.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

Za mom4etata i fodiotena

KAkvo mislite za mom4etata koito si slagat fondioten.Mislite li 4e sa geiove ili prosto iskat da izglejdat dobre.

P.P-az ne si slagam o6te no mislia da po4na.ne sam gei.Prosto iskam da izglejdam po-dobre.
    I mojete li da mi kajete kak to4no se nanasia i kakav cvia triabva da izbera 6toto mi se struva dosta slojna rabota.......

mom4eta i fondioten? mm nemislq 4e e dobar izbor tai kato mom4etata imat po gruba koja na liceto brada i t.n i edva li 6te se nanese dobre.za cveta zavisi ot kojata ti
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Guest
    оу...недей
    самата мисъл те прави гей
    ужасно е.един(гей е) от моя клас си
    слага и няяш представа колко му личи
    отврат е.грозно е

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    AZ MISLQ 4E E TAPO I GEISKO MOM4E DA SI SLAGA FONDIOTEN.SLED KATO SI SLOJIH FONDIOTEN SLED VREME 6TE RE6I6 I VEJDITE DA SI SKUBE6,POSLE I GLANC ZA USTNI ZA DA NE TI SE NAPUKVA USTATA A POSLE 6TE PO4NE6 I DA HARESVAH I HORA OT TVOQ POL.NE SI SLAGAI IMA NE6TA KOITO SA SAZDADENI SAMO ZA JENI.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Avtora
    Guest
    Kupix si fondioten.Slojix si.Dobre mi stoe6e.Zakriva6e mi malkia beleg.No niamam namerie da xodia taka po ulicite sled kato pro4etox mnenieto vi.
    6tom mislite 4e vsi4ki mom4eta koito si slagat takiva laina na liceto sa gei4eta-ne iskam da me misliat za gei!
    ama i nie sme stranni xora

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami ako ima6 nqkuv beleg...moje da si slaga6 samo tam!Az sislagam samo na nqkvi mesta primerno kadeto imam za4ervqvane ili ne6to takova.ne mislq 4e e geisko(e nee mnogo mujko de)ako ima6 beleg ili ne6to takova da slagai si!Amo ako prosto iska6 da ne se vijdat pup4iciteti ve4e e pedalsko

Mi da ti kaja ne e mn iako.....
    Oba4e ako ima6 beleg i ne e mn priaten za6to ne

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    пИдали,кфо друго да кажа
    First rule - I rule

Мега фен
    Аз не си слагам такива неща, но знам, че се слага коректор, а на фон де тен на белези и пъпки.

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ти момче ли си е ?
    First rule - I rule

Цитирай Първоначално написано от ImaNewbie
    ти момче ли си е ?
    Nerabrax mnogo koi pita6 -az sam mom4e.

ХАХахАхаахА
    е бате само професионале грим! Иначе ще се наклепаш и ще ти се смеят!

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    ХАХахАхаахА
    XAxa
    tva mnenie ma izkefi

Цитирай Първоначално написано от sladur4o
    ХАХахАхаахА
    XAxa
    tva mnenie ma izkefi
    аве не зам ко те кефи ама внимавай кво прайш. Под професионале грим визирам ... например на Слави Трифонов, но не му личи толкова. Просто коригира. За тва трябва да внимаваш!

ХАХахАхаахА
    XAxa
    tva mnenie ma izkefi
    аве не зам ко те кефи ама внимавай кво прайш. Под професионале грим визирам ... например на Слави Трифонов, но не му личи толкова. Просто коригира. За тва трябва да внимаваш!

Xaxa verno e tva.Ma az ne si slagam fondioten o6te....

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    AZ MISLQ 4E E TAPO I GEISKO MOM4E DA SI SLAGA FONDIOTEN.SLED KATO SI SLOJIH FONDIOTEN SLED VREME 6TE RE6I6 I VEJDITE DA SI SKUBE6,POSLE I GLANC ZA USTNI ZA DA NE TI SE NAPUKVA USTATA A POSLE 6TE PO4NE6 I DA HARESVAH I HORA OT TVOQ POL.NE SI SLAGAI IMA NE6TA KOITO SA SAZDADENI SAMO ZA JENI.
    Kakvo lo6o ima v tova mom4e da si slaga glanc na ustnite az naprimer vinagi kogato sa mi se napukali djukite si slagam nema da stoq taka i da nemoga da si zatvora ustata

Мега фен
    Има тема за никовете.
    Момиче съм, странно ли е младо момиче да не използва фон де тен? Или коректор?

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Ve4e e fqshun da si metro sexualen, a? Tc- tc- tc... Kosmite ot rucete maha6 li si?

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mnogo e geisko mom4e s fondoi ten ujasno ne mi haresva

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Kakvo lo6o ima v tova mom4e da si slaga glanc na ustnite az naprimer vinagi kogato sa mi se napukali djukite si slagam nema da stoq taka i da nemoga da si zatvora ustata[/quote]
    Ау не..99% и че си скубеш веждите, бръснеш си краката..и кво ли още не.. А по темата: Не си слагай фон дьо тен .. не е за момче направено тва нещо..По принцип момчетата трябва да са мъжествени, а не.. с прикрити несъвършенства и обръснати и оскубани от всякъде..
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Защо пък да не си слагаш фон дио тен аз познавам много момчета които си слагат и им стои добре!!!Стига да не си личи много и да знаеш как да си го сложиш и ако е по тъмниък.... \/ Не мисля ,че фон дио тена те прави гей това е смешно....!!!И да си оскубиш леко веждите какво лошо има стига да не са много тънки по добре ..!!! Това значи че се поддържаш а не че си гей!!!!Доста момчета не се поддържат и това ако е мъжественост...

Град
    BG-Yambol
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Kakvo lo6o ima v tova mom4e da si slaga glanc na ustnite az naprimer vinagi kogato sa mi se napukali djukite si slagam nema da stoq taka i da nemoga da si zatvora ustata
    Ау не..99% и че си скубеш веждите, бръснеш си краката..и кво ли още не.. А по темата: Не си слагай фон дьо тен .. не е за момче направено тва нещо..По принцип момчетата трябва да са мъжествени, а не.. с прикрити несъвършенства и обръснати и оскубани от всякъде.. [/quote]
    Не просто е мн геиско!И фондиотен и гланц и нз о6те кво!лично аз никога не бих харесала такоз нацапано мом4е!а колкото за гланца може ама само у вас,не на улицата!все пак това си е запазено за момичетата!ама си има и добрите страни :ако ти сварши гланца или фондиотена може да поиска6 от гаджето си ,а що да не обсаждате козметика(фондиотен,гланцо ве,червила...) ахаха!не е мн зле маи!ама все пак си помисли преди да си сложиш!!!
    Jivotyt ne se izmerva s broq na vdi6vaniqta,a s migovete,koito spitat dyha!!!

Повече от фен
    Град
    orange county
    ХАХахАхаахА
    XAxa
    tva mnenie ma izkefi
    i az taka mislq otn slavi \/
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Гримът си личи при всяко положение. При Слави също ще си проличи, ако го видите по-отблизо и на живо.

Guest
    Mi vsi4kite mi poznati i priateli mom4eta si slagat vsseki den.Niamam ni6to protiv.Az si slagam samo kato xoda na diskoteka 6tot izglejda acki mazno....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си