.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated: Как да я попитам дали имам някакъв шанс?

Zdraveite . Ne moga da kaja che sam mn opiten s momichetata no vse pak sam imal 5-6 vryzki , vse pak sym na 16 . I znachi zapoznah se s edno momiche na 15 v chata no nqkak si useshtam che neshtata vyrvqt po malko po razlichen nachin i neznam kak da i predloja ili pone da q popitam dali imam shans ? Pomagaite ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ако не си я виждал на живо, въпреки че чувстваш всичко по различен начин не й предлагай.Не прибързвай. Покани я да излезете, виж дали ще си допаднете,дали няма тя да прояви интерес към теб и чак тогава.
    Изчакай и виж как ще се развият нещата.
    Успех.

Фен
    Град
    Sofiq
    помогни си сам за да ти помогнем и ние.. обясни малко по подробно де...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Guest
    Veche se vidqhme 2 pyti , izlizahme tuk tam ..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    тогава и кажи че не ти е безразлична и директно си я питай дали има няква вероятност да стане нещо между вас

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    тогава и кажи че не ти е безразлична и директно си я питай дали има няква вероятност да стане нещо между вас
    ako stani stani ni6to ne gubi6 pone 6te razbere6 dali te haresva i dali moje da stane ne6to pove4 popitai q
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

SamoNaminavam
    Guest
    Pyrvoto ne6to e 4e 6tom si stignal do tam sam da se pita6 dali ima6 6ans zna4i 100% nqma6 6ans! Ako sam si misli6 4e nqma da uspee6 zna4i prosto nqma kak da uspee6 taka 4e ako ne pogledne6 po-razli4no na ne6tata po-dobre se otkaji! A dori i da si nai-qkiq pi4 na sveta ako q popita6 "Imam li nqkakyv 6ans s teb" moga da ti garantiram kakyv 6te e otgovora. Prosto q hvani za ryka i q celuni - ako se drypne zdrave da e - putki bol (da ne mi se syrdqt momi4etata - se pak nadyhvame 4oveka tuka )
    A tva 4e zaribqva6 nqkvi v 4ata go ostavqm bez komentar !!!

Град
    SoFia
    Кажи й какво чустваш... Нищо не губиш...УспеХ
    Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си