.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да предложа на момиче?

Интересно попаднах в доста интересна ситуация, затова ми се иска да видя как вие бихте постъпили на мое място.
    Запознаха ме с едно момиче, което много ми хареса, обаче не съм сигурен дали тя ме харесва. Излизахме 2 пъти на кафе, говорехме си много, оказа се че имаме много общи интереси, но май ме страх да и предложа, защото си мисля, че тя може да ми откаже
    Вие на мое място как бихте предложили? Или пък е малко рано за крачкатада изчакам още малко време, обаче лошото е че тогава може да станем само добри приатели, както вече ми се случи с няколко момичета...

Re: Как да предложа на момиче?

Цитирай Първоначално написано от petscho
    Интересно попаднах в доста интересна ситуация, затова ми се иска да видя как вие бихте постъпили на мое място.
    Запознаха ме с едно момиче, което много ми хареса, обаче не съм сигурен дали тя ме харесва. Излизахме 2 пъти на кафе, говорехме си много, оказа се че имаме много общи интереси, но май ме страх да и предложа, защото си мисля, че тя може да ми откаже
    Вие на мое място как бихте предложили? Или пък е малко рано за крачкатада изчакам още малко време, обаче лошото е че тогава може да станем само добри приатели, както вече ми се случи с няколко момичета...
    Kakvo da i predloji6 be?
    I am in your fridge stealing your foodz!!

мисля че се подразбира да тръгнем заедно

FiRe_LaDy
    Guest
    Maleee hora ... moje li tolkova zle da ste!Ami az li da ti kaja kakvo da i kaje6 ili nqkoi drug!I ko otiva6 tam s lis4eto v ryka i i go 4ete6,za da ne obyrka6 ne6to!To tova ne stava taka .. prosto izberi nai podhudq6tiq moment i deistvai dokato ne e stanalo kysno!Aide i uspeh!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Maleee hora ... moje li tolkova zle da ste!Ami az li da ti kaja kakvo da i kaje6 ili nqkoi drug!I ko otiva6 tam s lis4eto v ryka i i go 4ete6,za da ne obyrka6 ne6to!To tova ne stava taka .. prosto izberi nai podhudq6tiq moment i deistvai dokato ne e stanalo kysno!Aide i uspeh!

i az sam na tva mnenie

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Съвсем нормално е да се притесняваш.Излиза ли сте на кафе, лафили сте...това добре.

Да те питам, показвал ли си й,че те кефи? Флиртувал ли си с нея?

А за предлагането... ...вместо да й предлагаш, изчакай подходящ момент, заведи я някъде, където ще сте спокойни и ще сте само двамата, и я целуни...не по бузата ей !
    Ако отвърне на целувката....заедно сте.
    Айде успех.

Guest
    Ako naistina ne samo si govorish s neq a flirtuvash tq shte te razbere i shte otgovori ako go iska...Taka che davai smelo!Mislq che otdavna veche ne ste na 10 za da i "predlagash" ) nali? p4elata_brumze e adski prav edna celuvka..ne gubish nishto Uspeh!!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    daje napi6i go na rukata si mnogo po-luzer... iskam da kaja efektivno e!!
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Град
    Sofia
    Tva ne6to s predlaganaeto mai samo v detskata gradina minava . Spored mene po oferta e da i pokaje6 , 4e naistina q haresva6 . Izlezte nqkolko puti pogovorete si za rabotite ot jivota i kakto kazaha horata po gore vsi4ko 6te se naglasi samo
    Vseki den koito 4aka6 e poredniq den koito nikoga nqma da si vurne6 obratno.
    OTH FAN {}

Град
    SoFia
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Съвсем нормално е да се притесняваш.Излиза ли сте на кафе, лафили сте...това добре.

Да те питам, показвал ли си й,че те кефи? Флиртувал ли си с нея?

А за предлагането... ...вместо да й предлагаш, изчакай подходящ момент, заведи я някъде, където ще сте спокойни и ще сте само двамата, и я целуни...не по бузата ей !
    Ако отвърне на целувката....заедно сте.
    Айде успех.
    Напълн0 съгласен! ! !
    Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си