.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Eko_5
    Guest
    i az se razligavih,sega seriozno,naistina mnogo mi haresva mirizmata,naturalnata mirizma na penisi,POVTARQM NATURALNATA!!!!MILINKOTO kat ne si pomirisvala ne se obajdai,nqmash pravo na komentar

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Не знам защо всички свързвате миризмата с вонята.
    Хващаме ли бас,че колкото и да се миете и търкате,местата около половите ви органи винаги ще имат спецефична аромат (да се изразя по-меко...),дори и да излизате туку що от банята и най-вече ако сте възбудени,защото тогава всеки отделя своите си секрети.И те не са нито гнусни,нито гадни,нито нетърпими,нито показатели за лоша лична хигиена.А просто нормални и да,определено възбуждащи.Което е и медицински доказано,предлагам малко по-често да сменяте канала от Фешън или Планета на Дискавъри.Хората дори се опитват да направят парфюм,с миризма подобна на тази,отделяна от тялото по време на възбуда(хормони и всякакви такива се събуждат особено по това време),защото тя влияе притегателно за отсрещния пол.
    Така че спрете да реагирате детински на въпроси,които са абсолютно нормални,пък макар и малко по-пряко зададени...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Не знам защо всички свързвате миризмата с вонята.
    Хващаме ли бас,че колкото и да се миете и търкате,местата около половите ви органи винаги ще имат спецефична аромат (да се изразя по-меко...),дори и да излизате туку що от банята и най-вече ако сте възбудени,защото тогава всеки отделя своите си секрети.И те не са нито гнусни,нито гадни,нито нетърпими,нито показатели за лоша лична хигиена.А просто нормални и да,определено възбуждащи.Което е и медицински доказано,предлагам малко по-често да сменяте канала от Фешън или Планета на Дискавъри.Хората дори се опитват да направят парфюм,с миризма подобна на тази,отделяна от тялото по време на възбуда(хормони и всякакви такива се събуждат особено по това време),защото тя влияе притегателно за отсрещния пол.
    Така че спрете да реагирате детински на въпроси,които са абсолютно нормални,пък макар и малко по-пряко зададени...
    Не разбирам стремежа ти да даваш обяснения на коне с капаци! Те нито са виждали кур (путка), още по-малко пък са мирисали. Ако бяха имали близък достъп до кур (путка), то тогава нямаше да обръщат въпроса на лична хигиена (понятие, чието значение едва ли знаят). Ако все пак са мирисали кур (путка) и не са усетили специфична миризма, то тогава собственикът на немиризливия орган трябва спешно да се закара за изследвания. Той ще бъде основателя на ново течение в медицината - течението на нeмиризмите на половите органи! Но щом миризмата на кур (путка) я приемате за липса на хигиена - злееееее..........
    Левски шампион але але!

Град
    Giran Castle Town
    Абе се тая миризмата голямата работа не е кой знае кво ако ти е приятно от секса няма кво да обръщаш внимание на мираизмата!!
    THE SCION OF DARKNESS HAS JUST RISE FROM THE HELL

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Ейй веселба пада в тая тема. Са да поясня за неосведомените млади дами, кат си измия хуя той пак си има една такава лека натурална миризма на свежо месце за която знам че подлудява жените като я помиришат по същия начин както аз полудявам щом ми замирише на катеричка.

aahah saglasen sam s Oyamata

Град
    Nqk1de v B1lgariq

Re: Mirizmata na penisite

Цитирай Първоначално написано от Eko_5
    seriozna sum i mi e liubopitno naistina da nau4a drugite kakvo mislq po vuprosa:haresva li vi mirizmata na penis,na men mnogo mi dopada,znam 4e zvu4i maloumno i gadno i t.n. no naistina me interesuva
    Dopada ti!?! Em 6to ne si go zatvori6 v1v vakuum, da si go d1rji6 svej..
    I teb kat ta kefi ko pita6 drugite..
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

оли незная не сам мирисала ма кат 4уя пенис ми става гадноо пак си представям мириса каф е блябля...

Голям фен
    Град
    SF
    samo taka da luha na bogato

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    кфи сте ми просветени...

замисляли ли сте се защо примерно кучетата се миришат по хмм... слабините...
    даже и при перфектна хигиена е нормално всеки да има специфична миризма... феромони, ташаци... ба ли го... сигурно има нещо такова...

съмнявам се, че някой би се възбудил от миризмата на спарено или некъпано и т.н.
    Ми така си е батка!Има слаба миризма,обаче не е неприятна....чак да възбужда-мен лично не!Иначе котката ми и тя ходи и препикава апартамента като са разгони(Хм,защо ли? )

Обаче тва е мноу тъпо да пишеш тема и сам да си отговаряш на нея,ФЕН5! Повечето от нас не са вчерашни и могат да си дадат сметка
    Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.

:P

Eko_5
    Guest
    da,az se vuzbujdam zverski,imalo slu4ai da 4upq,da kusam dreshki i t.n.napravo sum poludqvala!

Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    ...кат си измия х*я той пак си има една такава лека натурална миризма на свежо месце...
    Съгласна съм с това.

А по темата:
    Не мога да кажа, че се побърквам при тази миризма, но в никакъв случай не мисля, че е гадно или нещо такова.
    А за твоя случай... щом си те кефи какъв е проблема?
    Това е още един плюс за теб, още едно нещо, което ти действа като афродизиак!!! Смело напред...
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Guest
    11 tochka ot pravilnika!!!

Blagodarq za vnimanieto!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си