.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен
    Град
    Стара Загора

различно ...

Тай, тва е въпрос главно към момчетата...
    Случвало ли ви се е понякога да искате просто френска любов от приятелките си, без да се стига до секс...? Предполагам, че има разлика между това да свършите със свирка и при нормален секс... и,хм, знам че не уместно да питам, защото едва ли бихте могли да ми отговорите, но по кой от двата начина получавате по голямо удоволствие??
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Кали, не знам за на другите приятелите обаче на мен приятеля ми вика че му било по-гот да ми свършва в устата, защото било по-нежо и имаш чувството че все едно атрибута му се разтапял след като свършел

Мега фен
    Зависи какво става по време на свирката или секса и по време на свършването.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Зависи какво става по време на свирката или секса и по време на свършването.
    м, в смисъл??
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Абе, зависи си коя я прави тази свирка, нали се сещаш?
    Естествено, ако говорим за една прекрасна свирка няма съмнение, че тя ще бъде предпочетена пред секс. Защо? Ами защото не изисква никакви усилия от страна на мъжа. (ах, този мързееел... )
    И въпреки това предполагам си зависи и от настроението, не само от партньорката и нейните умения.

Фен
    Град
    Varna
    neznam za mene kato 4eli svirkata e po qko otkolkoto sexa.

Супер фен
    Случвало ми се е да искам понякога но никога не съм им правил намеци или пък не съм го изразявал или показвал пред тях че го искам

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Най-големите удоволствия на мъжа:
    1. Чикията (категорично и неоспоримо, чикията е на първо място в тази класация).
    2. Свирката (е, тя е на второ място, само когато е наистина качествена).
    3. Ебане (то може да дойде и на 2-ро място, ако свирката не е качествена).
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    Sofiq
    4esto predpo4itam frenskata lubov pred sexa osobenno kogato sum izmorena ili nqmam nastroenie vajnoto e da ima razbirane ot partniora.. ina4e i po dvata na4ina svurshvam prekrasno
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    м... мерси за отговорите до сега, чакам още

Както California каза не е уместно момичетата да се изказват по темата. Лично за мен, по приятно е да свърша чрез френска любов, но в устата на приятелката ми. Да, много често се е случвало да я помоля да свърша така. Главно зависи от настроението. Позволи на гаджето ти да еякулира в устата ти, преглътни и го целуни страстно. Ще му е адски приятно. Успех !
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Както California каза не е уместно момичетата да се изказват по темата. Лично за мен, по приятно е да свърша чрез френска любов, но в устата на приятелката ми. Да, много често се е случвало да я помоля да свърша така. Главно зависи от настроението. Позволи на гаджето ти да еякулира в устата ти, преглътни и го целуни страстно. Ще му е адски приятно. Успех !
    ахаха .. да бе то тва е ясно, аз не казвам, че не го правя...
    но просто ми е интересно дали момчетата понякога не предпочитат просто една свирка, вместо секс

Не не предпочитат.

Мега фен Аватара на machoka
    За мен не може да има сравнение между минет и секс. Второто е далеч по-приятно от първото.

Град
    In Basic Input Output System
    Оралният секс е по удобен , мога да върша няколко неша едновременно - например докато ми целуват оргАНа / / мога да държа и да си пийвам бирица , а с другата да си пушИМ чая ...
    Умея да греша.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    понякога искам само свирка и нищо друго..
    егоистично, но...
    Напълно нормално, очаквах такива изказвания

Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    понякога искам само свирка и нищо друго..
    егоистично, но...
    Напълно нормално, очаквах такива изказвания
    После, защо жените не са задоволени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си