Значи става въпрос за едно момиче, в което съм силно влюбен. С нея се познаваме от доста време и отначало имаше големи шансове и надежди да тръгнем (личеше си по държанието и отношението и към мен, също така от държанието на приятелките и), ОБАЧЕ поради не зависещи обстоятелства (бях доста болен и остсъствах от училище много време) не можа да стане нищо! През това време тя си е хванала гажде. Просто умирам от мъка и се чудя да и споделя ли какво чувствам?! И бих искал да я питам дали найстина е имало някакви шансове преди или не, просто ей така да знам. Обаче като ги гледам(тя и гаджето и) изглежда те са много добре заедно(или поне изглежда отстрани) и това което бих и казал може да прозвучи така все едно искам да ги разделя(не че не ми се иска, ама не мога да го направя - не съм такъв човек!) Сега с нея сме приятели - не мога да кажа кой знае какви приятели, ама... Като се видим - здравей, здрасти, някой път като се засечем някъде(в училище, в рейса) си поговорим за тва, онова и тва е... Така че дори и да я загубя като приятел от това което ще и кажа няма загубя кой знае какво! Макар че искам да си останем приятели, повече искам тя знам дали вярно е имало някакъв шанс между нас или е било просто една илюзия от моя страна. Чудя се какво да правя... Искам да и кажа, НО не искам да си разваляме приятелството или пък да изглежда, че искам да я скарам с гаджето и! Вие какво бихте ме посъветвали?! Благодаря предварително!!!