.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79

Тема: motori

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Господин МАЧО абе не ти ли писна да ставаш смешен немога да разбера. Спъваш се в лъжите си... 1,2,3,4,5 и 220 ... УАУ ама ти си велик бе баце. Явно незнаеш найстина как се вдигат 220, че да говориш така. Пък ако знаеш колко си ми смешен с тоя Ханцунг и тоя таралясник от 1992, напрао пишам от смях. Просто ми писна да чета глупости. Явно толкова разбираш от мотри, че постоянно за скорост говориш. Тфа немога го разбера при хлапетата и газарчетата. Мотора не е за качване на осмокласнички и за ходене на "Божурище" да се прайте на мъже.
    хаааааахахахахахаааахаааа аааааааааааааааааахахахах ахахахахахахахахаха елелеле вие сте хахаха Немам думи Ок Баце Ок

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от black_heart
    dobre we,a kato za na4inae6t i za momi4e kakvo 6te kajete eventualno da si vzema?Aprila 125 ,ne6to mani4ko za po nekadarni kat men?
    "black_heart" По въпроса ти. Ако имаш навършени 17 години без 3 месеца можеш да изкараш курсове за подкатегория А1. Член/код 72 гласи "подкатегория А1 - мотоциклети с работен обем на двигателя не повече от 125 куб. см и с максимална мощност не повече от 11 kW" Ако ти трябва мотор колкото да си пъркаш насам натам можеш да си вземеш скутер, но мен лично не ми харесват. Цената на А1 е 160 лв. за курса и 40 е изпита в КАТ, кара се БЧК - курс на българският червен кръст, който е с цена 24 лв. Трябва да имаш на предвид, че подръжката на един мотор не е евтина, но сега не му е мястото да обеснявам кое кога се сменя и каква му е цената. Ако имаш някакви въпроси относно моторите с този работен обем питай.
    Сега съм 111% сигурен, че господин МАЧО ще каже "11kW...хаха Вие луди ли сте много е малко... за нищо не става."

Супер фен
    Град
    VCHC
    Е господин МАЧО вече ми писна. Искам да ми изброиш ходовите части и механизми на мотор, известни български форуми за мотоциклетизъм, нововъденията за 2006 година на известните марки производители. Хайде сега си ти... ще ми бъде бая интересно да ме научиш...

Супер фен
    Град
    VCHC
    xaxa velikata haiabusa))Za neq legendi se nosqt.
    a kakvo mislite za kawasaki ninja zx i za VFR?
    Какво те интересува за HONDA-та (VFR-а)? Мога да ти отговоря на почти всеки въпрос свързан с нея. Говоря за HONDA VFR 400 Питай

Град
    Plovdiv, Gangsta Paradise
    i az karam motor na 17 sum i toq mesec 6te se zapi6a za A1 . Mnogo hora si mislqt 4e razbirat ot motori i se pravqt na interesni ama dori ne sa se ka4vali. az na edin friend kato dadoh motora za 5 min, blusna se v 1 durvo kato ne moja da vzeme zavoq s 30km/h i motora padna varhu nego. toi posle 1 sedmica na leglo celiq nasinen be6e. hubavo 4e se razmina bez 4upeni krainici i drugi travmi,

taka 4e NIKOGA ne DAVAITE na priqteli da vi karat motora , samo ako imat opit i motor togava moje !

dnes zamalko ne se ubih karah s 80 samo i na zavoq 1 DUPKA 30sm dulboka , prosto se radvam 4e sum jiv.
    na den pone 5 puti me zasi4at , ne davat miga4i , vlizat v moito platno pravqt manevri uj za parkirane .

nadqvam se da si vzema kola sled 18 , motora e mnogo opasno i za 1 secunda moje da se li6a ot radostite v toq jivot.
    P.S. vinagi s kaska i pone qke , dori do magazina ina4e ... ne se znae koi moje da te sgazi
    ROCK will save the world

Супер фен
    да возил съм се на Yamaha R6 ... супер готино е
    нещо подобно на това http://www.motordesktop.com/wallpape...201024x768.jpg

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Хахаххаха аз пък ви предлагам да се качите на мотор с марка ПЛАНЕТА или Юпитер!!!
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

VFR400RR
    Guest
    ШШшшшшшш Мечтатели!

