.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен
    Град
    веселите пейки

В 12кл не се изключва!!!...?

Моля ви кажете ми че в 12 клас не може да се изключи човек...аз така знам..най=мноо на индивидуално обучение...
    Един приятел сега има проблеми в училище...както и по-голямата част от класа ми..тяхното уилище е супер разпуснато...и сички си имат мноо отсъствия...Ама са имат некуф проблем и ще им идват инспекции и сички да скали са са ги заплашили че ще ги изключат...на мен ми е много сдух че няма да се видя с тоз авер щото е от друг град и тряаше да дойде за конецрт
    Та 12кл не могат да ги изключат като завършват след 3 месецааа

Guest
    ами да - в 12ти клас могат да те изключат но повярвай ми - само ги заплашват

Re: В 12кл не се изключва!!!...?

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Моля ви кажете ми че в 12 клас не може да се изключи човек...аз така знам..най=мноо на индивидуално обучение...
    Един приятел сега има проблеми в училище...както и по-голямата част от класа ми..тяхното уилище е супер разпуснато...и сички си имат мноо отсъствия...Ама са имат некуф проблем и ще им идват инспекции и сички да скали са са ги заплашили че ще ги изключат...на мен ми е много сдух че няма да се видя с тоз авер щото е от друг град и тряаше да дойде за конецрт
    Та 12кл не могат да ги изключат като завършват след 3 месецааа
    Напротив - могат. Ако ще и след два дена да завършва, пак имат право да го изключат. Правилото с трите месеца не важи от доста време.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аз пък не мога да твърдя със 100% сигурност едното или другото но пък мога да потвърдя че в моето даскало което е до 12 клас не съм виждал дванадесетокласници на училище и не съм чул за изключен...
    First rule - I rule

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ъъ какво правило за 3 месеца?
    Да и при нас е така...те уж са си живеят живота и не знам си какво си...ама не знам защо са ги заплашили така...днес са им казали че от сега нататък ще са прилежни и ще идват винаги иначе ще се режат глави:/...

Супер фен
    Ако прекалява много нищо не им пречи да го изключат. По принцип има такава традиция че не трябва да се изключва точно на последната година но никъде няма правило и закон които да го забраняват. Така че ако им се "качи на главата" ще го изключат или пък ако има прекалено много отсъствия. Но ако самото даскало е доста разпуснато не ми се вярва да се стигне до там

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Не могат да те изключат втория срок на последната ти година в училище. Могат да те направят частен ученик, най-много.
    Поне при нас е така.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Не могат да те изключат втория срок на последната ти година в училище. Могат да те направят частен ученик, най-много.
    Поне при нас е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си