- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хари Потър
Не ми харесват нито филмите, нито книгите...
mmm predi mnogo obi4ah hari potur (vuv vtori klas) male bqh luda po nego... sq ne mislq tai :P e est`ima mn`po lo6i knigi i filmi ot nego de no vse pak .. :P edinstvenoto deto me kefi v celiq film e ..stanislav qnevski![]()
![]()
На фона на всички американски глупости, които се създават по киноекраните, това е най-доброто.(а вие като мислите, че не е така да ви е*а в г******е)
Наистина книгата е за деца до 16 години.И е много по-добра от филма,но аз не мисля че Станислав Яневски е толкова готин,че само за това да гледаш филма.Първоначално написано от [B
Хахах Хари Потър като чуя за него се сещам за един от квартала дето много прилича на него![]()
Нещо нему се кефя
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Oo kato se setq 4e beh FLIBINA v Stanislav Qnevski BYHAHAHAHAHAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
Кефят.Обаче книгите са мн по-добри от филмите... Във филмите са изпуснати доста интересни сцени, което е гадничко
![]()
ne, ne mi haresvat![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ами аз съм му фенка.Чела съм книгите по няколко пъти,знам ги почти наизуст така че...далеч съм от мисълта да седна да убеждавам някого,че книгите са хубави,при положение,че не му харесват...
Ама не съм съгласна,че няма смисъл в тях...пък и убедих майка ми и леля ми да ги прочетат и им харесаха.Аве всеки с вкуса си...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
И на мен ми харесва. Чела съм всяка книга най-малко по два пъти. На наистина филмите бледнеят пред книгите, изрязани са много неща. И съм сигурна, че половината от тези, които викат "Хари Потър съкс" най-вероятно са гледали само първия филм. Увлекателни книжки са. :)