- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- po priznaq ili...
ami izbira6 ili ediniq ili drugiq!ne moje taka!zna4i pomisli hubavo!6tom si 3 godini s toq 4ovek i ako naistina o6te ni6to ne se e promenilo mejdu vas i ne si ohladnqla,awe ako go obi4a6 v nikakav slu4ai ne trqbva da se poddava6 na nqkakva vremenna trapka!posle 6te sajalqva6 povqrvai mi!popadala sum v sa6tata situaciq!ne si zaslujava da ostavi6 ili da laje6 priqtelq si na kogoto tolkova mnogo darji6 i obi4a6.....a ako ve4e ni6to ne izpitva6 ve4e e drug vapros!!!!samo ti kazvam da si preceni6 i da ne se poddava6 na vremenna intriga koqto za kratko 6te te razsee i posle jestoko 6te sajalqva6!po dobre spri dokato e vreme i nedei da laje6 priqtelq si!!!!tova e moq savet!!!
az ako bqh na priqtelq ti, ako razbera, 6te ti 4upa kitarata... ili 6te ti podarq edna kitka tzvetq, da me zapomni6 s dobro, ebal sym vi v kyrvite smotani! predi nqkolko meseca i az naebah edna takava, deto priqtelq i spe6e v drygata staq, bqhme na hija. onaq doide pri mene i vika kazah my 6te 6te spq pri moqta priqtelka v nejnata staq... ne i prostih de, to red ne sa propyska, ama az ako imam takava priqtelka - edin zdrav boi i da si hva6ta 4ykalata kyrvata...
Погледни реално. Правила си супер як секс. Тогава не съжелявай в такива години си, че живееш не за да се ожениш за първия, а да търсиш с кого ти е най-яко. Найстина е гадно това което си направила ама ако не беше го направила щеше да си мислиш, че с твоя приятел правите супер як секс и само щеше да се залъгваш. Обясни му или скрии истината обаче се разделете и си остани с човека с който ти е яко и с кого изпитваш неща които не си изпитвала до сега. Има време после за сериозни връзки. Сякаш като си ходила 3 години с него ще се ожениш за него че толкова спичаш в тези години всеки се учи да живее и търси най-доброто а не първото срещнато
УСПЕХ
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Е тва е , сега се живее. Кво искаш да си като английската принцеса - девствена докат не се омъжиш и до края на живота ти с некъв дървеняк дето да му готвиш и переш. Сега си млада, сега е момента за СЕКССССССССССПървоначално написано от Cha0
![]()
, диво животинско чукане и яко тръпка тва е
, тва 3 годишна връзка верно не е лесно да го постигнеш ама кажи ми за кво, само се ограничаваш. Не чувстваш ли че сърцето ти иска да е своодно.
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Наистина стига сте я нападали. Изневерила е, голяма работа. Нещо моментно, една грешка, какво толкова? Пък и 3 години не са малко, за първи път и е все пак. Като е спала с друг, не значи, че трябва да скъса с приятеля си. Това са глупости, детски работи.
На нея ще кажа: дали да го зарежеш, си е твоя работа. Трябва да си наясно дали имаш чувства още към него или вече ти е безразличен. Пък дали да му кажеш или не, пак си е твоя работа. Аз лично не бих казала, ако знам, че със сигурност няма как да разбере. Само ще му причиня излишна болка. Друг е въпросът, че едва ли бих изневерила. Хората са го казали отдавна: "На доктор всичко се показва, на инструктор не се отказва, а на мъж нищо не се казва."
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Blagodarq na vsi4i za mneniqta i savetite, osuznah 4e problemut ne e v tova 4e sum izneverila - iznevqrata e v sledstvie na problem, koito dulgo vreme ne iskah da vidq. Obi4am priqtelq si, za drugiq izob6to ne mi puka, problemut e 4e tvurde malka zapo4nah tazi vruzka i ne sum izjivqla ludoriite ot teen godinite, prosto sega osuznavam kolko mi lipsvat tezi ne6ta. V momenta sum adski oburkana - ot edna strana priqtelqt mi- sigurnost, lubov, podkrepa, a ot druga onova mom4e - nikakvi angajimenti, svoboda, kupon i veselie.............ami sega?