.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    tbh_scooter
    Guest

как да накарам приятелката да ми пусне?

http://www.<a href="http://fak3.info...>fak3.info</a>

как да накарам приятелката да ми пусне?

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Nqma da ti davam suvet po temata koqto si pusnal, no 6te ti dam suvet za ne6to drugo-NIKOGA nedei da kara6 momi4e da spi s teb,spored men tva e otvratitelno. Kak moje da KARA6 nqkoi da pravi sex s teb??? Az li4no nikoga ne bix nakaral priqtelkata mi da pravi sex s men osven kogato tq ne se po4uvstva gotoa za tova. A i nz za6to si mislq taka,no mn malko momi4eta bixa "pusnali" na nqkoi ako toi gi kara da go napravqt,e ima i izkli4eniq!!!

Град
    In Basic Input Output System
    Брато ... Ако тя не желае , ЗАБРАВИ ! Съвет - Хвани се да опознаеш приятелката си ... поговорете ... Няма да ти е излиЩно ...
    Умея да греша.

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    Nqma da ti davam suvet po temata koqto si pusnal, no 6te ti dam suvet za ne6to drugo-NIKOGA nedei da kara6 momi4e da spi s teb,spored men tva e otvratitelno. Kak moje da KARA6 nqkoi da pravi sex s teb??? Az li4no nikoga ne bix nakaral priqtelkata mi da pravi sex s men osven kogato tq ne se po4uvstva gotoa za tova. A i nz za6to si mislq taka,no mn malko momi4eta bixa "pusnali" na nqkoi ako toi gi kara da go napravqt,e ima i izkli4eniq!!!
    мхм...
    ам бду аз ся не мога да не се излигавя...
    кфо да ти пусне? тухла на главата? еми казваш й "мацко, на ти една тухла четфорка, аз слизам долу и като ме видиш я хвърляш. ама по възможност да ми уцели главата"
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Мега фен Аватара на machoka
    Какво да ти пусне? Малко акъл как да я спечелиш?

Тук не можем да ти помогнем, говори лично с нея. Това не е въпрос, на който можеш да получиш компетентен отговор в интернет пространството.

Успех с момичетo и не я насилвай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си