- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- parvata celuvka?
ne mislite li 4e parvata celuvka ne se polu4ava to4no taka kakto bihte iskali.
pitam za6toto v4era tragnah s edno mom4e i kato se celunahme... nz ama spored men ne be6e koi znae kolko hubava.az otdavna go haresvam i mn pati sam si predstavqla kak 6te go celuna,no v4era ne go napravih taka kakto iskahmoje bi sam bila zavladqna pove4e ot emociqta na tova 4e 6te se celunem ... nz prosto
![]()
![]()
![]()
kajete si vie kakvo mislite za parvata celuvka![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
Първата целувка се помни цял живот.![]()
Може би не си го целунала,както искаш от притеснение. Отпусни се и ще бъде съвсем различно.
Успех.![]()
mdam nai veroqtno e bilo ot pritesnenie 4e 6te opleska6 si4ko i nqma da e taka kakto si si go predstavqla..i e napalno normalnopri purvata celuvka s daden 4ovek vinagi e taka
sledva6tiq put prosto se otpusni,ne misli za ni6to i 6te e eXtra
aide uspex
може първата целувка да не е перфектна,но е супер сладурска и се помни цял живот![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
много правилно казано..Първоначално написано от miloto_girl-4e
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
kakto s ekaz ai po gore..moje da e ot pritesnenie..:0 straha e nai golemiq wrag na 4oweka taka 4e i za naprawed badi sebe si i da ne ti pukakakto sa akzalihorata
o dobe da me mrazi6 takawa kakwato sym ot kolkoto da me obi4a6 takawa kakwato iska6 da bada
ima i dr wariant...moje prosto o4akwaniqta da sa ti bili prekaleno golemi)
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
li4no spored men celiqt ti broblem e bil 4e ne si se otdala na celuvkata,a si mislila za drugi ne6ta.Sledva6tiqt pat se otdai napalno i ne misli za obsolutno ni6to.napalno saglasna sam s tova 4e parvata celuvka se pomni za vinagi[/i][/b]
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
първата целувка е нещо много специално и въпреки, че не е перфектна се запомня, защото е истинска.имам предвид, че е неподправена и много сладка
"Целувка за лека нощ"
Moqta parva celuvka beshe perfektna i vinagi shte q pomnqNai vajnoto e da se otpusnesh i da se otdadesh na chuvstvata si... Vsichko drugo idva samo
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Моята първа целувка си беше много добре. Но може би това е просто, защото много ми харесваше момчето, а и обстановката беше на шест! Момчето малко съм го позабравила и едва ли ще го позная ако го видя по улицата (което няма как да стане), но пък целувката и изобщо момента си ги спомням много добре, нищо че беше отдавна.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Моята първа целувка беше много ама много хубава!Беше станала доста добре.Пък и обстановката беше на шестПросто се отпуснах и ... ииии... и стана!
Няма от какво да се притесняваш!Затваряш си очите и правиш каквото сърцето ти подскаже!Недей да се отчайваш,защото няма смисъл-просто вдигни глава и я направи следващият път както винаги си искала! \
/
Absoliutno sum suglasenПървоначално написано от [CSKA
Moqta purva celuvka be6e mn kofti i be6e v mn nelovka situaciq(za men)ama nqma da razkazvam 6ot me e sram
![]()
![]()
![]()
A purvata mi celuvka sus sega6nata mi priqtelka be6e NEVEROQTNA,slu4i se to4no toav koeto iskax a se slu4i![]()