.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: obarka na sam!!!

Град
    plovdiv

obarka na sam!!!

PROBLE MA MI E PROST NA 19 SAM BILA SAM S KAM 9 10 MOM4ETA i EDNO MOMI4E BQX S NEQ KAM 3 MESECA i ot togava ne spiram da mislq za sex s jena prodaljavam da izlizam s maje dori da spa s tqx ama e dosta razli4no kak da vi obesnq az dori ot kakto se pomnq sam se 4ystvala razli4na,a sega sam dosta opla6ena i edinstveno s mnogo rabota i y4ene ospqvam da ne mislq za tova no iskam saveti za6toto e trydno da kaje6 na priqtelite kato imam predvid kolko sa malko.Dori sq kato sam v 4ata si 4ata si 4ata s po razli4ni momi4eta,po priqtno mie!!!
    PI6ETE MI 4AKAM SAVETITE VI
    hi na vsi4ki prosto iskam kontakti a ot kontakti te odgovori za6toto bez tqx samotata me nastiga!!!

Супер фен
    Или си го избий от главата или приеми факта че си бисексуална или поне си на път на станеш такава..

Guest
    kakyv ti e problema da spi6 s jena - 6om ti se iska pravi go, nqma ni6to neredno v tova da si bi- ili homosexualen (i na vseki koito tvyrdi obratnoto otsega zaqwqwm 4e e typo ograni4eno govedo)

Супер фен
    Град
    sofia
    mi probvai i s jena

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakyv ti e problema da spi6 s jena - 6om ti se iska pravi go, nqma ni6to neredno v tova da si bi- ili homosexualen (i na vseki koito tvyrdi obratnoto otsega zaqwqwm 4e e typo ograni4eno govedo)
    да ве в хомосексуалните жени няма нищо лошо ама в мъжете...пък ти ако твърдиш обратното баща ти е тъпо ограничено говедо
    First rule - I rule

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ImaNewbie
    да ве в хомосексуалните жени няма нищо лошо ама в мъжете...пък ти ако твърдиш обратното баща ти е тъпо ограничено говедо
    dotuk s tolerantnostta
    a da nenavijda6 drugite prosto za6toto sa razli4ni e takava idiot6tina 4e e trudno da se opi6e - po hubavo se zabutai na nqkoi samoten ostrov pylen s oligofreni, kydeto nikooi pone malko intiligenten nqma da te vidi kolko si prost

PS: syjalqwam za obidata ama naistina trqbwa da pomisli6 za wyprosa s tolerantnostta

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от ImaNewbie
    dotuk s tolerantnostta
    a da nenavijda6 drugite prosto za6toto sa razli4ni e takava idiot6tina 4e e trudno da se opi6e - po hubavo se zabutai na nqkoi samoten ostrov pylen s oligofreni, kydeto nikooi pone malko intiligenten nqma da te vidi kolko si prost

PS: syjalqwam za obidata ama naistina trqbwa da pomisli6 za wyprosa s tolerantnostta
    Ох пич мерси много че постна в темата,че вчера не можах да я намеря и си помислих че модераторите/админите са изтрили великолепния ми пост
    Пък иначе - нито ми дреме "толерантен" ли си,не си ли ,нито пък по някакъв начин можеш да промениш мнението за педалите

БТВ ако чак сега затопляш че съм олигофрен - жалко за тебе
    First rule - I rule

Педерунгелите заедно с турците и мангалите и айде при чичо Волен.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    respect
    First rule - I rule

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Много точно казано!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пробвай с момиче, щом ти е толкова мерак, и виж дали ще ти хареса!

Ако ти хареса....да не ти пука- Лезбийка ставаш!

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Пробвай с момиче, щом ти е толкова мерак, и виж дали ще ти хареса!

Ако ти хареса....да не ти пука- Лезбийка ставаш!
    E,добре де, кво толкова я съветвате да пробва с момиче като тя самата казва, че е излизала 3 месеца с момиче
    Мисли глобално, действай локално!

Град
    plovdiv

ok

vi6 az lizbiika nqma kak da stana 6toto znam prosto ot vsi4kitevi otgovori i saveti razbrax 4e nqma ni6to lo6o ama vie ne razbirate 4e priqtelite mi ne znaqt tova 4e sam bi i neznam kakvo da pravq az neiskam da imam taini s tqx (te sa 2)naistina priqtelki,za6toto kato gi pogledna i mi stava gadno 4e te mi spodelqt a az imam taina ot tqx i dori gi laja za tova nali.gadno
    hi na vsi4ki prosto iskam kontakti a ot kontakti te odgovori za6toto bez tqx samotata me nastiga!!!

Re: ok

Цитирай Първоначално написано от meri_be
    vi6 az lizbiika nqma kak da stana 6toto znam prosto ot vsi4kitevi otgovori i saveti razbrax 4e nqma ni6to lo6o ama vie ne razbirate 4e priqtelite mi ne znaqt tova 4e sam bi i neznam kakvo da pravq az neiskam da imam taini s tqx (te sa 2)naistina priqtelki,za6toto kato gi pogledna i mi stava gadno 4e te mi spodelqt a az imam taina ot tqx i dori gi laja za tova nali.gadno
    Еми, кажи им.От кво се притесняваш?!Те са ти приятелки и ще те разберат
    Мисли глобално, действай локално!

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    или пък(в най-добрия случай) ше ти пуснат...поне си заслужава да опиташ
    First rule - I rule

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си