- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смучка манията...
men li4no me kefi !!!! kriq gi smao ot na6te vapreki 4e maika nqkolko pati me e hva6tala i mi e vikala ina4e pred fr ne gi kriq![]()
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
супер са но е доста тъпо да я криеш !!! миналата год. имах една и майка ми я видя и каза "Коя е тази която иска те изяде" хихихихихи.![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
az sam za.Kefqt me dokato mi q pravqt,nina4e q kriq za6toto ne mi haresva da se vijda.grozno e
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
aн така точно, точноПървоначално написано от mil4eto_
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
аз също нямам нищо против смучките
обаче веднъж едно момче така ме беше подредило... цели врат ми го ебше изсмукал... тогава за пръв път си крих смучките... беше ми леко неудобно мсилех си кво ли ше си кажат хората като видят лилавия ми врат... целия!!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
se edno slu6am maika siПървоначално написано от Ice_Queen
)))
mi az sa imah predi nqkolko dni i mi se mahna, mnogo sa sladki i kogato mi gi prai toi...:P
ne gi kriq
Qko e kogato lubimiq 4ovek ti q pravi ili ti na nego no ne mislq 4e e ne6to koeto trqbva da se demonstrira![]()
![]()
NqMam KraV V AlkoHola! {}{}{}{}{}
Ами не са ми оставали никога смучкаАма веднаж оставих на едно вече бивше гадже...беше забавно ама се пак беше седмица с голяма смучка на врътлето
Не съм против...немам нищо напротив да ме усмучат ама де да знам
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ха-Ха-Ха обожавам ги. Би ми се наложило да ги крия от наште
. Впрочем не съм правила отдавна
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Не бих отказал![]()
Само че един път едно момиче се разгорещи твърде много и щеше да ми отхапе вената на вратаЗа миг ми причерня пред очите
/беше пияна/
Мъжът също казва, че понякога му причернява, но то е от хапане. Веднъж се опитваше да направи така, че да причернее пред моите очи, но не се получи.
Извинете ме за тъпия въпрос ама как се прави смучка![]()
imala sam i ne e nishto osobenno . poprincip gi kriq samo ot bashta miПървоначално написано от The PoNy-GoTh
![]()
Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те "лека нощ" не си желаят,
но винаги е лека тя!
na men ne mi haresvat.trqbva da gi kriq ot nashite zashtoto neznam kak 6te reagirat.pak i ne m haresva da se razkaravm po ulicitq ili po kafenetata sys smuchka na vrata "eto vijte me imam smuchka"
na men predi edin den mi napraviha i priqtelqmi stqh da go ubiq no dano skoro mi se mahne 4e 6te umra .![]()
sashtnost smuchkite za kfo sa....osven posle da se valqt s tqh.''vijte imam smuchka ot moita'' ...... ke faida...
otdelno che stoi grozno sqkash so bolen ot nqkfa kojna bolest...
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Бахти ужаса е това.
Ще и разбия ченето ако се опита да прави такива изрващения с мен!!!
leko baCe lekoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Бившият ми направи малко по-ниско от врата, седя няколко дни и една сутрин баща ми ми вика "изцапала ли си се с нещо или си се ударила", аз казах че съм се изцапала и отивам в банята и майка ми след мен и вика "аз знам какво е тва бла бла и започна да ми се кара. Аз й викам че тва е изцапано и като излезе се намазах с фон дьо тен. Наще не са много за такива неща. Иначе до сега само бившия ми е правил смучки. Нещо не ги правеше приятно. Аз и за това не му давах да ми прави. Иначе аз много обичам да правя, особено на места където не се вижда.