.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: golqm problem imam

golqm problem imam

sno6ti re6ih da probvam s priatelkata si da pravim sex. Tq e destvena i zatova gledah da podhodia vazmo6no dai dobre, deluvi, milvane, ne6no i govorih i taka., no kakvo se slu4i , opitah bavno i leki4ko da pronikna v neia no ia bole6e i se si mislia dali za6toto e destvena ili az ne6to sam zbarkal, prosto nemoga da pronikna, a 4lenat mi ne e mnogo golqm. Daite mi savet molqvi

Град
    Stara Zagora
    Може момичето да не се е овлажнило добре.Щом и е за първи път трябва да си много внимателен.Първо си поиграй малко с нея, стимулирай интимните и части,докато се убедиш че е достатъчно "мокричка" и после има значение и позата-като за твоя случаи май ако ти си отгоре ще е най-добре и за двамата-най-лесно ще проникнеш, а и тя ще се чуства по-сигурна така...

Фен
    Град
    Sofiq
    ами те са си го казала.. даваи с пръстчета.. пък после ще ръгаш
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Да и аз съм на мнение ,че преди да почнеш да "РЪГАШ" (както се е изразила MiLiNkOtO^ =D> ) ,трябва да се увериш че и ТЯ е готова-да си я възбудил достатъчно много демек
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    ~*~Chanel~*~ Пуснато на: 11.02.4 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Може момичето да не се е овлажнило добре.Щом и е за първи път трябва да си много внимателен.Първо си поиграй малко с нея, стимулирай интимните и части,докато се убедиш че е достатъчно "мокричка" и после има значение и позата-като за твоя случаи май ако ти си отгоре ще е най-добре и за двамата-най-лесно ще проникнеш, а и тя ще се чуства по-сигурна така...
    mhm,napulno prava e,YcneX sledvashtiqt put
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Под малка нали не разбираш "под 2 см"?
    First rule - I rule

ami spokoino , qvno se e stresnala malko , a i nai veroqtno se e raz6irila nedostaty4no pro4eti tuk kakvo sa napisali , Chiana go e razgyrnala podrobno - http://lovensex.11.forumer.com/viewtopic.php?t=45

Град
    Nqk1de v B1lgariq
    Цитирай Първоначално написано от ~*~Chanel~*~
    Za tva staa v1pros..
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

Фен
    Град
    Varna

Re: golqm problem imam

Цитирай Първоначално написано от dj_pux4o
    sno6ti re6ih da probvam s priatelkata si da pravim sex. Tq e destvena i zatova gledah da podhodia vazmo6no dai dobre, deluvi, milvane, ne6no i govorih i taka., no kakvo se slu4i , opitah bavno i leki4ko da pronikna v neia no ia bole6e i se si mislia dali za6toto e destvena ili az ne6to sam zbarkal, prosto nemoga da pronikna, a 4lenat mi ne e mnogo golqm. Daite mi savet molqvi
    mi ko ne si q rz6irqval predei tova siurno ot tva e 6toto e tqsna

Град
    na ulicata
    ehh mi normalno e da q boli. to vsqko momi4e go boli parviq pat malko ili mnogo. prosto q hva6ta6 zdravo da ne marda i gledai da si svr6i6 rabotata. YcPeX

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си