Цитирай Първоначално написано от >@>>>@<
What is your fuckin' problem?
Някой да ви е опрял ножа до гърлото и да ви е казал: "Айди, мили Димо - време е за празник, включи се в купона"? Не нали..тогава защо ви е на вас да скапвате празника на тези, които имат намерение да го празнуват?
С какво право давате определения и класифицирате толкова много хора в категории като:"пикла", "боклук" и т.н. И ти си седнал да ми говориш за липсата на ценности в "младото поколение", от което част си самият ти, с подобен ли подход и тон ще запълниш въпросната липса? И моля те, не се грижи толкова за българската култура, помисли малко за българския правопис. "По дяволите" са две думички. Но защо ни е да гледаме себе си, по-лесно е да нападаме другите и да критикуваме тях..
Всеки един празник е повод за радост, за усмивки, повод за това да зарадваш другите. Никой не е казал, че само на този ден това се прави, но Свети Валентин е просто още една възможност за това. Понякога малко или много хората стават част от ежедневието, а 14 февруари е страхотен ден тази рутина да бъде разчупена, което би вляло допълнителна свежест във взаимоотношенията на двама души...нима това е лошо, глупаво и дебилно - > не мисля.
На всички влюбени,пожелавам един страхотен празник - правете много любов (безопасна разбира се), споделете вълшебството на ноща и деня заедно, а ве с други думи ОБИЧАЙ ТЕ СЕ!!!!!
А на останалите (т. нар. haters) - тоя негативизъм ще ви погуби, ей!!!
Ти за моя правопис нямай грижа аз съм наясно със себе си...някъде да съм споменал че съм някакво изключение от другите и че сичко е написано без грешка?.. за правописа е много дебилско да се хващаш просто защото едва ли очаква някой да го напиша като статия от вестник 3 пъти редактирана и готова за публикация нали? Ще давам каквито си искам определения на който си искам когато реша и сметна за добре И да ще скапвам празника пак на когото реша и сметна за добре. Имам основание! Проблем? Междо другото с какво по-точно скапвам празника...понеже съм казал нещо вярно и не чак толкова приятно и скапвам празника ли? Да колкото и да не ти се иска е така, това че ти не го разбираш и не щеш да го приемеш си е изцяло твой проблем...празнувай си тъпия Вазелин бъди част от "празника" не ме грееш ни най малко. Да глупаво, лошо и дебилно е точно за 14 да цъфнеш на гаджето и да и се правиш на влюбен...нито е изненада нито нищо "всички го правят и аз ще го направя" и как така ще се почувства специална ако мога да попитам, и как ще се почувства по-обичана след като едва ли не сичко е по готов сценарии и предварително запланувано? Няма да те убеждавам имаш си собствени виждания и разбирания няям идея кой/коя си но по това отнишени си пикльо/пикла да!
Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
po to4ka 1: az ne sum nito pravoslaven, nito katolik. az sam ateist, koeto e nai izgodno, za6toto moje6 da praznuva6 koito si praznik iska6. dori i mohamedanskite, AKO ISKA6. a ako se izkaja po vaprosa za nacionalnata identi4nost, dosta 6te se otklonq ot temata.

po to4ka 2: absoliutno sam saglasen, i az dosta 4esto sam se 4udil za tova.
Пич нещо не се вързва. Атеист значи да не вярваш в нищо, а всеки празник малко или много е на реалигиозна основа...едва ли някога е имало наистина Свети Вазелин...според религията да...което ще рече че ако празнуваш малко или много някой религиозен празник вярваш, или не?

Там е работата че много хора дори не си правят сметка какво подяволите(една дума да проблем?) е всъщност това....нито ги грее кой е свети валентин..какво е направил..от къде идва празника..и т.н. просто става 14 февруари, време е да се обичаме, точка, другото "не ме грее"...което прави празника абсолютно безстойностен...и именно там е проблема! Сичко е толкова жалко...