.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Голям проблем ... коя да избера

Ами както се казва дойде време и на мен да помагате . Ами значи преди известно време ходех е едно момиче. Аз наистина много я обичах и бях сигурен че тя перфектната (колкото и силно да звучи). Много умна и разбрана, а е и красива. Наистина имах чувството че втора такава няма. Но един път отиде на някакво събиране, запознала се е с друг и ме скъса заради него. Тогава ми се стори че просто изведнъж всичко се срива около мен Тя е първото момиче за което плаках толкова много че направо ме е срам да си призная , но какво да направя като бях влюбен в нея до полуда, а тя ме скъса заради първия който е видяла. А в самото начало бях сигурен че тя не е такава. А като причина че сме скъсали тя ми каза че смятала че не се получава между нас и е по добре да останем приятели. Е останахме но както се казва най трудно е човек да бъде с този когото обича и да знае че никога няма да бъде негов, но въпреки това не можех да позволя да я загубя и като приятел. .
    Скоро излизах с приятели и тя беше също с нас и се държа адски мило с мен. Закачаше се с мен гледаше ме непрекъснато, търсеше близота. Наистина незнаех какво и става, докато не ми казаха че била скъсала с предишния. И сега по чатовете отново ми пише адски много (нещо което не беше нормално до сега). Според мен иска отново да се съберем, поне и по намеците който ми дава.
    Проблема е там че на другия ден имах среща с друго момиче кум което също имам чувства. Познавам я доста от скоро и е по малка от мен и ми изглежда много симпатична. Прегърнах я, целунах я ...
    И в момента пред мен има нещо като избор който е изключително труден. От едната страна е едната която обичах до полуда и ме нарани жестоко. От другата е другата с която сега се опознаваме и незнам кой знае колко за нея, но и с нея се чувствам добре.
    Сърцето ми казва да взема първата защото за мен просто .. беше перфектната .. разбираше ме идеално. Още не мога да забравя миговете с нея. Вие ще кажете "послушай сърцето си", но откъде да бъда сигурен че няма да ме нарани отново
    Моля ви дайте ми съвет защото ще се побъркам.

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Guest
    Не се връщай при старата, ще го направи пак и ще страдаш още повече. Продължи напред и я остави, трудно ще е но така ще бъде по добре

Супер фен
    Не се връщай при нея,ти сам каза,че те е потърсила чак като е скъсала с онзи.А и щом веднъж го е направила,ще го направи пак и тогава ще страдаш много повече.Останете си само приятели и обърни внимание на новото момиче,и дано то не е като оная.Успех ти желая!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Моето лично мнение е да не се връщаш при първото момиче,вярно много си я обичал била е перфектна(не е била перфектна според мен,но ти знаеш).По разказа ти първото момиче е скъсало заради друг,а сега е останала сама и отново те търси.Не деи да се обръщаш назад щом веднъж го е направила какво ти гарантира че няма да срещне някои друг и да те остави,по добре я забрави бъдете си приятели но нищо повече,обърни внимание на новото момиче и върви напред.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    Град
    София
    Много труден избор...ако смяташ,че можеш да дадеш още един шанс на момичето,което обичаш-дай и го,благородно е да се прощава както не един път съм казвала.Не бъди горделив,но и покажи или и кажи ясно,че не може когато и хрумне да се връща при теб и ти да я приемеш.Кажи и примерно,че ако пак така направи повече няма да има възможност да бъде с теб,хубаво да се стресне и да осъзнае какво точно прави и иска. Помисли дали и другото момиче не заслужава повече да бъде с теб...прецени минусите и плюсовете

Мега фен Аватара на koalka
    Супер зле е постъпила...но явно само ти си я обичал.По-добре не се връщай при нея,а и има опастност пак да срещне някакъв на купон и пак да те зареже.Не прави същата грешка и я остави.Дай и добър урок.Кажи и че не може да те разиграва както си иска,защото това ще напарви,ако се съберете.

Не се връщай при нея. Наранила те е жестоко веднъж. Забравила те е, но се сеща за теб, когато е скъсала с другото момче. върнеш ли се и показваш колко много я обичаш и тя ще може да те върти на малкия си пръст. Гадно ще постъпиш и към другото момиче, ако все още обичаш бившата си. Представи си как ще се почувства то като разбере. А повярвай ми ще разбере, от държанието ти. Ако мислиш, че няма да можеш да бъдеш щастлив с второто момиче, най-добре сио дай малко време. Забрави бившата и тогава търси нова любов.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ако бях на твое място, нямаше да се унища като се върна при първото момиче. Да е мислила, преди да късате.

