.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Eko_5
    Guest

Mirizmata na penisite

seriozna sum i mi e liubopitno naistina da nau4a drugite kakvo mislq po vuprosa:haresva li vi mirizmata na penis,na men mnogo mi dopada,znam 4e zvu4i maloumno i gadno i t.n. no naistina me interesuva

писанката
    Guest
    мен лично ме отващава...все пак е нужна малко хигиена, както и ние си подмиваме меките части

Eko_5
    Guest
    da znam 4e e gadno i gnusno,no na men mi e kef naistina mnogo!!!moje bi ne sum mnogo normalna ma mi haresva dosta

писанката
    Guest
    а ти какво конктрено имаш предвид под миризма

на продължително време неизмит член или така като е просто леко спареняшко

Eko_5
    Guest
    emi kak da ti kaja,mirizmata na penis,az taka go opredelqm,ostra mirizma,mnogo me vuzbujda!!! i pak kazvam ,znam 4e zvu4i dosta izvrateno ma kakvo da napraa,osven tva ne mojesh da otre4esh 4e ponqkoga kato usetish tazi mirizma se vuzbujdash

Guest
    ами това явно е придобит рефлекс защото въпросната миризма ти напомня за секс и следователно се възбуждаш

Guest
    Ти къв си бе? Момче, момиче?

Eko_5
    Guest
    moje i taka da e neznam,po princip spq s dosta muje i kato mi zamirishe napravo poludqvam,spala sum i s jeni i ne e sushtoto,po princip az BI sexualna,ti?

Eko_5
    Guest
    otna4aloto kazah 4e govorq seriozno i ne se sheguvam,ako iskate vqrvaite

Фен
    Град
    Sofiq
    еми заведете си приятелите на лекар или по-добре на няква консултация с хигиенист.. щото тая миризма или се дължи на болест или на много бедна лична хигиена
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

cool_boy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiLiNkOtO^
    мн тъпа тема... що се ебавате така хора...
    eto edno svqstno mnenie
    smqtam 4e vseki si ima nqkakvi problemi i ne e zadaljitelno da si izkarvame kirlivite rizi po forumite

i az imah priqtelka s nqkakvi po osobeni mirizmi no ne e sme6no

MiLiNkOtO^ blagodarq ti za razbiraneto i dano ne si izgradish losho mnenie za nas mujete ot tazi typa tema

just_a_man
    Guest
    еми заведете си приятелите на лекар или по-добре на няква консултация с хигиенист.. щото тая миризма или се дължи на болест или на много бедна лична хигиена
    ами аз работя за мизерни пари всеки ден на строеж и като се прибера заспивам моментално и нямам никакви сили да се изкъпя а сутринта започвам работа от тъмно!

виновен ли съм заради така наречената от теб "бедна лична хигиена" и последствията от нея????

Eko_5
    Guest
    temata koqto pusnah otide v druga posoka,ideqta mi e 4e MI HARESVA i vuzbujda tazi mirizma,ne sum kokretizirala gadjeto mi ili edi koi si,prosto MIRIZMATA mi dopada i ne govorq za smrudsnqta det se nosi kogato nqkoi ne si e izmil penisa ot 1 sedmica,ami spcifi4nata mirizma na penisa,ako ne znaete tq se usilva kogato penisa po4va da puska sekreti,t.nar. LIUBOVNI,ne 4etete mejdy redovete ami vniknete v tova koeto pisha

Eko_5
    Guest
    ti penis pomirisvala li si,useshtala li si specifi4nata mu mirizma?

Фен
    Град
    Sofiq
    оле оле.. що за заблуденост... дали съм подушвала пенис хахахах еми попринцип нямам навика да го душа то е за други неща а тва дето нямаш време да се подмиеш еми извинявай но.. е пълна глупост.. стегнете се и верно май се пише от едно и също пс \/
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Eko_5
    Guest
    MILINKO ti mai ne me razbra,nikude ne zasqgam za higienata i t.n.,zasqgam specifi4nata mirizma,tva nqma nishto obshto s higienata,pro4eti malko knijki,obrazovai i sled tva komentirai,sushtoto vaji i za Shamar4eto CSKAr4eto,vnikvaite v smisula na postovete na horicata,nali za tva e toq forum
    PEACE

Ейй веселба пада в тая тема. Са да поясня за неосведомените млади дами, кат си измия хуя той пак си има една такава лека натурална миризма на свежо месце за която знам че подлудява жените като я помиришат по същия начин както аз полудявам щом ми замирише на катеричка.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Eko_5
    Guest
    OYAMOTO evalata,ei za tva govorq,ma mai samo ti shvana

murla
    Guest
    shto be i az sum jena i obi4am da mi miri6e taka vuzbujda6to

SMEGMAFAN
    Guest

mirizmata na penis vinagi me e vdyhnoviavala

mrazia muje koito si miat penisite

za6oto zagybvat si4ko mujko v sebe si

napulno te rzbiram Eko5 i s ydovolstvie bih dy6ila penisi s tebe

murla
    Guest

miri6e

shto be i az sum jena i obi4am da mi miri6e taka vuzbujda6to

rosti maBlagoyhae6t penis
    Guest
    estestveno nai obi4am penisi na pensioneri

i bebeta

Eko_5
    Guest
    eeee golqma ligotiq stana taq tema,ne celqh tva,opredeleno!!!stiga mom4eta i momi4eta,priemete go tova seriozno i s razbirane,pomirisvali li ste konski pishok???

murla
    Guest

ne sum qna

prostachki kak taka ne obi4ate da ste s mom4e koeto podurja higiena!!!???
    selska istoriq

murla
    Guest

ne sum qna

prostachki kak taka ne obi4ate da ste s mom4e koeto podurja higiena!!!???
    selska istoriq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си