- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da go popitam...
hi!iskam da vipitam ne6to mn trudno za obqsnenie.
zna4i:az imam kosmi tam i otkade moga da razbera dali na nego mu haresva.iskam da kaja kak da razbera dali na nego mu haresva tova ili ne?mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi pomognete!
![]()
nai-lesnq na4in da razbere6 e prosto da go popita66te razbere6 100% dali mu haresva !a i nqma ot kvo da se pritesnqva6 kato go pita6 davai smelo
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
sumnqvam se 4e mu haresva...
А мъжете в миналото да не би да са карали жените си да се бръснат между краката? И са се възбуждали хората.
ako si mnogo mnogo kosmata opredeleno nqma da mu haresa - pone na men ne bi
ina4e nqma problemi
...и аз така мисля.Първоначално написано от pgg
![]()
![]()
![]()
охохохо разби ме...хахаха е не....ами те и мъжете в миналото са смърдяли на пот и чесан...и жените са се възбуждали..по тази логика и сега ли трябва да е така.... хахах ..Първоначално написано от `Death`Whore`
А по темата...ами..ако си "горите тилилейски" мммм силно се сумнявам да му харесва...но ако говориш за някаква "фризура"... това е друг въпрос... ам най0добе поговори с него... всеки си има различни претенции и вкусове и прочие... Успех ии приятен секс!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Сега далеч не сме в миналото. Живеем в 21-ви векПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Той и баща ми се кефи на обръснати, но жена му нито веднъж не се е бръснала цялата и не е имало скандали за косми.![]()
Дабе, вие всечки сте на по 100 години та и повече , че знаете как е било в миналото.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
ami poznavaiki mantaliteta v BG , nadali 6te mu haresa , taka 4e prosto gi mahni , spored men tova e nai dobre
космата майка.. опазил ме Господ.. ся остаа да кажеш че майка ти има мустаци и..Първоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
1. Разбирам, че си си изградил лошо мнение за мен, защото /Пази, боже!/ съм метълка. Няма нужда да обиждаш, най-малкото родителите ми.
2. Всяка жена е адски космата отдолу! Да не би да мислиш, че са гладки по природа? И да не би да е грях да има косми човек?
3. Не обиждай майка ми! Има си мъж, той я харесва и не е товя работа да обсъждаш дали има мустаци.
Аз пък ти предлагам примерно да го питаш като на майтап.Да започнете да си говорите за нещо от тоя сорт и примерно ти го питай(пак казвам като на шега):"Хахахах...бе ти к'во мислиш за мацките дето не се бръснат отдолу" нещо такова.Рийш?А може да кажем да си говорите дали той си бръсне примерно краката и от там ти да го избазикаш с тва за интим. части.
Нещо,което не те убива,те прави по-силен!
v minaloto sa se kupali 1 v godinata i sa jiveli do 30 godini nai-mnogo (kato izklu4im Gandalf razbira se) tui 4e toq dovod e sme6en!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
Не съм претендирала да е довод.
ti oba4e si mnoo sburkana, i ne - ne go kazvam shot si metulka(poznavam mnoo to4ni metulki)Първоначално написано от `Death`Whore`
kazvam go shot si li4i ot postovete ti
vsqka jena bila kosmata otdolu?! tova e qsno, oba4e nishto ne im pre4i da se obrusnat - samo za hubavo e
po tvoite postove sudq, 4e ti ne si ot tiq momi4eta deto se poddurjat, nito se grijish za tqloto si, nito za li4nata higiena
i ne izlizai s tiq gluposti za minaloto, to v minaloto 90% ot horata sa kopaeli po nivite i sa doqli kravi bez da se oplakvat, ama ti sega ne go pravish, nali?!
da vi kaja, s tiq kosmarlaci otdolu nqma da vpe4atlite mnogo mom4eta... osven nqkoi peshteren 4ovek, ako ne si si namerila ve4e...
neznamma spored mene po qko 6i mu e da nqma
![]()
Не че има значение, но се бръсна. И не мога да разбера защо се хванахте всички за онова за миналото. И аз харесвам обезкосмени интимни части, казах го и аз не знам защо.Първоначално написано от Анонимко
И естествено, че защото нямам перфектно тяло, няма да впечатля никой, аз само на това разчитам. Затова и ходя почти гола по улиците, но нали съм разплута и разпусната, не връзва никой.
dieee ako nikoga ne si se obezkosmqvala si ne4ovek![]()
![]()
Първоначално написано от Боровинка
davai smelo!!!!1...... i da ne te pritesnqva. normalno e 4ovek da se interesuva ot tova koeto haresva pritelq(kata) mu taka. ima gi vsqkakvi taka 4e nqma lo6o da se pointeresuva6 kakvo to4no predpo4ita tvoeto majlence![]()
![]()
![]()
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
не бих имал против срещу космите едва ли на някои ще има ако наистина те обича не би те обидил
обрасни се и ако те пита къде са онези секси косъмчета значи ги е харесал, а ако не те попита продължавай да се бръснеш или да ги махаш по някакъв начин![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
i az mislq 4e 6te e po dobre da go pita6!nqma da razbere6 dokato ne go popita6 se pak tova e edin vaprosnqma lo6o da popita6 ne6to
Mi smqtam che shte ti e po komportno ako si mahnesh kosmite apak i na nego sigurno![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .