.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не ми харесват нито филмите, нито книгите...

mmm predi mnogo obi4ah hari potur (vuv vtori klas) male bqh luda po nego... sq ne mislq tai :P e est`ima mn`po lo6i knigi i filmi ot nego de no vse pak .. :P edinstvenoto deto me kefi v celiq film e ..stanislav qnevski

На фона на всички американски глупости, които се създават по киноекраните, това е най-доброто.(а вие като мислите, че не е така да ви е*а в г******е)

Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
    super sa knigite,ama filmite ne mi haresvat mnogo kak gi pravqt..e ne sa zle,ama o6te ne am gledala posledniq

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]mmm predi mnogo obi4ah hari potur (vuv vtori klas) male bqh luda po nego... sq ne mislq tai :P e est`ima mn`po lo6i knigi i filmi ot nego de no vse pak .. :P edinstvenoto deto me kefi v celiq film e ..stanislav qnevski
    Наистина книгата е за деца до 16 години.И е много по-добра от филма,но аз не мисля че Станислав Яневски е толкова готин,че само за това да гледаш филма.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Хахах Хари Потър като чуя за него се сещам за един от квартала дето много прилича на него
    Нещо нему се кефя
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    mnogo si me kefi

Супер фен
    Oo kato se setq 4e beh FLIBINA v Stanislav Qnevski BYHAHAHAHAHAAAA

Град
    Belene
    Кефят. Обаче книгите са мн по-добри от филмите... Във филмите са изпуснати доста интересни сцени, което е гадничко

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ne, ne mi haresvat
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ами аз съм му фенка.Чела съм книгите по няколко пъти,знам ги почти наизуст така че...далеч съм от мисълта да седна да убеждавам някого,че книгите са хубави,при положение,че не му харесват...
    Ама не съм съгласна,че няма смисъл в тях...пък и убедих майка ми и леля ми да ги прочетат и им харесаха.Аве всеки с вкуса си...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Повече от фен
    И на мен ми харесва. Чела съм всяка книга най-малко по два пъти. На наистина филмите бледнеят пред книгите, изрязани са много неща. И съм сигурна, че половината от тези, които викат "Хари Потър съкс" най-вероятно са гледали само първия филм. Увлекателни книжки са. :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си