.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Моля за съвет

Значи така...... на Св.Валентин съм решил да тръгвам с едно момиче.С нея се знаем само по име, нз дали тя ме харесва, доакто аз съм луд по нея.Та идеята ми е следната:
    1.Вкарвам една-две водки за смелост
    2.Отивам при нея още и преди да е казала нещо и правя няколко красиви комлимент(аз съм мноо добър в тва)
    3.Танцуваме двамата и ако първите два реда са изпълнени правилно и забивам една нежна целувчица
    П.П.:Имайте предвид че досега не сме разговаряли и изобщо не се познаваме.След празника започвам с романтични смс-и и разни свалки в даскало.

Супер фен
    Тва с водките е много тъпо !И кво ше и миришеш на алкохол ?Гадост...
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Amaa absoluitno vqrno e po-dobre nedei da pie6...za6toto ako bqh na neino mqsto i mi zamiri6e6 na alkohol, 6te si pomislq, 4e moje da si piqn i ne znae6 kfo prai6, moje i da se otvratq
    Taa plana dolu gore stava, samo vnimavai s komplimentite, za da ne prekali6 s tqh
    No te sa mnogo vajni v zabivaneto
    Davai smelo i 6te uspee6 da q svali6

Guest
    Daaa pravi ste za vodkite - NEMA DA PIQ!!!!!!!

Я все пак за всеки случай кажи кви комплиметнти смяташ да и кажеш и да прецениме - да не земеш да изръсиш никооя глупост.

Guest
    Ся като ме питате за комплиментите, честно казано не мога да се сетя.При мене тея работи стават спонтанно, и слава богу , засега винаги се е получавало без предварителна подготовка.Ама не отказвам да предложите някой и друг комплимент

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пийни си пък после изяш малко дъвки.. пак ше мирише ама не чак толко..
    а до количество удари едно патронче и сичко е ок..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    mmmm az puk mislq 4e nqma da ima6 nujda ot kufto i da e alkohol...kvo ne moje6 da subere6 smelost da svali6 edno momi4e li?! 6e se spravi6...a da i ne prekalqvai s komplimentite purvo gledai da q opoznae6 i da razbere6 kakvo haresva i taka postepenno ako i tq te haresa... uspex
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    пийни си пък после изяш малко дъвки.. пак ше мирише ама не чак толко..
    а до количество удари едно патронче и сичко е ок..
    Аха...все едно да ядеш много чесън и после да дъвчиш дъвки..и да си мислиш,че няма да миришеш.No way !Усеща се и още как...!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Аз за нерви удрям една дъвка и съм ок

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Аха . По-добре събери сили и без да си пил направи всичко това,което мислиш.
    Най-малкото от 2водки, можеш да изръсиш някоя глупост пред нея. Не казвам ,че ще си се напил,но все пак алкохола си е алкохол.
    Айде успех.

Guest
    Ама има и още един проблем - тя си пада малко като ония момичета, дето гледат мускули, пари и т.н.Ама не гледа само тва.та дали е добра идея да я черпя нещо???

Мега фен
    Град
    Ама има и още един проблем - тя си пада малко като ония момичета, дето гледат мускули, пари и т.н.Ама не гледа само тва.та дали е добра идея да я черпя нещо???
    na4i po takiva si pada...qsno...ako nqma6 "muskoli,pari i t.n." kvo prai6 vaob6te?!i se nadqvai tq da ti pogledne drugite ka4estva..da da...
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    na4i po takiva si pada...qsno...ako nqma6 "muskoli,pari i t.n." kvo prai6 vaob6te?!i se nadqvai tq da ti pogledne drugite ka4estva..da da...
    на мене точно тва ми е целта - да и покажа че не само биячите и мамините богаташчета стават за гаджета и любовници, а че всеки си има добри качества

Що ти се надяваш да минеш метър ли? Зорлем ти се откъснат 50 стотинки от сърцето за едно кафенце. Абе и да си бършете гъза ли искате да ви уча. Поне гледам си в час ще ти дам още няколко допълнителни съвета - изкъпи се, сложи си дезодорант, оправи си прическата, обръсни се, ей такива нещица.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    на мене точно тва ми е целта - да и покажа че не само биячите и мамините богаташчета стават за гаджета и любовници, а че всеки си има добри качества
    ...mi upex ti pojelavam... 6te ti e nujen
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    да бе за миенето, бръсненето и т.н. ясно.Ама да и предлагам ли да и купя алкохол???Ей тва ми е въпроса

tva s vodkite ne e variant shtoto shte si pomisli 4e si piqn i si praish t*shak. tyi 4e tva mojesh da go propusnesh kato ideq. pyk za komplimentite - harabi deistvai ...i umnata! [ako li ne - rusata]
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Фен
    Град
    Sofiq
    като цяло плана ти е добре замислен водката също ще е в полза.. дори да те отблъсне няма да ти пука мн мн
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    OOOO ne zapo4ne6 li s vodkite zabravi nie momi4etat ne obi4ame mom4eta koto se napivat ili pyk tamyn otiva6 da q svalq6 ii lyha6 priqtno na vodka momi4eto 6e povyrne
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Emi piini si malko za gradus,da se otpusne6 malko i da deistva6,ama ne prekalqvai!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    Аре мерси на всички.Ше ви пиша кво е станало!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си