- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kyde imate piyrsingi i kude ste se dup4ili?
Znachi wyprosa mi e kude imate piyrsingi i kade ste se dup4ili izobshto ( a posle da ste mahnali obicata ) Az lichno nqmam nikadeDup4ih si ezika no nashite ne dadaha
))) Iskam sega na wejdi4kataaaa
![]()
az imam na xry6tqla na uxoto..imax na ezika no go maxnax i stra6no byrzo zarastna...imala sam i na pupa..sa6to za mnogo malko vreme(za6toto razbrax 4e na pupa e mn golqm ki4)![]()
Please forgive me If I need ya like I do....
аз нямам по4ти никаде ....освен у6ите и езика ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
и аз нямам освен ушите и не ми и требе..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
tva s piyrsinga mi e ve4e komersialno. i az iskah predi no sega vseki treti e s obica nqkyde-si-po-tqloto. osven 5te dupki na ushite nqmam drugade![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А ако си направиш индъстриъл, комерсиално ли ще е?
Az iskam, ama nqma da me ogree.
Nikoga ne bih si slojila na pupa ili na nosa. Vsqka vtora ima i e e super grozno... Po4ti su6toto e i s ezika, no me kefi prekaleno mn, 4e da mi puka.
Sled nqkoq i dr godina vse pak mislq da se napravq na iglenik.
Osvet 4 obiknoveni obeci i edna na hru6tqla, nqmam ni6to.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Всичко зависи от обицата, Синистър дол. На носа са гнусни онези малки обички с камъчета.
Нека са гнусни.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
еми в момента имам на веждата, на езика
на пъпа, ммм.. 4 дупки на ушите + флеш 8/9мм.
ина4е преди имах лабрет ( за два дена) и обица
острани на долната устна, и втора дупка на веждата.
и преди година някъде имах 2 дупки на хрущялите..ама.сега мисля да си сложа на врата..
Ми на ушите(който са ги правя на флешове), на езика и са скоро ще ходя да си пробия брадата![]()
HMSU.ORG
Първоначално написано от `Death`Whore`
Gre6ka, iskah da kaja, 4e na pupa sa mi gnusni. Kato gi vidq oneq s golemite provisnali koremi i nqkva peprudka s kamu4eta i visq6ti bokluci na pupa me izbiva na nasilie.
Na nosa iskah da si slagam predi godina- dve, ama ve4e ne me radvat tolkova.
Ama iskam i aaaz!Първоначално написано от pain
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Аз съм се дупчила в апартамента на една девойка, а третата е дупчена в личния ми хол.
А на пъпа дори да е перектен корема, ми е гадно. Особено ако има и плетеница на кръста.
dam na absoliutno sushtoto mnenie,s malkoto iskliuchenie che as imam 4 dupki,a ne 5sh3_1s_7h3_0n3 Пуснато на: 11.02.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
tva s piyrsinga mi e ve4e komersialno. i az iskah predi no sega vseki treti e s obica nqkyde-si-po-tqloto. osven 5te dupki na ushite nqmam drugade![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Не се кефя на пиърсинги и едва ли някога ще си направя.
имам пиърс на джи точката![]()
![]()
![]()
Еми... Имам на пъпа, правих я в един център за красота в Люлин. Дадох някъде към 40 лева, заедно с едно лекарство (не му помня името). Не болеше въобще. След седмица я махнах, напук на това, какво ми бяха казали. Смених я с друга и оттогава нямам никакви проблеми със свалянето. Преди имах едно малко кърваво петно. Но това беше нещо от иглата. Сега искам да я махна, защото вече сички имат![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Махай я, ако нямаш чувства към нея.
v momenta imam samo nqkolko obici na u6ite..imah i na nosa po edno vreme..iskah da vidq kak 6te mi stoi i se bqh probila...zasega ne mislq da si slagam drugade piercing,ama znam li utre kakvo 6te mi hrumne..![]()
get off.
осфен тия на ушите и на езика имам... дупчих се ф "моника"
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Имам от онея гнусните на носа.
Много съм привързана към нея. Иначе си имам и по една на всяко ухо.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
xix...i az imam na ezika![]()
t'va na avatara ako si ti ...Първоначално написано от Juicy_Lucy
\
/
po/ temata -> jiv sam samo s 2 obeci & 1 pierc-4e na dqsnoto uho - sq na 14-ti pravq 2-ri na hru6tqla...
Еми имам 3 обици на едното ухо и 4 на другото . Скоро смятам да си направя и на езика![]()
Никой ни може да ти развали деня без твоето разрешение !!!
na pupa i po u6ite imam![]()