Ами както се казва дойде време и на мен да помагате . Ами значи преди известно време ходех е едно момиче. Аз наистина много я обичах и бях сигурен че тя перфектната (колкото и силно да звучи). Много умна и разбрана, а е и красива. Наистина имах чувството че втора такава няма. Но един път отиде на някакво събиране, запознала се е с друг и ме скъса заради него. Тогава ми се стори че просто изведнъж всичко се срива около мен Тя е първото момиче за което плаках толкова много че направо ме е срам да си призная , но какво да направя като бях влюбен в нея до полуда, а тя ме скъса заради първия който е видяла. А в самото начало бях сигурен че тя не е такава. А като причина че сме скъсали тя ми каза че смятала че не се получава между нас и е по добре да останем приятели. Е останахме но както се казва най трудно е човек да бъде с този когото обича и да знае че никога няма да бъде негов, но въпреки това не можех да позволя да я загубя и като приятел. .
Скоро излизах с приятели и тя беше също с нас и се държа адски мило с мен. Закачаше се с мен гледаше ме непрекъснато, търсеше близота. Наистина незнаех какво и става, докато не ми казаха че била скъсала с предишния. И сега по чатовете отново ми пише адски много (нещо което не беше нормално до сега). Според мен иска отново да се съберем, поне и по намеците който ми дава.
Проблема е там че на другия ден имах среща с друго момиче кум което също имам чувства. Познавам я доста от скоро и е по малка от мен и ми изглежда много симпатична. Прегърнах я, целунах я ...
И в момента пред мен има нещо като избор който е изключително труден. От едната страна е едната която обичах до полуда и ме нарани жестоко. От другата е другата с която сега се опознаваме и незнам кой знае колко за нея, но и с нея се чувствам добре.
Сърцето ми казва да взема първата защото за мен просто .. беше перфектната .. разбираше ме идеално. Още не мога да забравя миговете с нея. Вие ще кажете "послушай сърцето си", но откъде да бъда сигурен че няма да ме нарани отново
Моля ви дайте ми съвет защото ще се побъркам.