- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kyde imate piyrsingi i kude ste se dup4ili?
Еее,аз по-рано исках да си сложа флеш,обаче после една приятелка дето има ми каза,че трябва да се чисти всеки ден и ако не го чистиш миришел като го свалиш...Абеее лудница,аз не обичам да се занимавам с такива работи.
Като малка имах на ушите, но се разраниха и си казах, че повече обеци няма дас сложа и ест зарастнаха.
Сега имам само на пъпчето.
az s1 imam piersing na pupai mn mu se kefq!!!!Sinister_Doll-----ne e gnuslivo da ima6 obeca na pupa!spored men e s-r qku i ne mu e minala modata
!!!lqtoto mislq da si pravq na nosa no 6te si pomislq
![]()
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Първоначално написано от Th3WildAng3l
pri mene sa6to stana taka!!!
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Засега само на ушите - общо 5,като имам на дясното 2 долу и една на хрущяла,а лявото - само долу...Смятам да си направя още на ушите, също премислям за пиърсинг на веждата или на носа![]()
имам на ушите и пъпа![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
аз имам 3 - на ушите![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Аз пък нямам никъде, но приятелката ми компенцира това![]()
az pyk imam edin bioplast na korema i 3 na kryka na men li4no mn mi haresvat![]()
аз само ги дупча..мене не ме дупчат..
Имам по една обица на всяко уШо.
Първоначално написано от valantain_love
И аз така.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
az pyk imam edna na korema tri na desniq krak i v4era si slojih o6te 5 na leviq krak imam i na u6ite 3 \/
дупчил си езика..и вашите не дават? и какво..махна ли обицата?? дали ще ти дават на веждата? защото там се вижда ясно а на езика докато не си покажеш никой няма да вижда.Първоначално написано от Анонимко
та по въпросаимам си на веждата. за втори път се продупчих. защото първия път кожата ми се изтъни и обицата падна следователно. след голямата тъга заради липсата- реших пак да се продупча на същото място. преди бяха ми казали че ако един път се продупча ще се вманичавам и ще искам още и още, и ще съм ужасно привързана на пиерсинга си. разбира се посмях се доста на това- докато не осъзнах че наистина пиердинга ми ме кара да се чувствам горда..weird huh??
AZ IMAM SAMO NA U6ITE![]()
![]()
![]()
I NE SMQTAM 4E OBICITE SA GNUSNI.
Имам на езика обица.. и на ушите дупки, но не нося обици
emi az sum zaribena ot godini...
zapo4nah s ushi estestven,kvi li ne neshta im pravih...sega imam po 3 dupki na uho,4,ot koito funkcionirat...ina4e imah na bradi4kata,sl tva pup i btw zavisi kva ti e obicata i samia piurs na pupa,vie si predstaviate cigankite s koremite i zlatnite peperudi,sl tva ezik,vejda,vrat ,i sega edin po-novi4uk labret sm turnala
a ina4e fleshove sum pravial,ama ne se polu4i...
kato cialo e komersial da,ama zavisi kak she si gi napraish piursovete ti ...triaa da ima niakva idiak i sujet v cialata rabota...ne dupki,dupki,dupki bezcelni![]()
we like it DARK&HARD
Аз имах на носа,но я махнах,тъпо е.
Ебаси 14 години в тоя форум
Хахах! еми голи са ни родили бог ни е създал голички а не с дрехи по себе си .. що ги носиме тогава? освен ако ти не ходиш гол... ? или са те родили с дрехиПървоначално написано от ATAKABG
![]()
4 на едното ухо и 5 на другото![]()
Az puk imam samo na u6ite dve!![]()
![]()
![]()
имам на ушите
и имах на ръката но я махнах защото за съжеление мн ми пречеше![]()