Ами както се казва дойде време и на мен да помагате . Ами значи преди известно време ходех е едно момиче. Аз наистина много я обичах и бях сигурен че тя перфектната (колкото и силно да звучи). Много умна и разбрана, а е и красива. Наистина имах чувството че втора такава няма. Но един път отиде на някакво събиране, запознала се е с друг и ме скъса заради него. Тогава ми се стори че просто изведнъж всичко се срива около мен Тя е първото момиче за което плаках толкова много че направо ме е срам да си призная , но какво да направя като бях влюбен в нея до полуда, а тя ме скъса заради първия който е видяла. А в самото начало бях сигурен че тя не е такава. А като причина че сме скъсали тя ми каза че смятала че не се получава между нас и е по добре да останем приятели. Е останахме но както се казва най трудно е човек да бъде с този когото обича и да знае че никога няма да бъде негов, но въпреки това не можех да позволя да я загубя и като приятел. .
Скоро излизах с приятели и тя беше също с нас и се държа адски мило с мен. Закачаше се с мен гледаше ме непрекъснато, търсеше близота. Наистина незнаех какво и става, докато не ми казаха че била скъсала с предишния. И сега по чатовете отново ми пише адски много (нещо което не беше нормално до сега). Според мен иска отново да се съберем, поне и по намеците който ми дава.
Проблема е там че на другия ден имах среща с друго момиче кум което също имам чувства. Познавам я доста от скоро и е по малка от мен и ми изглежда много симпатична. Прегърнах я, целунах я ...
И в момента пред мен има нещо като избор който е изключително труден. От едната страна е едната която обичах до полуда и ме нарани жестоко. От другата е другата с която сега се опознаваме и незнам кой знае колко за нея, но и с нея се чувствам добре.
Сърцето ми казва да взема първата защото за мен просто .. беше перфектната .. разбираше ме идеално. Още не мога да забравя миговете с нея. Вие ще кажете "послушай сърцето си", но откъде да бъда сигурен че няма да ме нарани отново
Моля ви дайте ми съвет защото ще се побъркам.
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.