.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Град
    На тавана в кошницата-т'ва е във Варна:)

Нормална ли съм?!

Чесно да ви кажа напоследък не мога да се позная.До сега аз бях вечно усмихната и в настроение,а в последно време хич ме няма.Ето например днес в дискотеката дълго време наблюдавах една двойка да се целува(на фона на Моранди-Love me) и ми стана много тъжно.Мисля си,че е защото съм много самотна.Някой ако може да ми даде съвет как да си бъда отново "аз" ще съм му много благодарна.
    Нещо,което не те убива,те прави по-силен!

Супер фен
    Не се притеснявай това е временно явление. Ще отмине след известно време

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    От това,което чета, изглежда,че си в депресия.
    Излизай по-често, намирай си занимания, прави неща,които те радват и ти харесват.
    Запознай се с нови хора .Кой знае...може покрай тези нови хора да намериш някое готино момче.
    Успех.

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    все едно за себе си чета... (е, момента в дискотеката го няма по простата причина, че по дискотеки не стъпвам...)
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

angel4e^ot^ada
    Guest
    Същата работа съм и аз в момента...за жалост.Но и друг път се е случвало така че да се надяваме че скоро ще отмине

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    emi ne ne si normalna! spoko tva e vremenen etap 6te ti mine i az sum bil taka
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Повече от фен
    Не е нормално нещо да е нормално, така че
    Според мен не трябва да се опитваш да излизаш от тази така наречена депресия, отхвърлиш ли я, после ще ти се натрупа за следващия път и съвсем няма да издържиш. Изживей си тези чувства и след това с чиста съвест ще можеш да се върнеш към предишното си настроение

Град
    Ммм...не мисля,че съм в депресия.Или поне не искам да си го призная,незнам.Всички си мислят,че съм ок,но аз не смея да покажа на някого,че ми е кофти.И може би за това не признавам,че това е депресия.

Повече от фен
    Ами, има голяма разлика между кофти настроение и депресия, разбери къде попадаш ти. Не смееш да покажеш, че не си ок, но дори с постовете си тук правиш точно това. Не искаш да си признаеш, защото не си свикнала, а и кой желае да се чувства така и да го осъзнава? Би трябвало да имаш поне един близък човек, с когото да можеш да споделиш това и ако не те разбере, то поне да се опита...

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    не
    First rule - I rule

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    nai vajnoto e da izlizah,da ne si sedi6 vkahti sami4ka za6toto tam 6te ti stava po gadno i sa6to mnogo vajno e da ima6 potkrepata na nai dobrite si priqteli ako ima6 tazi potkrepa, vsi4ko ostanalo 6te se podredi.zabavlqvai se za6toto jivota e mnogo kratak jivei go palnocenno USPEH
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Това и аз си го казвам,но нещо не се получаваМного е тъпо т'ва в което се намирам.А и няма как да имам подкрепата на най-добрата ми приятелка,защото е в друга смяна и няма кога да се виждамеИ всичко започва да става по-зле и по-злеВчера дадох валентинка на едно момче,но не му написах истината,защото се боях да не ме отреже.Писах му,че искам да бъдем приятели.Глупаво нали?А всъщност се чувствам много самотна и имам нужда от някой до мен...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Tova e vremenno,spoko.6te otmine i pak 6te si si ti I az bqh taka do predi nqkolko dni
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    da opredeleno si smotana !

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    [b]Не е нормално нещо да е нормално, е
    Ne plashete momicheto, ei....
    Spoko, ne si v depresiq, a vyv faza. I az sym tam v momenta. Shte mine ot samosebe si. Mnogo si si dobre daje.

Град
    Аве да така е мноо съм злеМи то започва да ми минава-просто ся си живея живота без да ми пука от никой и от нищо.Лошото е,че ме е налегнала пролетната умора и едвам гледам.Напрао е ужис

Повече от фен

Re: Нормална ли съм?!

Цитирай Първоначално написано от Боровинка
    Чесно да ви кажа напоследък не мога да се позная.До сега аз бях вечно усмихната и в настроение,а в последно време хич ме няма.Ето например днес в дискотеката дълго време наблюдавах една двойка да се целува(на фона на Моранди-Love me) и ми стана много тъжно.Мисля си,че е защото съм много самотна.Някой ако може да ми даде съвет как да си бъда отново "аз" ще съм му много благодарна.

И аз наблюдавах двама в една дискотека..само дето песента беше Morandi - Blue =D>

Супер фен
    Еми прави това което ти харесна,нтамери си гадже....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    mai ne6to hormotna na 6tastieto sa ti padnali i v kombinaciq sus tva 4e si samotna i ... probai se da popravi6 vsi4ko dokato e vreme ...

probai sus slednata terapiq

pri dobur kusmet moje da se... i posle da ima ... i posle ...

haide kusmet ot mene

Град
    Корн тва беше много яко.Чесно признавам теА иначе кво да ви кажа-ся ми е некво такова...никакво.Сещате се налиЛуда работа.Днеска пак изперкахме в моя клас и почнахме да си говорим кат малки дечица.Луда работа,казвам ви!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mila nz kak da si si kato ptredi no mislq 4e tfa e prosto lo6 period v jivota ti koitop 6te otmine

0biChkam SlyNcEt0 :}

Боровинке, аз съм 8-ми "Д" клас и ако имаш проблеми можеш да споделиш с мен. Приятелите ми казват, че съм психолог, защото помагам на всички.

Цитирай Първоначално написано от Боровинка
    Лошото е,че ме е налегнала пролетната умора и едвам гледам.Напрао е ужис
    Ква ти пролетна умора бре още е рано още малко и ще кажеш че си болна от птичи грип

Град
    Роналд да не би да си от ХГ?Пиши едно ЛС.Иначе ми к'во да ви кажа пак ми е едно такова калпавоБре много си се ядосвам и мисля другата седмица да се взема в ръце и тва нещо да го преодолея.Стискате палци

Мила,разбирам те напълно!И аз съм имала такива моменти(то кой е нямал).Случвало ми се да имам дни в които да съм била самотна,да наблюдавам влюбена двойка и да ми стане кофти.Спокойно ще го преодолееш.Това е като някаква лека болест която минава.Бъди сигурна че ще дойде ден в който някой ще наблюдава теб с гаджето си и ще иска да е на твоето място.Просто бъди секси и ще видиш че няма да имаш скучна вечер и всички ще се лепят за теб.Най-важното е добро настроение(дори и да ти е тъпо де дръж така все едно че ти е супер яко)и секси излъчване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си