.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

nai dobrata mi priqtelka

zna4i s nai dobrata mi priqtelka se poznavame ot mnogo vreme i vednuj sled poredniq flirt s neq tq mi prizna 4e e vlubena v men..az su6to q haresvam no me e strah da napravq ne6to po seriozno za6toto mislq 4e moje da q izguba sled tova govoril sam s neq za tova koeto mislq i tq kazva 4e me razbira no o6te iska da opitame no men me e strah tvurde mnogo za6tot mnogo q cenq.. kajete kakvo da prava

MM mislq 4e trqbva da probva6..nz ako ne se opita6 sled tova nqma da znae6 kakvo e 6tqlo da stane....pak i nai dobrite vrazki mejdu dvama du6i nai stabilnite nai harmoni4nite pove4eto pati stavat mejdu dobri priqteli....pak i ne e kazano 4e ako probvate zaedno i posle skasate trqbva da se karate i da ne ste priqteli ve4e..taka 4e az mislq 4e trqbva da se probvate zaedno edva li 6te zagubi6 ne6ty moje6 samo da spe4eli6...

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ами пробвай се .. като видиш,че ако нещо зацикли като гаджете,спрете до тук и си останете приятели ..ма ако мислиш,че ще е като флирт -не РИСКУВАЙ УспеХ
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Re: nai dobrata mi priqtelka

peace.. \/ (edit)
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Guest
    poslu6ai surceto a ne razuma si!no budi vnimatelen!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пробвай се с нея, но бъди внимателен.
    Ако видиш, че нещо не връви, докато сте гаджета, говориш с нея и изглаждате проблема.
    Познавате се от много време,което според мен е един ГОЛЯМ +.
    Успех.

Spored men tova 4e ste dobri priqteli e samo + 6toto se poznavate o6te po dobre i t.n. AKo bqh na tvoe mqsto izob6to nqma6e da se 4udq,6tqh da ida pri neq i ..... aide Good luck
    Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.

Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат
    в сърцето.

Град
    Sofia
    Vaob6te ne mu misli 6tom poznava6 tova momi4e ot dosta vreme znae6 kakvo da o4akva6 ot neq , ako ne opita6 moje nqkoi den dosta da se jalqva6 Puk ako ne se polu4i ni6to, ako ste dobri priqteli ne pre4i da si ostanete takiva
    Vseki den koito 4aka6 e poredniq den koito nikoga nqma da si vurne6 obratno.
    OTH FAN {}

Град
    SoFia
    ММм ами човече прецени си добре защото да си развалиш приятелството с нея ще е много гадно,но ако пробваш може и да са спечелиш...
    Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си