Супер фен
    изчакай малко и виж как ще се развият нещата.според мне и с двете не е добре да тръгваш все още.с първата защото те е оставила за първия срещнат и нищо не пречи пак да го направи а с втората защото сега я опознаваш и не я знаеш ква ще се окаже пък тя.изчакай...все нещо ще се случи за да прецениш с коя да останеш

She-Devil
    Guest

Re: Голям проблем ... коя да избера

Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    Ами както се казва дойде време и на мен да помагате . Ами значи преди известно време ходех е едно момиче. Аз наистина много я обичах и бях сигурен че тя перфектната (колкото и силно да звучи). Много умна и разбрана, а е и красива. Наистина имах чувството че втора такава няма. Но един път отиде на някакво събиране, запознала се е с друг и ме скъса заради него. Тогава ми се стори че просто изведнъж всичко се срива около мен Тя е първото момиче за което плаках толкова много че направо ме е срам да си призная , но какво да направя като бях влюбен в нея до полуда, а тя ме скъса заради първия който е видяла. А в самото начало бях сигурен че тя не е такава. А като причина че сме скъсали тя ми каза че смятала че не се получава между нас и е по добре да останем приятели. Е останахме но както се казва най трудно е човек да бъде с този когото обича и да знае че никога няма да бъде негов, но въпреки това не можех да позволя да я загубя и като приятел. .
    Скоро излизах с приятели и тя беше също с нас и се държа адски мило с мен. Закачаше се с мен гледаше ме непрекъснато, търсеше близота. Наистина незнаех какво и става, докато не ми казаха че била скъсала с предишния. И сега по чатовете отново ми пише адски много (нещо което не беше нормално до сега). Според мен иска отново да се съберем, поне и по намеците който ми дава.
    Проблема е там че на другия ден имах среща с друго момиче кум което също имам чувства. Познавам я доста от скоро и е по малка от мен и ми изглежда много симпатична. Прегърнах я, целунах я ...
    И в момента пред мен има нещо като избор който е изключително труден. От едната страна е едната която обичах до полуда и ме нарани жестоко. От другата е другата с която сега се опознаваме и незнам кой знае колко за нея, но и с нея се чувствам добре.
    Сърцето ми казва да взема първата защото за мен просто .. беше перфектната .. разбираше ме идеално. Още не мога да забравя миговете с нея. Вие ще кажете "послушай сърцето си", но откъде да бъда сигурен че няма да ме нарани отново
    Моля ви дайте ми съвет защото ще се побъркам.

Добре, аз имам един добър съвет към теб.Тъй като първото момиче нищ че си влюбен в нея вече веднъж те е наранило, трябва да призная,че ако се върнеш при нея ще си същински мазохист.Защото тва момче колкото и гадно звучи прилича на мен и ...а бе ще те зареже отново срещайки някой друг и ти отново ще се върнеш към нея и отново ще те нарани.Едва ли го искаш!?Дори ще си позволя ...да ти кажа,че мацката те използва а не че иска да е с теб , просто няма с кого да е и ...и знае че винаги ще я приемаш!Сори пич ама по добре се отдръпни на време за да не съжаляваш после!!!
    Нали знаеш коя остава? Просто както се казва ЛЮБОВ ВТОРИ ДУБЪЛ НЯМА...ако не се е получи от първия път...значи не е съдба тва е ситуацията!Върви на пред и си търси щастието!!!Върнеш ли се при първата ще си *** мамата на сърцето с извинение!!! Успех!Заслушай се в думите на една сърце разбивачка,знам какво говоря!!!!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Явно не само аз мисля , че бившата не е добър вариант...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ako se varne6 pri bif6ata si 6te napravi6 vazmojno nai golqmata prostotiq ! tq te zarqzva zaradi nqkoi koito e vidqla za parvi pat a ti iska6 da si s neq tva e glupost. po dobre potarsi 6tastieto pri 2-roto momi4e !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не се връщай при старата, ще го направи пак и ще страдаш още повече. Продължи напред и я остави, трудно ще е но така ще бъде по добре
    ......
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ......
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

