.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: kakvo da pravq

Град
    varna

kakvo da pravq

Moe lubimo zabavlenie ,eda si 4atq v mirka.No ot prosto zabavlenie se .......Ami kak da vi kaja az sam na 13 i se zapoznah 4rez 4ata s moq priqtel,toi e na 20.dopada me si mnogo ,no ne6to me pritesnqva.Kato ostanem nasame ,toi mnogo se vazbujda,i az no me e strah.Ne moga da si go predstawq kak 6te stane

Guest
    kaji na tvoq priqtel 4e e pedofil

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    хич не си прави планове
    той е на 20, ти на 13. от там нататъка ако имаш малко повече мозък ще разбереш какво искам да кажа
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

are you crazy motherfucker. ne si go i pomislqi ste sajaliava6. az sam mom4e a stom ti go kazva mom4e tova ne6to ima za kakvo da se zamisli6
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

Фен
    Град
    Varna

Re: kakvo da pravq

Цитирай Първоначално написано от sun_f
    Moe lubimo zabavlenie ,eda si 4atq v mirka.No ot prosto zabavlenie se .......Ami kak da vi kaja az sam na 13 i se zapoznah 4rez 4ata s moq priqtel,toi e na 20.dopada me si mnogo ,no ne6to me pritesnqva.Kato ostanem nasame ,toi mnogo se vazbujda,i az no me e strah.Ne moga da si go predstawq kak 6te stane

mi ne sa zanimavai s tolkoz golemi ve kurvo malka.pak ako ne si malkata_kurva as si reja koto poiska6

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    emi ako ne si rusa 6te zacepi6! a ako si rusa kato stane6 na 17-18 6te te vidim kak 6te izglejda6 i kak 6te xodi6 po ulicite.
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Супер фен

Re: kakvo da pravq

Цитирай Първоначално написано от sun_f
    По-добре не влагай много надежди в тази връзка или по-скоро в това "моментно увлечение"

Град
    na ulicata
    mila, osaznai se malko!!!!!!!!! kade si tragnala s 20 godi6en maj- mn si malka za nego-6te te iz4uka i 6te te zareje. maj na negovata vazrast si tarsi ne6to po uzrqqlo i ti si mu samo za uprajnenie. pomisli si dobre kakvo 6te pravi6 no 6te sajalqva6 ako pravi6 sex s nego-povqrvai mi!!!!!!!!!!!!!

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Супер фен
    Град
    София
    Тежко еее...голяма мъка

Guest
    Шибана работа. Да ти кажа няма да сбъркаш ако се откажеш от тая работа преди да се разочароваш...

Бааааа

Абе хора осъзнайте се малко! Кво го нареждате момичето?Никога ли не ви се е случвало да вярвате в невъзможни неща?И аз съм на мнение че той само изка да я изчука и да я зареже,обаче има и друг начин да и се поднесе тва,нали?Да не говорим за изказванията от руда на "курво","ти руса ли си" и други от тоя калибър.Айде успокойте се малко,стига с тая агресия!
    Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.

:P

Голям фен
    Ami momicheto ne e kurva a dori i da e rusa v nqkoi otnosheniq sigurno rasajdava po dobre ot opredeleni hora tuk Prosto e naivna i e povqrvala na hubavite prikazki na 20 godishniq batko koito nai veroqtno i obqsnqva kolko q obicha i tem podobni.
    Macka prosto go zareji zashtoto nqmash rabota s nqkaf deto ne mu vrazvat po golemite i za tva tarsi sred decata
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Човека ще те изчука - факт! Но няма да те зареже (или поне не веднага). Ще те зареже, когато ти се насити (освен ако не е влюбен в теб, което по-скоро не е така). Но като те гледам колко неуверено казваш, че не си сигурна, ако момчето е мъж на място до 5-6 дена ще те отвори, гаранция!
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Ami momicheto ne e k***a a dori i da e rusa v nqkoi otnosheniq sigurno rasajdava po dobre ot opredeleni hora tuk Prosto e naivna i e povqrvala na hubavite prikazki na 20 godishniq batko koito nai veroqtno i obqsnqva kolko q obicha i tem podobni.
    Macka prosto go zareji zashtoto nqmash rabota s nqkaf deto ne mu vrazvat po golemite i za tva tarsi sred decata
    Стига злобя де
    Май не прочете кво бях писала-сички се прайте на божи кравички и когато някой откровено изрази мнението си и то не съвпада с общото го нападате...Жалко за вас,но както обичам да припомням- "ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА"...мдаааа,в това не трябва да се съмнявате
    Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.

:P

Град
    In Basic Input Output System
    Нека момичето си реши ... но според мен sun_f все още си много малка ... както казах избора си е твой ...
    Умея да греша.

Повече от фен
    Град
    sofia
    ti si dete, ne se zanimavai s gluposti...2o godi6en muj ne e za teb, 6te mu doide vremeto! a puk i 4ata ne e nai-dobroto mqsto za zapoznanstvo!
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си