DetE-Idi0t ей тос е луд!!!!!

Аз карам Yamaha GSXR Ninja1100!Sпoред вас яка ли е??

Повече от фен
    Относно отрочето на Suzuki - ПО НИКОИ ЗАКОНИ НИТО В ЕВРОПА, НИТО В USA ТОЗИ МОТОЦИКЛЕТ НЯМА ДА ИМА ЛИЦЕНЗ ЗА ПРОДАН АКО "ВДИГА" 400 км/ч. Виж, при подмяна на скоростната кутия и пипане на електрониката с доста зор може да ги вдигне. Не помня точно колко беше ограничението за мах скорост на моторите, но беше някъде около 305 км/ч.

А за Y2K - там не искам да коментирам Всъщност е повече мотор отколкото Trust SSC е кола :P

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от VFR400RR
    ШШшшшшшш Мечтатели!

Забрави да споменеш, че вдига 401км/ч и е 7427428392 к.с.

Пфф най-после някой компетентен. Тоя пич, можеби единствения или един от малкото, който наистина имат мотор и карат не, за да се газарят ами за спорта и самия кеф. Направи огромен ремонт на мотора си с много труд, за което ти свалям шапка Пешо. Всичко друго от сорта на мачовци дето от светофар до светофар ми карат с 7424623642323982734947382 км/ч могат единствено да се учат.

Guest
    ШШшшшшшш Мечтатели!

Пфф най-после някой компетентен. Тоя пич, можеби единствения или един от малкото, който наистина имат мотор и карат не, за да се газарят ами за спорта и самия кеф. Направи огромен ремонт на мотора си с много труд, за което ти свалям шапка Пешо. Всичко друго от сорта на мачовци дето от светофар до светофар ми карат с 7424623642323982734947382 км/ч могат единствено да се учат.
    О Не си ме виждал как карам!Не си прави добри изводи Иначе тва че карам не за газарията ами за спорта и кефа е 100% вярно! =D>

VFR400
    Guest
    ШШшшшшшш Мечтатели!

О Не си ме виждал как карам!Не си прави добри изводи Иначе тва че карам не за газарията ами за спорта и кефа е 100% вярно! =D>

Mi ne iskam skuter4e we-super tapo e,125-cata spored men e mani4ka i 6te se nau4a,a otnosno drugoto-napravih 18 tai 4e tva ne mi e problem.
    Iskam motor,malak i sravnitelno "lek",za da moga da se nau4a na nego da karam i ako re6a da prodalja,da si vzema po golqm i da si BLEnuVaM za Cbr-i...i t.n.
    Znam 4e e istinski luks da ima6 motor i 4e poddrajkata e skapa,no tova e i na4in na jivot.Nikoga ne sam se 4uvstvala po jiva ot momentite kogato sam se vozila(uvi ne mi se slu4va 4esto),na motor se 4uvstvam po spokoina otkolkoto v kola i sega sam na tazi valna i iskam da si vzema za tva pitam nqkoi det otbira pone malko.a i 125-cite ne sa tolkoz skapi kat se prieme 4e sa i po stari model4eta.....

