- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- различно ...
Тай, тва е въпрос главно към момчетата...
Случвало ли ви се е понякога да искате просто френска любов от приятелките си, без да се стига до секс...? Предполагам, че има разлика между това да свършите със свирка и при нормален секс... и,хм, знам че не уместно да питам, защото едва ли бихте могли да ми отговорите, но по кой от двата начина получавате по голямо удоволствие??![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Кали, не знам за на другите приятелите обаче на мен приятеля ми вика че му било по-гот да ми свършва в устата, защото било по-нежо и имаш чувството че все едно атрибута му се разтапял след като свършел![]()
Зависи какво става по време на свирката или секса и по време на свършването.
м, в смисъл??Първоначално написано от `Death`Whore`
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Абе, зависи си коя я прави тази свирка, нали се сещаш?![]()
Естествено, ако говорим за една прекрасна свирка няма съмнение, че тя ще бъде предпочетена пред секс. Защо? Ами защото не изисква никакви усилия от страна на мъжа.(ах, този мързееел...
)
И въпреки това предполагам си зависи и от настроението, не само от партньорката и нейните умения.![]()
neznam za mene kato 4eli svirkata e po qko otkolkoto sexa.
Случвало ми се е да искам понякога но никога не съм им правил намеци или пък не съм го изразявал или показвал пред тях че го искам
Най-големите удоволствия на мъжа:
1. Чикията (категорично и неоспоримо, чикията е на първо място в тази класация).
2. Свирката (е, тя е на второ място, само когато е наистина качествена).
3. Ебане (то може да дойде и на 2-ро място, ако свирката не е качествена).
Левски шампион але але!
4esto predpo4itam frenskata lubov pred sexa osobenno kogato sum izmorena ili nqmam nastroenie vajnoto e da ima razbirane ot partniora.. ina4e i po dvata na4ina svurshvam prekrasno![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
м... мерси за отговорите до сега, чакам още![]()
Както California каза не е уместно момичетата да се изказват по темата. Лично за мен, по приятно е да свърша чрез френска любов, но в устата на приятелката ми. Да, много често се е случвало да я помоля да свърша така. Главно зависи от настроението. Позволи на гаджето ти да еякулира в устата ти, преглътни и го целуни страстно. Ще му е адски приятно. Успех !
2т. забрана за ползване на профил
ахаха .. да бе то тва е ясно, аз не казвам, че не го правя...Първоначално написано от LoRinSeR
но просто ми е интересно дали момчетата понякога не предпочитат просто една свирка, вместо секс![]()
Не не предпочитат.
За мен не може да има сравнение между минет и секс. Второто е далеч по-приятно от първото.
Оралният секс е по удобен , мога да върша няколко неша едновременно - например докато ми целуват оргАНа // мога да държа и да си пийвам бирица , а с другата да си пушИМ чая ...
![]()
Умея да греша.
Напълно нормално, очаквах такива изказванияПървоначално написано от exploitedteen
![]()
После, защо жените не са задоволениПървоначално написано от California
![]()