- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една не тколкова тъпа история ! аз ли съм балък ?
МИ аз МОГАПървоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
, аз съм най обичливия мъж който познавам, ама знам кога са ме вързали и кога не трябва да съм БАЛЪК БАЛЪК БАЛЪЪККККККККККК.
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Абсолютно...Първоначално написано от pipi`e`golqma
Балък... не си. Поне не в тоя смисъл на думата. Може да се каже, че си прецакан, понеже девойчето не знае какво иска. Ама така е. Не можеш да я накараш насила да те обича. Колкото и да ти се иска, не можеш. Не те съветвам изобщо да й се обясняваш в любов - най-вероятно ще те отреже по възможно най-милия начин (култовото "искам да сме само приятели") и от това ще ти стане още по-кофти. Понякога просто няма какво да направиш....![]()
lele bratle... tva ako mi se slu4i, 6te umra!!! mnogo e gadno.. az minavam prez edna takava podobna faza, no i ne mi sedqt ne6tata taka kakto pri tebe! kvo da ti kaja.. stiskai zybi i si nameri dobri priqteli koito mogat pone za moment da te izmyknat ot misli za taq pi4ka.. leka poleka.. 6te q zabravi6! ima edna prikazka.. "nqma ni6to po-jalko ot vluben myj".. jalko e v o4ite na momi4eto.. kolkoto i da te boli, zaebi q i imai samo4uvstvie vmesto da te typ4e nqkva typa putka, koqto e re6ila 4e vsi4ki myje sa neini ! s teb sym brato !!!
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
em bori sa pone si obichal..az po skoro se mislq za sburkana shtot dosq ne sym obichala i nemoga da obikna nikoi a tolkova gotini momcheta e imalo okolo mene..
т. 2, 9
Балък не е точната дума. Ти си слаб. Не слушай всички дет' ти разправят ”Ти не си виновен, че обичаш”. По-дяволите трябва напиша нова тема, въпреки че файда няма да има. ТИ СИ ВИНОВЕН! ТИ И НИКОЙ ДРУГ! ХОДИ ТЪРСИ ВИНАТА ДРУГЪДЕ, АКО ТИ ИЗНАСЯ! НО ТИ СИ ТОЗИ, КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ! Тичай след нея, ако искаш. Нека те използва за своя играчка. Нека се забавлява с теб. Заслужаваш го, защото си мижитурка! Страдай щом' толкова искаш! Нека да бъдеш победен от някакво момиче! Нека те съсипе! И нека бъде така докато не покажеш, че сам решаваш съдбата си и можеш да приемаш всичко с чест, гордост и сила!