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Супер фен
    Град
    VCHC
    Mi ne iskam skuter4e we-super tapo e,125-cata spored men e mani4ka i 6te se nau4a,a otnosno drugoto-napravih 18 tai 4e tva ne mi e problem.
    Iskam motor,malak i sravnitelno "lek",za da moga da se nau4a na nego da karam i ako re6a da prodalja,da si vzema po golqm i da si BLEnuVaM za Cbr-i...i t.n.
    Znam 4e e istinski luks da ima6 motor i 4e poddrajkata e skapa,no tova e i na4in na jivot.Nikoga ne sam se 4uvstvala po jiva ot momentite kogato sam se vozila(uvi ne mi se slu4va 4esto),na motor se 4uvstvam po spokoina otkolkoto v kola i sega sam na tazi valna i iskam da si vzema za tva pitam nqkoi det otbira pone malko.a i 125-cite ne sa tolkoz skapi kat se prieme 4e sa i po stari model4eta.....
    Естествено, че няма да искаш скутерче! Такааам. Писта, Ендуро (такова като на полиция сигма, такъв тип) или мотокрос. Има много варианти. Аз например много се завлачих към YAMAHA TDR 125
    Едно прекрасно ендуро!
    Ако искаш писта тука вече VFR400R ще помага.
    При мотокроса има много голям избор, но там цените са бая по високички като подръжка. Останах с убеждение, че повече се кефиш на шосе затова едно ендуро или писта ще ти върши перфектна работа. Аз лично съм привърженик на ендурото и мотокрос-а. С едно ендуро мога да си карам както по шосе и да ми е удобно (за разлика от мотокроса) както и да си карам по черни пътища и поляни. За нашите пътища е мноооого по подходящо. Всъдеходче общо взето ... Ти си решаваш обаче какъв тип мотор искаш. Айде със здраве и ако имаш още въпроси питай.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    До скоро карах Ямаха Р6, но миналата седмица си купих Kawasaki ZX10R. Невероятен мотор, на 2-ра прави 208км/ч
    БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХХА ... е сега вече паднах. Ае пич що не пробваш това на сестра ми да го кажеш, макарче ме съмнява да ти повярва. Я се чуй бе. K5 на сузито ги лепи 150 на първа като се има предвид, че е 2006 година модел, но имаш ли си на идея какво мъчение е това за двигателя. Та коя година ти е кавата, че ръсиш такива безбожно огромни глупости. Тоя мотор за да го направи това нещо е пипан на 110%, ако ли не двигателя ти ще замяза на г*з. Много мразя космополитни мнения от неграмотни на тая ми болна тема.
    Мнението съм го писал аз, и наистина мотора правече 208 на 2-ра, на прекъсвач естествено, К5 е същата генерация мотор, какво като е по-нов с 1 година от Кава-та. И на двигателя след многократни проби да премина 208-те километра продължава нищо да му няма, новия собственик го кара още по-лудо, мотора е железен и не се прави на големия разбирач защото не си

Мега фен Аватара на koalka
    Хах возила съм се,когато бях на 5 години веднъж и тва беше.Един приятел на баща ми .Иначе от мотори не се интересувам.Само тия по-известните марки ги знам.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    ami kefqt me ne nqmam ina4e lubimite mi marki sa YAMAHA i KAWASAKI!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    http://www.poster.net/anonymous/anon...ss-9903280.jpg

те такова искам,ама райди не ще да ми купи
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

М-у другото, който се интересува или има скутер, може да поразгледа www.scooterclub-bg.com Има си и форум.

"Hominem te esse memento"

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti

Мотокрос.... ти??? Ама нали каза...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..

Мотокрос.... ти??? Ама нали каза...
    кво съм казала? а?а?а?АА?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Мхъм... яко е много
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Мотори мотори мотори (; Няма човек, на който да не му харесват.Една приятелка има гадже с мотор, той ме е возил.Ама Honda Rebel, чопър се води (; Много искам да си взема неща малко, като за мен...Ама бащата нещо не е навит...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Град
    VCHC
    Мммм кажи едно голямо евала на гаджето на приятелката ти! Определено има хора, които не се кефят на мотори. Едно момиче се разрева иии имах синини и надирания по корема, а като съм возил хора винаги съм бил адски внимателен и съм карал бавно... Не се заблуждавай, че всичко живо харесва двуколесните.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

mili4ka to tova e pistov!!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове