- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- razo4arovana sam!:{
haresvam edno mom4e oba4e to haresva edna moq priatelka ! Na skoro se bqhme vidqli i samo flirtuvahme (toest celuvahme se i takiva no ne sme spali)i na mene ot toq flirt sega mi e o6te po gadno ! 66e moje li da mi dadete savet kak da go vpe4atlq i toi da se v1rne pri men:}
mmm postarai se malko pove4e!:}otivai pri nego , svalqi go ! Az sam sigurna 4e toi 6te doide pri tebe rano ili kysno boq se 4e moje bi kogato doide 6te e kysno:} ae bye i ti pojelavam mnogo uspeh
Oh ami budi sebe si i mu dokaji ,4e si pove4e ot drugoto momi4e!Sigurno haresva i dvete vi ,6tom e flirtuval s teb,produljavai da mu pokazva6 4uvstvata si i 6te vidi6)
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
awe mila,za tteb flirtut "spane" li eГост Пуснато на: 11.02.5 Заглавие: razo4arovana sam!:{
--------------------------------------------------------------------------------
....samo flirtuvahme (toest celuvahme se i takiva no ne sme spali)......emi da ne ste flirtuvali,trqbvalo e da pomislish dali sled tozi flirt nqma da ti e gadnichko...
i fse pak...Budi Sebe Si i....YcneXxXx!![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ami ne mislq che trqq da sa praish na nqkva za da go vprechatlish.Ti si tva koeto si i ako toi ne te haresva moje da si gleda rabotata \/
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
nqma kakvo da dopylnq =D>Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
Аз бих казал същото.Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
![]()
![]()
Be real !Първоначално написано от Sunny_stz
Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!