- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mirizmata na penisite
i az se razligavih,sega seriozno,naistina mnogo mi haresva mirizmata,naturalnata mirizma na penisi,POVTARQM NATURALNATA!!!!MILINKOTO kat ne si pomirisvala ne se obajdai,nqmash pravo na komentar
Не знам защо всички свързвате миризмата с вонята.
Хващаме ли бас,че колкото и да се миете и търкате,местата около половите ви органи винаги ще имат спецефична аромат (да се изразя по-меко...),дори и да излизате туку що от банята и най-вече ако сте възбудени,защото тогава всеки отделя своите си секрети.И те не са нито гнусни,нито гадни,нито нетърпими,нито показатели за лоша лична хигиена.А просто нормални и да,определено възбуждащи.Което е и медицински доказано,предлагам малко по-често да сменяте канала от Фешън или Планета на Дискавъри.Хората дори се опитват да направят парфюм,с миризма подобна на тази,отделяна от тялото по време на възбуда(хормони и всякакви такива се събуждат особено по това време),защото тя влияе притегателно за отсрещния пол.
Така че спрете да реагирате детински на въпроси,които са абсолютно нормални,пък макар и малко по-пряко зададени...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Не разбирам стремежа ти да даваш обяснения на коне с капаци! Те нито са виждали кур (путка), още по-малко пък са мирисали. Ако бяха имали близък достъп до кур (путка), то тогава нямаше да обръщат въпроса на лична хигиена (понятие, чието значение едва ли знаят). Ако все пак са мирисали кур (путка) и не са усетили специфична миризма, то тогава собственикът на немиризливия орган трябва спешно да се закара за изследвания. Той ще бъде основателя на ново течение в медицината - течението на нeмиризмите на половите органи! Но щом миризмата на кур (путка) я приемате за липса на хигиена - злееееее..........Първоначално написано от Ekita
![]()
Левски шампион але але!
Абе се тая миризмата голямата работа не е кой знае кво ако ти е приятно от секса няма кво да обръщаш внимание на мираизмата!!![]()
THE SCION OF DARKNESS HAS JUST RISE FROM THE HELL
Първоначално написано от Oyamoto
aahah saglasen sam s Oyamata![]()
Dopada ti!?! Em 6to ne si go zatvori6 v1v vakuum, da si go d1rji6 svej..Първоначално написано от Eko_5
I teb kat ta kefi ko pita6 drugite..![]()
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
оли незная не сам мирисала ма кат 4уя пенис ми става гадноо пак си представям мириса каф е блябля...
samo taka da luha na bogato![]()
Ми така си е батка!Има слаба миризма,обаче не е неприятна....чак да възбужда-мен лично не!Иначе котката ми и тя ходи и препикава апартамента като са разгони(Хм,защо ли?Първоначално написано от exploitedteen
)
Обаче тва е мноу тъпо да пишеш тема и сам да си отговаряш на нея,ФЕН5! Повечето от нас не са вчерашни и могат да си дадат сметка![]()
Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.
:P
da,az se vuzbujdam zverski,imalo slu4ai da 4upq,da kusam dreshki i t.n.napravo sum poludqvala!
Съгласна съм с това.Първоначално написано от Oyamoto
А по темата:
Не мога да кажа, че се побърквам при тази миризма, но в никакъв случай не мисля, че е гадно или нещо такова.
А за твоя случай... щом си те кефи какъв е проблема?
Това е още един плюс за теб, още едно нещо, което ти действа като афродизиак!!! Смело напред...![]()
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
11 tochka ot pravilnika!!!
Blagodarq za vnimanieto!!!