстази ама нз мн гадни раути съм чувала ;]
    'NaRaNi Me!..ZnAeSh g0,NaLi?PlaKaH!..sHtE PlacHeSh I Ti!ViKaH!..Ne OtgovoRi NaLi?MoLiH!..ShtE mOLiSh I Ti!IsKaH!..No NqMaH NaLi?LugaH!..No Luga I Ti!StraDaH!..ZnAeSh NaLi?ObiChaH!..sHtE ObiCHaSh I Ti!!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си