- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- БГ РАП
![]()
![]()
Ако да-защо?Ако не-защо?
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Tc! Hi4 daje ne se kefq.
Za6to? Za6toto ne mi haresva zvu4eneto na muzikata, ne mi haresvat temite na pesnite. I po mn, mn, mn drugi pri4ini, ama 6te si traq, 4e da ne si izprosq kam6icite![]()
Durja da otbeleja, 4e ne kazvam ni6to za rpurite, prosto otbelqzvam, 4e im e 6itava muzikata.
Osobeno BG rap! Otvrat!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Като цяло се кефя, има някои мн.яки парчета с готини текстове!![]()
Е, има и доста изключения...някакви супер тъпи и глупави парчета,които само създават лошо впечатление за стила като цяло.![]()
![]()
Ха ха!Ми едно време когато бях 6-7 клас... Сега някакси... Бе иначе се кефя на Цеко Сифоня, виж, той е пич!!! :P
Цеко...заради такива като Цеко масово се говори,че българският рап е мноо зле или,че въобще няма такъв. И то що?Щото масово хората не се интересуват от такава музика и се слуша тва което е модерно,а някой даже не знаят и къф стил слушат...един ден Пачанга е модерно,на следващия Цеко.
По истинската тема-да слушам и то доста. Защо ли?Ами не знам просто самия рап ми пълни душата,а когато е и на български е някакси по-достъпно. И има супер мноо песни с невероятни текстове и MCта с огромен талант.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Цеко е просто временно явление. Появи се с цел да се присмее на бг рапа, който така или иначе изпада...Първоначално написано от wan`a`doo
Какво всъщност стана? ВАНКО 1 е в затвора, мишо шамара излезе от сцената, Устата стана чалгарче, Румънеца и Енчев правят разни там Джиллиай... Бе... Мани... Тц тц тц...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми... Като се има предвид, че мразя и бг рап-а и черното... Да, много ме дразнят. Няма никакъв смисъл нито в текстовете, нито в музиката им. Имат само някакви шибани рими!
П.П. От общия знаменател изваждаме 2пак (щото има много смислени песни) и Снууп Дог (щото е много пич, като характер)
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Бг рапа в момента е най-силното и велико нещо. Просто се чудя с кое да започна.
1. Нечовешки якия и унищожително добър проект на Диджей Дамян и Динамит.
2. Gangsta Gangsta Production - ето тея момчета много добре знаят за какво става дума. Стамбето, Ламоза, Бикса, Три Джи, Ес Джи Ар, Маниака, Др.Флекс, 45-ТИ Калибър, Миднайт Плеър, Да Куул и т.н. са нечовешки добри рапъри.
3. Гошо От Почивка, Каисиева Градина, 2Д, Дражето, Печени Момчета...Абе какво да си говорим бг рапа е жив и мачка от всякъде.
Има и едни Deadly Mindz и Underground Force. От сериозните рапъри те в България са най-добри в момента.
В момента се сещам само за Kingsize - "За нея".
ujas mrazq BG rapa ebati tupoto e! izob6to ne me kefi samo nqkvi psuvni kato tezi na oniq mi6o 6amara! ebati tapanara gledaxte li go kogato be6e gost v show-to na slavi?ebati sme6nika nakraq kato trugna da pi6e v knigata pita:"blagoroden sus A ili s U se pi6e" ebati neobrazovaniq tapanar
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Б този форум има максимум 5-6 човека които могат да кажат нещо за бг рапа с право..защото знаят какво е...за другите това е Спенс,Р&Б,Ъпсурт и тям подобни популярни неща...Аз си имам фаворити и те хич не са малко...какво като нямат мноо клипове с пистолети и кучки по тях..или албуми за 10кинта...какво като не ги пускат по радиата...
Разбира се има и доста лигльовци които го правят като пародия...аз на тфа му викам забавната изродщина и такива ми се явяват тия дето xcasey jonesx ги изреди под 3.точка...
Просто...бг рапа си е развиваща се амбиция,но просто малко хора го правят с цел да станат богати или изобщо да си изкарват хляба с това...Това сигурно е милионната тема и го обяснявам за не-знам-кой път...и преди бях споменала някъде да си слушате бг рапа по радиата а чуждия по МТВ...
Чакай малко сега...че ти даже от по-известните не си споменал най-добрите и тва са Ъпсурт. DJ Дамян е също толкова ебавка с рапа,колкото и Цеко. Тея генгста генгста пък са толкова смешни,че напрао мога да им гледам некой клип като забавно предаване. Даже в една тяхна песен единия така добре "пее",че думите дет се римуват така ги произнася,че римата не звучиПървоначално написано от half life
А за Гошо от почивка и т.н. просто не ми се говори,шот е жалко,макар и да е ясно за кво стаа въпрос
![]()
Но аз говоря за други неща...като се почне от всеизвестните DRS,Нокаут,Kingsize, X-team, че даже и Спенс, мине се през SP, Хората от гетото, Ударната група, Квартални братя и се стигне до 3umf, Amnistiq, 187, Dj Darkstep, Md beddah, Madface crew, xOHDa, The crew, Prons crew, nUCT, Yoko, Wosh, Shamanez и си4ки останали проекти на Моноком...
Оу забравих и гореспоменатите Deadly mindz които са едни от любимите ми и за тях даже тука имаше пускана тема...
Мен ме кефят единствено песните на Spens(но не всички), щото имат яки текстове, а и самите мелодийки ме кефят...![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
ne za6toto imat tvurde tupi temi za pesni
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Например?Първоначално написано от piFka_LP
![]()
einstvenata pesen koqt me kefi e na Kingsize-Puf Paf nz za6to ne me kefi BG rapa prosto tuka
И това е песен на много възвишена тематика.Първоначално написано от piFka_LP
spored men vseki si ima pravo na izbor i ima pravo da slu6a kakvoto mu haresva na nqkoi mu haresva BG rapa na dr primerno metala
Не попитах коя ти е любимата песничка а какви са тези тъпи теми според теб? "nz za6to ne me kefi BG rapa prosto tuka" това сега оправдание ли е ..ново...?
Да съм казала, че мразя рап? Че не го слушам?Първоначално написано от piFka_LP
Честно ти казвам - глупава си.
nikoi ne e kazal 4e ne go slu6a6 !!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Добре, кажи музика с каква тематика харесваш.