.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Град
    Пловдив-Лондон
    Aaa Na Men Smuchkite Puk Hich Ne Mi Haresvat,Grozno e Osobeno Da Vidish Nqkoe Krasivo Momichence...Usmukano...Grozna Kartinka
    You don`t need to know everything in life just the things you need to be happy!

men li4no me kefi !!!! kriq gi smao ot na6te vapreki 4e maika nqkolko pati me e hva6tala i mi e vikala ina4e pred fr ne gi kriq
    Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!

Фен
    Град
    House Music
    супер са но е доста тъпо да я криеш !!! миналата год. имах една и майка ми я видя и каза "Коя е тази която иска те изяде" хихихихихи.
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    az sam za.Kefqt me dokato mi q pravqt,nina4e q kriq za6toto ne mi haresva da se vijda.grozno e
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    оооо обожавам смучките!направо ме побъркват!
    но обичам да ми правят,а не да правя.
    а иначе си ходя с белезите-не ги крия защото не виждам смисъл от това-наште рано или късно ще ги видят.
    aн така точно, точно
    f@nt@zi@

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    аз също нямам нищо против смучките
    обаче веднъж едно момче така ме беше подредило... цели врат ми го ебше изсмукал... тогава за пръв път си крих смучките... беше ми леко неудобно мсилех си кво ли ше си кажат хората като видят лилавия ми врат... целия!!
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Мега фен
    Друго си е да издереш и изпохапеш врата на гаджето.

Guest
    Iam smu4ka na gyza ! To4no pod glavniq kosum \/

i az imah smu4ka i mama q vidq...ujas...a sega gadjeto mi ima ot men(varnah si go) :P malko v daskalo sau4enicite mu sa go bazikali pred daskalite no..kvo da se pravi i kvo mu puka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Аз лично нямам против тях,кефат ме ..но майка ми е против..вика : тва все едно те е белязал ,че си си негова!!",от баща ми ги крия принципно.
    В даскало 1 от даскалите видя на 1 мой съученик смучката и започна да му чете конско..

Ама мен си ме кефат
    se edno slu6am maika si)))
    mi az sa imah predi nqkolko dni i mi se mahna, mnogo sa sladki i kogato mi gi prai toi...:P
    ne gi kriq

Qko e kogato lubimiq 4ovek ti q pravi ili ti na nego no ne mislq 4e e ne6to koeto trqbva da se demonstrira
    NqMam KraV V AlkoHola! {}{}{}{}{}

Ами не са ми оставали никога смучка Ама веднаж оставих на едно вече бивше гадже...беше забавно ама се пак беше седмица с голяма смучка на врътлето Не съм против...немам нищо напротив да ме усмучат ама де да знам
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Радват.. усещането да ти ги правят и ти да ги правиш е хубаво , но все пак всичко зависи от настроението. Иначе аз си ги крия доколкото мога, просто защото на мен лично не ми харесва да се разкарвам нахапана и смукана..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо

.......

Ха-Ха-Ха обожавам ги . Би ми се наложило да ги крия от наште . Впрочем не съм правила отдавна
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на machoka
    Не бих отказал

Само че един път едно момиче се разгорещи твърде много и щеше да ми отхапе вената на врата За миг ми причерня пред очите /беше пияна/

Мега фен
    Мъжът също казва, че понякога му причернява, но то е от хапане. Веднъж се опитваше да направи така, че да причернее пред моите очи, но не се получи.

voDevila
    Guest
    Извинете ме за тъпия въпрос ама как се прави смучка

Re: Смучка манията...

Цитирай Първоначално написано от The PoNy-GoTh
    Какво мислите за смучките?Имате ?разкарвате ли се с тях или умело ги прикривате под яката на якето за да не види някой сладката синина на вратлето ви ? \/
    imala sam i ne e nishto osobenno . poprincip gi kriq samo ot bashta mi
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Голям фен
    ami men sa6to mnogo me kefi...i opredeleno ne gi kriq,za6toto sa na takova mqsto na koeto ne se vijda ot drugite....
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    na men ne mi haresvat.trqbva da gi kriq ot nashite zashtoto neznam kak 6te reagirat.pak i ne m haresva da se razkaravm po ulicitq ili po kafenetata sys smuchka na vrata "eto vijte me imam smuchka"
    na men predi edin den mi napraviha i priqtelqmi stqh da go ubiq no dano skoro mi se mahne 4e 6te umra .

sashtnost smuchkite za kfo sa.... osven posle da se valqt s tqh.''vijte imam smuchka ot moita'' ...... ke faida... otdelno che stoi grozno sqkash so bolen ot nqkfa kojna bolest...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Бахти ужаса е това.
    Ще и разбия ченето ако се опита да прави такива изрващения с мен!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бахти ужаса е това.
    Ще и разбия ченето ако се опита да прави такива изрващения с мен!!!
    leko baCe leko
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не са ми правили.Но закво да се крие?

Guest
    Бившият ми направи малко по-ниско от врата, седя няколко дни и една сутрин баща ми ми вика "изцапала ли си се с нещо или си се ударила", аз казах че съм се изцапала и отивам в банята и майка ми след мен и вика "аз знам какво е тва бла бла и започна да ми се кара. Аз й викам че тва е изцапано и като излезе се намазах с фон дьо тен. Наще не са много за такива неща. Иначе до сега само бившия ми е правил смучки. Нещо не ги правеше приятно. Аз и за това не му давах да ми прави. Иначе аз много обичам да правя, особено на места където не се вижда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си