- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kyde imate piyrsingi i kude ste se dup4ili?
на пъпа и на ушитетакава ми е обичката на пъпа
![]()
Това на аватара има обица на устната, не виждаш ли?Първоначално написано от The PoNy-GoTh
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..евалата бате
![]()
а по темата ми имам си на ушите и мисля да си правя флешчета,ама зависи..може и да не го направя..вече сичко стана цифра комерс деба...
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Тзъ, всеки втори има обица на езика, аз па съм от тия дето имат само на ушенцата по едничко, ама идва лято...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
imam na u6ite 3,na ezxika,pupa,ama ne iskam pove4e.....stava ki4 ve4e![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
na ezika i na p1pa i mn si me kefi daje, i zasq ne smqtam da gi svalqm.. i ne mi dreme 4e vseki 3 ima.. da sa spasqvat..koito iska da si slaga![]()
![]()
\
/
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
Имам на пъпа и по една на всяко ухо. По едно време имах и на долната устна(еххх така ми липсва), но се наложи да го махна заради проблеми с родителското тяло.
![]()
не вярвамПървоначално написано от Lola Bunny
поне докато не видя.
Аз имам отляво на кожи4ката на оная ми работа
и един 13 мм флеш централно, там, където кожата се захваща за главата.
Гениталния пиърсинг е най-голямата мания \/
Ми то си имиа и причина всеки да има - и тя е че е адски секси и мъжете се кефат.Първоначално написано от QrOsTnA``
Поне аз се кефа единствено на пъпа и на езика, направо ме отвращават некви шипове на веждитее и други извращения.
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Аз да не съм билет та да се дупча?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И момичетата правят всичко, за да се харесат на мъжете.Първоначално написано от Oyamoto
На ушите - 4бр. и на пъпа, повече дупки засега не мисля да си правя, но знам ли в бъдеще какъв акъл ще ми дойде...
spoko i az imam samo na u6ite ama sa mi ot kat sum se rodila daje napravo samo s tqh se rodihПървоначално написано от Josefinne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз имам, освен на ушите, дупка на носа и на пъпа. Преди мислех и на езика да си права, ма се отказах![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Moga da ti kaja samo za Sofia ako ne si sorry. Okolo 20 lv. primerno ako znae6 kude e " Na Tumno" otiva6 tam i za 15 lv. te dup4at i za 5lv. ti e purvata obica.Първоначално написано от ^BaBy^GirL^
Po temata mi az nqma nikude no sega navivam na6te da si sloja na ezika i ba6ta mi mi razre6i no maika mi ne6to se protivi
no 6te q naviq i neq
![]()
5 левова обица на езика сигурно ще е тенеке. Там и най-малките обици за устни са по 6.
Taka mi kazaxa tam (v "Na Tumno")Първоначално написано от `Death`Whore`
Purvata obica,tazi koqto ti slagat kogato ti produp4at ezika e 5 lv. Tva moje da e nqkva otstupka kato za purvi put,no ne sum siguren.
Аре аз се сдобих с нова обеца на брадата![]()
HMSU.ORG
само гледай кво ше стане със зъбчетата и венците при обицатаПървоначално написано от BroozY
забавно е
![]()
алелуя.
Еми засега нищоПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
HMSU.ORG
При мен не стана нищо.
Имам само на ушите,но съм си втълпила че искам и една на езика![]()
имам си на ушите ( даже по няколко),имах на езика ама ми писна все да го махам като ям нещо по-твърдо и един ден се отказах и сега вече и дупка нямам
иначе май на пъпчето ще си правя това лято
![]()
Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.