.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    terry mersi 4e si smen a teq deto go mislat za balak sa golemi balaci kak mojete da kazvate na edno mom4e koeto obi4a balak moje bi za6toto vi e qd 4e ne mojete da obi4ate mn sa malko mom4etata v dne6no vreme koito kazvat obi4am te kogato e istina i sa gotovi na si4ko za priqtelkata si i ako sre6tna takav ne 4e ne sam go sre6tnala no trq da sre6tna dr za6toto s tozi ....... nema da go pusna za ni6tu na sveta
    МИ аз МОГА , аз съм най обичливия мъж който познавам, ама знам кога са ме вързали и кога не трябва да съм БАЛЪК БАЛЪК БАЛЪЪККККККККККК.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Еми явно тя само си праи гавра с тебе Моят съвет е да се постараеш да я забравиш, няма смисъл да страдаш заради 1 момиче,на което не му пука за тебе...
    Абсолютно...
    Балък... не си. Поне не в тоя смисъл на думата. Може да се каже, че си прецакан, понеже девойчето не знае какво иска. Ама така е. Не можеш да я накараш насила да те обича. Колкото и да ти се иска, не можеш. Не те съветвам изобщо да й се обясняваш в любов - най-вероятно ще те отреже по възможно най-милия начин (култовото "искам да сме само приятели") и от това ще ти стане още по-кофти. Понякога просто няма какво да направиш....

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    lele bratle... tva ako mi se slu4i, 6te umra!!! mnogo e gadno.. az minavam prez edna takava podobna faza, no i ne mi sedqt ne6tata taka kakto pri tebe! kvo da ti kaja.. stiskai zybi i si nameri dobri priqteli koito mogat pone za moment da te izmyknat ot misli za taq pi4ka.. leka poleka.. 6te q zabravi6! ima edna prikazka.. "nqma ni6to po-jalko ot vluben myj".. jalko e v o4ite na momi4eto.. kolkoto i da te boli, zaebi q i imai samo4uvstvie vmesto da te typ4e nqkva typa putka, koqto e re6ila 4e vsi4ki myje sa neini ! s teb sym brato !!!
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    em bori sa pone si obichal..az po skoro se mislq za sburkana shtot dosq ne sym obichala i nemoga da obikna nikoi a tolkova gotini momcheta e imalo okolo mene..
    т. 2, 9

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    em bori sa pone si obichal..az po skoro se mislq za sburkana shtot dosq ne sym obichala i nemoga da obikna nikoi a tolkova gotini momcheta e imalo okolo mene..
    nqkoi den 6te zaobi4aq6 za da zaobi4ah nqkogo ne e zadaljitelno da e gotin moje i da e nai golemiq smotanqk no 6tom sarceto ti go iska nqma6 izbor

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Балък не е точната дума. Ти си слаб. Не слушай всички дет' ти разправят ”Ти не си виновен, че обичаш”. По-дяволите трябва напиша нова тема, въпреки че файда няма да има. ТИ СИ ВИНОВЕН! ТИ И НИКОЙ ДРУГ! ХОДИ ТЪРСИ ВИНАТА ДРУГЪДЕ, АКО ТИ ИЗНАСЯ! НО ТИ СИ ТОЗИ, КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ! Тичай след нея, ако искаш. Нека те използва за своя играчка. Нека се забавлява с теб. Заслужаваш го, защото си мижитурка! Страдай щом' толкова искаш! Нека да бъдеш победен от някакво момиче! Нека те съсипе! И нека бъде така докато не покажеш, че сам решаваш съдбата си и можеш да приемаш всичко с чест, гордост и сила!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си