- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- obica na ezika
Аз си мисля, че супер много зависи от човека. Вярно, езиците на пръв поглед са еднакви, ама...де да знам. Не съм много веща в тия работи, та и затова да ви питам. Аз искам на веждата и/или пъпа. Може ли да ми разясните плиииииийз![]()
Kvi sa teq prostotii...imam obica ot dosta vreme...imala sum po4ti na vsqkude...i da ti kaja...ezika nai-malko me bolq!Puk i tova e mqsto, kudeto ne mogat da se razviqt infekcii, zaradi bakterialnata flora v ustnata kuhina.Pri probivaneto dupka nqma...zamrazqva se s lidokain.Moje da se qde vsi4ko sled tova, stiga da ima6 fizi4eskata vuzmojnost.Az Sandrin ne sum polzvala...za 2 dena mi se opravi...bolka ima6e suvsem leka...dori i ne sum fuflila osobeno mn!ako naistina go iska6..napravi go!
Ами аэ преди иэвестно време си дупчих еэика!Самото пробиване ИЭОБЩОне боли!Евентуално след това еэика ти може да се подуе и да имаш иэвестно неудобство ,но това е индивидуално!НАпример тогава моят се наду ,като камба,а на фр ми нищо и нямаше......!Абе нэ ,но на мен ми е доста по-удобно беэ обица,но ти си решаваш!Ако толкова искаш действай!
[size=7][b][u]fosse cos
аз вече твърдо съм решила да си продупча езика и нищо не може да ме спре. Така, че ако наистина имаш голямо желание нищо не може да те спре![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!