.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Фен
    Град
    mircmax

Za kakvo si govorite....?

Za kakvo si govorite s mom4eto na purvata vi sre6ta, a na vtorata, osven daskalo i music?
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Re: Za kakvo si govorite....?

Цитирай Първоначално написано от Sugar_metalka
    Za kakvo si govorite s mom4eto na purvata vi sre6ta, a na vtorata, osven daskalo i music?
    daskalo... lolololoooo!! Ne! Pravilo nomer 4: nikoga ne govori za daskalo na purva ili vtora sre6ta!!
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    kakvo obi4a6 da pravi6 ima6 li si hobi be kfoto vi padne se edno 6te zavurjete nekfa tema
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    podkrepqm n0mak za daskalo v nikakav slu4ai e osven ako nqma ne6to hiper interesno ina4e ako imate nqkvi ob6ti interesi kato naprimer nqkoi film ili nqkvo hobi,sport i taka a puk za muzika... edva li 6e si govorite ako primerno ti slu6a6 4alga a toi metul nali?!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    ми да кажем примерно музика филми спорт общи познати ако имаме такива и ако случайно свършам общите теми ... вадя козовете а именно автомобилите

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ми да кажем примерно музика филми спорт общи познати ако имаме такива и ако случайно свършам общите теми ... вадя козовете а именно автомобилите
    същото,само че моят коз е футбола!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    pravi6 go da zvu4i kato izpit ako si4ko e na 6 ne6tata si vurvqt ot samosebe si, hodite si smeete si se na prostotiite edno ot nai-qkite ne6ta spored men e da spodeli6 kakvi li ne ne6ta s nepoznat da si kajete nai-mrusnite taini glavno da se zabavlqvate, ako na purvata sre6ta otkrie6 4e ti e zabavno da izliza6 s tozi 4ovek 6te izleze6 pak turseiki moje bi ne6to pove4e
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Цитирай Първоначално написано от n0mak
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    pravi6 go da zvu4i kato izpit ako si4ko e na 6 ne6tata si vurvqt ot samosebe si, hodite si smeete si se na prostotiite edno ot nai-qkite ne6ta spored men e da spodeli6 kakvi li ne ne6ta s nepoznat da si kajete nai-mrusnite taini glavno da se zabavlqvate, ako na purvata sre6ta otkrie6 4e ti e zabavno da izliza6 s tozi 4ovek 6te izleze6 pak turseiki moje bi ne6to pove4e

to4no taka mn pravilno

Re: Za kakvo si govorite....?

Цитирай Първоначално написано от Sugar_metalka
    mi poprincip si razkazvame nekfi smeshni istoriiki koito ne sa li4ni

Град
    SoFia
    То това трябва да ти идва от вътре....! ! !
    Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!

Нямам си изготвена стратегия действам по инстинкт ако тръгне разговора тръгне, ако не малко неловко се получава, но...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си