- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
e kakvo 6te kajet kefi te li im se ?az li4no mn gi haresvam
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Sux.
Ne haresvam pop- rock s primesi na rap.
Ako nqkoy kaje, 4e tva e metul,
6te izsko4a ot monitora mu i 6te go ubiq...
Nqkoga i tva go slu6ah, no tezi vremena otminaha.
Da jivee pravednata muzika!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Не всичко, което има китара, е рок. Линкин парк не са.Първоначално написано от Sinister_Doll
ами мога да кажа със 100% сигурност какво са ЛП- бозаааааа!!!
А според мен разликата с Хим е, че Честър си върши добре работата.
По-ясно и аз не можех да го кажа. И аз съм се кефила на тея идиоти, и аз съм мислила, че са метъл (каква обида спрямо истинските метъл изпълнители... сори). Но тва мина и сега мога спокойно да кажа, че на тъй наречения "нео метъл", въобще не мога да му намеря "метъл"-аПървоначално написано от Sinister_Doll
Да не би моят "любим" Честърчо да пее метъл
Айде стига толкова сарказъм
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Abe az gi opredelqm kato nqkuv 6itav baladi4en pop- rock. Ne me razbirayte pogre6no! Rockut e hubava muzika, Hard Rockut e neveroqtna muzika, a Kalinkin Park SUX!
Vile Pedalo i toy SUX, 6ot siizmislq tupi stilove!
Love Metul!?! Axa, Fafla Metul!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
TIq sa gangsta metaltaka im vikam na komersialistite ... vsi4ki gledat parite - inache nqma kakvo da qdyt ...
predi albuma im "meteora" bqha o.k. stavaha za slushane ama sled tova ... jay-z neznam si kvo ... uuu ne se slushat veche![]()
Еми... То не може да се каже нито "нео метъл", нито "нео рок". Просто те нямат нищо общо нито с рока, нито с метъла. Сигурно ги пречисляват към тях, заради инструментите, но аз бих ги причислила към по-различен стил - "чалга"Първоначално написано от Sinister_Doll
Щото квото и да си говорим, точно те са американската чалга (заедно с поп-а естествено). Или по-скоро да ги нарека "комерс" (като музика, създадена не заради смисъла, а за парите)? Мани, мани... Няма, щото напоследък тва стана болното място на половината форумци
Затова ще ги нарека "американска чалга"
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Не ме впечатляват особено
Аз пък много харесвам някои тяхни песни.![]()
И въобще не ме ебе комерс ли са, поп ли са или какво.
Ако една песен ми харесва, стила е без значение.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
кефех им са преди..сега са ми мн тъпи
лиглиФци..ся съм на по хард![]()
Уффф...май и аз им се кефех, ама кфо- те са скука и половина, мога да слушкам 30 "различни" техни песни и какво- имам чувството, че съм слушала една и съща песен подред 30 пъти!!!Всичките им песни без Нъмб са толкова еднакви, че напрао са ми писнали...бляяяяк!!!
П.С. И не съм съгласна със Sinister_doll otnosno Виле Вало
Da re4em, 4e slu6am tehni pesni4ki, no ne sum im mn golqma fenka
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
linki park sa pulni idionti ne mi haresva nito edna tqhna pesen!!!!!!!!!
Nqkoi dali 6te moje da mi prevede texta Jay-Z/Linkin Park-Numb/Encore plsss spe6no e
nqma da mojeme pa 6oto sme oligofreni
baq si se rovil za da namerish temata.. dosta e stara kato gledam![]()