.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: obica na ezika

Аз си мисля, че супер много зависи от човека. Вярно, езиците на пръв поглед са еднакви, ама...де да знам. Не съм много веща в тия работи, та и затова да ви питам. Аз искам на веждата и/или пъпа. Може ли да ми разясните плиииииийз

M!msSy
    Guest
    Kvi sa teq prostotii...imam obica ot dosta vreme...imala sum po4ti na vsqkude...i da ti kaja...ezika nai-malko me bolq!Puk i tova e mqsto, kudeto ne mogat da se razviqt infekcii, zaradi bakterialnata flora v ustnata kuhina.Pri probivaneto dupka nqma...zamrazqva se s lidokain.Moje da se qde vsi4ko sled tova, stiga da ima6 fizi4eskata vuzmojnost.Az Sandrin ne sum polzvala...za 2 dena mi se opravi...bolka ima6e suvsem leka...dori i ne sum fuflila osobeno mn!ako naistina go iska6..napravi go!

Мега фен
    Град
    София
    Ами аэ преди иэвестно време си дупчих еэика!Самото пробиване ИЭОБЩОне боли!Евентуално след това еэика ти може да се подуе и да имаш иэвестно неудобство ,но това е индивидуално!НАпример тогава моят се наду ,като камба,а на фр ми нищо и нямаше......!Абе нэ ,но на мен ми е доста по-удобно беэ обица,но ти си решаваш!Ако толкова искаш действай !
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    аз вече твърдо съм решила да си продупча езика и нищо не може да ме спре. Така, че ако наистина имаш голямо желание нищо не може да те спре
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си