.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Под морето, над небето

Ново училище

Здравейте,
    Нашите решиха да ме местят за 2-рия срок в друго даскало!Радвам се, защото вече не искам да съм в частно у-ще, но от друга страна ме е страх..Никога не съм била в държавно, в България, след като известно време живях извън нея!!Вчера разбрах, че почвам даскало в понеделник!Видях новото си даскало, не е зле, но ме е страх от това, какво може да стане!Мн от материала ми е малко странен, щото съм го учила на английски език а не на бг, ще стана за подигравка!и дали ще си намеря приятели, иска ми се някой да ме успокои, защото не мога да спра да мисля за това...Ако имате някакви съвети..приемам всякакви критики

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    да не ти пука...
    училището е такова, каквото си го направиш... ако подходиш със страх и се затвориш и т.н. така и ще продължи...
    отиди, усмихната, приветлива, лъчезарна и спечели новите си съученици с присъствие на духа
    ==>>mnogo PRAVILNO!!! ne se pritesnqvai
    az smenqm daskaleta vsqka godina, tova koeto sam nau4ila sa tri osnovni pravila- ne badi sramejliva govori sas ostanalite i badi uverena v sebe si! ako ima nqkoi koito ne te haresvat po koi znae kvi pri4ini ili govorqt zad garba ti i sa licemerni opitai se da gi ignorira6. nai vajnoto e da ne se pritesnqva6 i da bade6 spokoina kasmet

Фен
    Град
    леглото
    сега съм в петото си даскало ,така че само един савет ще ти дам -бъди себе си независимо от всичко
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Град
    Под морето, над небето
    Миси много мисля че точно това имах нужда да чуя!
    Ще дам всичко от себе си, този ден да мине нормално
    Сега вече съм по-спокойна, и мисля че ще оживея :P Пак ви благодаря за съветите, ще се постарая да бъда себе си \/

Супер фен
    Град
    до тебе...
    i az smenqm 3 daskalo po red namirat se novi fr burzo osobeno ako si sebe si
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Спокойно! Обикновените училиша не са страшми! Просто бъди такава като всички останали! :P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    да не ти пука...
    училището е такова, каквото си го направиш... ако подходиш със страх и се затвориш и т.н. така и ще продължи...
    отиди, усмихната, приветлива, лъчезарна и спечели новите си съученици с присъствие на духа
    Взе ми думите от устата!

Re: Ново училище

Цитирай Първоначално написано от Sour_Kiss
    Здравейте,
    Нашите решиха да ме местят за 2-рия срок в друго даскало!Радвам се, защото вече не искам да съм в частно у-ще, но от друга страна ме е страх..Никога не съм била в държавно, в България, след като известно време живях извън нея!!Вчера разбрах, че почвам даскало в понеделник!Видях новото си даскало, не е зле, но ме е страх от това, какво може да стане!Мн от материала ми е малко странен, щото съм го учила на английски език а не на бг, ще стана за подигравка!и дали ще си намеря приятели, иска ми се някой да ме успокои, защото не мога да спра да мисля за това...Ако имате някакви съвети..приемам всякакви критики
    E, как мина?
    Мисли глобално, действай локално!

Град
    Под морето, над небето

Re: Ново училище

Цитирай Първоначално написано от Michelle_la_charmante
    Цитирай Първоначално написано от Sour_Kiss
    Здравейте,
    E, как мина?
    Амии, я да видим, как мина
    В началото бях супер притеснена и напрегната, че като си купих пакетче носни кърпички, вместо да я отворя за лепенката, разкъсах цялото пликче от горе без дори да я видя тази лепенка след това влизам в даскалото(бях стигнала доста по-рано..) и седях самичка да коридора, защото не познавах никой!
    После влязох в час, и се запознах със съучениците си, не бяха всички там защото първият час имаха блок!
    След това малко по малко започнах да се адаптирам Днес отидох савсем спокойна и дори ходих на кафе със съученички и беше мн забавно \/
    Даже се прибирам с 1 момиче, което адски ме кефи, говорим си и почвам да свиквам...Наистина съм HaPpY!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си