- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нормална ли съм?!
Чесно да ви кажа напоследък не мога да се позная.До сега аз бях вечно усмихната и в настроение,а в последно време хич ме няма.Ето например днес в дискотеката дълго време наблюдавах една двойка да се целува(на фона на Моранди-Love me) и ми стана много тъжно.Мисля си,че е защото съм много самотна.Някой ако може да ми даде съвет как да си бъда отново "аз" ще съм му много благодарна.
Нещо,което не те убива,те прави по-силен!
Не се притеснявай това е временно явление. Ще отмине след известно време
От това,което чета, изглежда,че си в депресия.![]()
Излизай по-често, намирай си занимания, прави неща,които те радват и ти харесват.
Запознай се с нови хора.Кой знае...може покрай тези нови хора да намериш някое готино момче.
Успех.![]()
все едно за себе си чета... (е, момента в дискотеката го няма по простата причина, че по дискотеки не стъпвам...)
![]()
![]()
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Същата работа съм и аз в момента...за жалост.Но и друг път се е случвало така че да се надяваме че скоро ще отмине![]()
emi ne ne si normalna! spoko tva e vremenen etap 6te ti mine i az sum bil taka
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Не е нормално нещо да е нормално, така че![]()
Според мен не трябва да се опитваш да излизаш от тази така наречена депресия, отхвърлиш ли я, после ще ти се натрупа за следващия път и съвсем няма да издържиш. Изживей си тези чувства и след това с чиста съвест ще можеш да се върнеш към предишното си настроение![]()
Ммм...не мисля,че съм в депресия.Или поне не искам да си го призная,незнам.Всички си мислят,че съм ок,но аз не смея да покажа на някого,че ми е кофти.И може би за това не признавам,че това е депресия.
Ами, има голяма разлика между кофти настроение и депресия, разбери къде попадаш ти. Не смееш да покажеш, че не си ок, но дори с постовете си тук правиш точно това. Не искаш да си признаеш, защото не си свикнала, а и кой желае да се чувства така и да го осъзнава? Би трябвало да имаш поне един близък човек, с когото да можеш да споделиш това и ако не те разбере, то поне да се опита...
не
First rule - I rule
nai vajnoto e da izlizah,da ne si sedi6 vkahti sami4ka za6toto tam 6te ti stava po gadno i sa6to mnogo vajno e da ima6 potkrepata na nai dobrite si priqteli ako ima6 tazi potkrepa, vsi4ko ostanalo 6te se podredi.zabavlqvai se za6toto jivota e mnogo kratak jivei go palnocennoUSPEH
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Това и аз си го казвам,но нещо не се получаваМного е тъпо т'ва в което се намирам.А и няма как да имам подкрепата на най-добрата ми приятелка,защото е в друга смяна и няма кога да се виждаме
И всичко започва да става по-зле и по-зле
Вчера дадох валентинка на едно момче,но не му написах истината,защото се боях да не ме отреже.Писах му,че искам да бъдем приятели.Глупаво нали?А всъщност се чувствам много самотна и имам нужда от някой до мен...
Tova e vremenno,spoko.6te otmine i pak 6te si si tiI az bqh taka do predi nqkolko dni
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
da opredeleno si smotana !
Ne plashete momicheto, ei....Първоначално написано от Death^Forever
Spoko, ne si v depresiq, a vyv faza. I az sym tam v momenta. Shte mine ot samosebe si. Mnogo si si dobre daje.
Аве да така е мноо съм злеМи то започва да ми минава-просто ся си живея живота без да ми пука от никой и от нищо.Лошото е,че ме е налегнала пролетната умора и едвам гледам.Напрао е ужис
![]()
Първоначално написано от Боровинка
И аз наблюдавах двама в една дискотека..само дето песента беше Morandi - Blue =D>![]()
Еми прави това което ти харесна,нтамери си гадже....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mai ne6to hormotna na 6tastieto sa ti padnali i v kombinaciq sus tva 4e si samotna i ... probai se da popravi6 vsi4ko dokato e vreme ...
probai sus slednata terapiq![]()
pri dobur kusmet moje da se...
i posle da ima ...
i posle ...
haide kusmet ot mene![]()
Корн тва беше много яко.Чесно признавам теА иначе кво да ви кажа-ся ми е некво такова...никакво.Сещате се нали
Луда работа.Днеска пак изперкахме в моя клас и почнахме да си говорим кат малки дечица.Луда работа,казвам ви!!!
Боровинке, аз съм 8-ми "Д" клас и ако имаш проблеми можеш да споделиш с мен. Приятелите ми казват, че съм психолог, защото помагам на всички.![]()
Ква ти пролетна умора бре още е раноПървоначално написано от Боровинка
още малко и ще кажеш че си болна от птичи грип
![]()
Роналд да не би да си от ХГ?Пиши едно ЛС.Иначе ми к'во да ви кажа пак ми е едно такова калпавоБре много си се ядосвам и мисля другата седмица да се взема в ръце и тва нещо да го преодолея.Стискате палци
![]()
Мила,разбирам те напълно!И аз съм имала такива моменти(то кой е нямал).Случвало ми се да имам дни в които да съм била самотна,да наблюдавам влюбена двойка и да ми стане кофти.Спокойно ще го преодолееш.Това е като някаква лека болест която минава.Бъди сигурна че ще дойде ден в който някой ще наблюдава теб с гаджето си и ще иска да е на твоето място.Просто бъди секси и ще видиш че няма да имаш скучна вечер и всички ще се лепят за теб.Най-важното е добро настроение(дори и да ти е тъпо де дръж така все едно че ти е супер яко)и секси излъчване.