- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Как да излея чувствата си ?
здравеите испитвам много дълбоки чуства към едно момче
но то ходи или ходеше с моя приятелка какво да права знам че и тои ме харесва но маи няма да се получи приятелкатами го лъже много яко но тои не забелязва харесвам го от 4кл а сега сам в 7кл как во да правя имахме някакви работи лятото се държахме наистина като гаджета даже и прет хората но като навлезна зимата вси4ко се провали и родителитеми знаят за не го и нямат ни6то на против 4ее по голям от мен но се опитвам да ги разделя и почти оспявам разменямеси смс но тованезначи ни6то всео6те но иска да се сре6нем какво да правя и как да си излея чуствата да приемали сре6тата и даму кажа всичко което чуствам >>>>>>>>>чакам отговор<<<<<<<<<<![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
МММм значи излезнете само двамата и му кажи абсолютно всичко което чустваш...Не се бави...колкото по-скоро му кажеш толкоз по добре...Не губи време...![]()
Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!
emi,milichka spored men trqbav da izlezete samo dvamata,kakto kaza i fAsHi0n i da mu kajesh fsichko tova,koeto chufstfash na nego...ako i toi chufstfa sushtoto budete zaedno,budete shtastlivi !
zvuchi malko egoistichno sprqmo priqtelkata ti,no nadali tq shteshe da se zamisli,ako tova beshe tfoeto gadje...taka che...YcneXxXx![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Излезте някъде, изчакай подходящият момент и му кажи какво чувстваш към него.![]()
Успех.![]()
Наричаш я "приятелка", а пък се опитваш да ги разделиш.. аз ли съм зле или тука има нещо нередно!?
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.