- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Свети Валентин е бил шизофреник!! :D
Ти за моя правопис нямай грижа аз съм наясно със себе си...някъде да съм споменал че съм някакво изключение от другите и че сичко е написано без грешка?.. за правописа е много дебилско да се хващаш просто защото едва ли очаква някой да го напиша като статия от вестник 3 пъти редактирана и готова за публикация нали? Ще давам каквито си искам определения на който си искам когато реша и сметна за добреПървоначално написано от >@>>>@<
И да ще скапвам празника пак на когото реша и сметна за добре. Имам основание! Проблем?
Междо другото с какво по-точно скапвам празника...понеже съм казал нещо вярно и не чак толкова приятно и скапвам празника ли? Да колкото и да не ти се иска е така, това че ти не го разбираш и не щеш да го приемеш си е изцяло твой проблем...празнувай си тъпия Вазелин бъди част от "празника" не ме грееш ни най малко. Да глупаво, лошо и дебилно е точно за 14 да цъфнеш на гаджето и да и се правиш на влюбен...нито е изненада нито нищо "всички го правят и аз ще го направя" и как така ще се почувства специална ако мога да попитам, и как ще се почувства по-обичана след като едва ли не сичко е по готов сценарии и предварително запланувано? Няма да те убеждавам имаш си собствени виждания и разбирания няям идея кой/коя си но по това отнишени си пикльо/пикла да!
Пич нещо не се вързва. Атеист значи да не вярваш в нищо, а всеки празник малко или много е на реалигиозна основа...едва ли някога е имало наистина Свети Вазелин...според религията да...което ще рече че ако празнуваш малко или много някой религиозен празник вярваш, или не?Първоначално написано от Lake_bodom
Там е работата че много хора дори не си правят сметка какво подяволите(една дума да проблем?) е всъщност това....нито ги грее кой е свети валентин..какво е направил..от къде идва празника..и т.н. просто става 14 февруари, време е да се обичаме, точка, другото "не ме грее"...което прави празника абсолютно безстойностен...и именно там е проблема! Сичко е толкова жалко...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!