FiRe_LaDy
    Guest
    Smelo napred i ne gledai poveche nazad!Bydi s tova vtoroto momiche.Starata prosto ne zaslujava,da se unijavash za neq sled kato e postypila taka s teb pyrviq pyt.Ami q se zamisli che shtom go e napravila vednaj,mje i vtori pyt da go napravi kato e vidqla che q obichash i che si gotov da i prostish.Pokaji i che si neshto,koeto veche ne moje da pritejava i nqma da byde neino poveche. \/

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    She-Devil го каза много точно-тя е с теб,не защото те обича,а защото няма с кой друг да бъде.Сам си помисли...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Избери новото момиче , защото първата вече те е наранила , не можеш да си сигурен , че няма да го стори отново. Пък и вече си целунал другото момиче , тоест показал си й , че имаш някакви симпатии към нея , твърде вероятно е , момичето да се надява на сериозна връзка и т исега да идеш и да й кажеш извини ме , но едно бившо гадже иска пак да се съберем , едва ли не ти беше резерва , би било ужасно от твоя страна.

e ti pa ebasi problema...horata imat problem 4e nqma s koi da trugnat puk ti!
    mai vtorata e po dobre...nz...
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Az kato 4ovek koito znae kakvo e da si vliuben dylgo vreme v momi4e s koeto ste hodili i posle ste ostanali priqteli...i znam kakvo e da jivee6 s naprazni nadejdi i da se opitva6 da si prosto priqtel...6te te posyvetvam da napravi6 tova,koeto az opitvam da napravq vmomenta....spri da se vijda6 s neq,ako moje po vzaimno syglasie,ne se karaite!Prosto ne izlizai pove4e s neq za da spre6 i da misli6 za neq!Ima6 6ans s novoto momi4e-izpolzvai go!

Guest
    Момче, тъй като момичетата наоколо са повече отколкото е здравословно ("много баби, хилаво бебе"), аз, като момче, ще ти кажа как се постъпва в тази ситуация:

Бързо се връщаш при старата любов, изчукваш я няколко пъти като за световно и й биеш шута. И го биеш злобно, ясно?

След това спокойно си продължи аферата с новото момиче, с което си свободен да постъпиш както искаш. Дълготрайна връзка или краткотраен флирт - зависи от теб. На твоята възраст препоръчвам второто. До 20-25 години удряй и бягай, какви са тия лиготии като вечна любов? После имаш цял живот да си търсиш жена... Дотогава еби като за последно и колкото се може повече. Тъй я....

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Втората.Къв е смисълът да тръгваш пак с първата и като дойде първият срещнат тя пак да те зареже.Не виждаш ли,че за това момиче ти си просто даденост,човекък,при който се връща,когато й е скучно сама.Имай някакво достойнство и не си прецаквай отново живота
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не се връщай при нея. Наранила те е жестоко веднъж. Забравила те е, но се сеща за теб, когато е скъсала с другото момче. върнеш ли се и показваш колко много я обичаш и тя ще може да те върти на малкия си пръст. Гадно ще постъпиш и към другото момиче, ако все още обичаш бившата си. Представи си как ще се почувства то като разбере. А повярвай ми ще разбере, от държанието ти. Ако мислиш, че няма да можеш да бъдеш щастлив с второто момиче, най-добре сио дай малко време. Забрави бившата и тогава търси нова любов.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Всички казват да не се връщаш при другата...Обаче аз сега съм в същото положение почти и знам колко е трудно да забравиш.Ако имаш силата да го направиш...да продължиш напред...давай...
    Аз бих опитал още веднъж..този път без да си подлагам чувствата много-много..дет някой каза да я изчукаш няколко пъти...

kolkoto i da te e razbirala biv6ata ti priqtelka,kolkoto i da q obi4a6 i kolkoto i da e "KRASIVA" tq te e zaebala zaradi 1-q koito e vidqla,i sq kvo kat ve4e ne e s onq znae 4e ti si nasre6ta i pak te iska nali??nedei da se vru6ta6 s neq,TQ NE TE ZASLUJAVA!!!!po-dobre probvai s tova momi4e,moje da bude6 mn po-6tastliv s neq,otkolkoto s biv6ata ti...probvai!!!NO se pak ti sam si preceni)
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ne se vra6tai pri parvata
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си