- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Za mom4etata i fodiotena
KAkvo mislite za mom4etata koito si slagat fondioten.Mislite li 4e sa geiove ili prosto iskat da izglejdat dobre.
P.P-az ne si slagam o6te no mislia da po4na.ne sam gei.Prosto iskam da izglejdam po-dobre.
I mojete li da mi kajete kak to4no se nanasia i kakav cvia triabva da izbera 6toto mi se struva dosta slojna rabota.......![]()
![]()
![]()
mom4eta i fondioten? mm nemislq 4e e dobar izbor tai kato mom4etata imat po gruba koja na liceto brada i t.n i edva li 6te se nanese dobre.za cveta zavisi ot kojata ti
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
оу...недей
самата мисъл те прави гей![]()
ужасно е.един(гей е) от моя клас си
слага и няяш представа колко му личи
отврат е.грозно е
AZ MISLQ 4E E TAPO I GEISKO MOM4E DA SI SLAGA FONDIOTEN.SLED KATO SI SLOJIH FONDIOTEN SLED VREME 6TE RE6I6 I VEJDITE DA SI SKUBE6,POSLE I GLANC ZA USTNI ZA DA NE TI SE NAPUKVA USTATA A POSLE 6TE PO4NE6 I DA HARESVAH I HORA OT TVOQ POL.NE SI SLAGAIIMA NE6TA KOITO SA SAZDADENI SAMO ZA JENI.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Kupix si fondioten.Slojix si.Dobre mi stoe6e.Zakriva6e mi malkia beleg.No niamam namerie da xodia taka po ulicite sled kato pro4etox mnenieto vi.![]()
6tom mislite 4e vsi4ki mom4eta koito si slagat takiva laina na liceto sa gei4eta-ne iskam da me misliat za gei!![]()
![]()
ama i nie sme stranni xora![]()
Mi da ti kaja ne e mn iako.....
Oba4e ako ima6 beleg i ne e mn priaten za6to ne![]()
![]()
пИдали,кфо друго да кажа
First rule - I rule
Аз не си слагам такива неща, но знам, че се слага коректор, а на фон де тен на белези и пъпки.
ти момче ли си е ?
First rule - I rule
Nerabrax mnogo koi pita6Първоначално написано от ImaNewbie
-az sam mom4e.
ХАХахАхаахА
е бате само професионале грим! Иначе ще се наклепаш и ще ти се смеят!
аве не зам ко те кефи ама внимавай кво прайш. Под професионале грим визирам ... например на Слави Трифонов, но не му личи толкова. Просто коригира. За тва трябва да внимаваш!Първоначално написано от sladur4o
Първоначално написано от WILD__BOY
Xaxa verno e tva.Ma az ne si slagam fondioten o6te....
Kakvo lo6o ima v tova mom4e da si slaga glanc na ustnite az naprimer vinagi kogato sa mi se napukali djukite si slagam nema da stoq taka i da nemoga da si zatvora ustataПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Има тема за никовете.
Момиче съм, странно ли е младо момиче да не използва фон де тен? Или коректор?
Ve4e e fqshun da si metro sexualen, a? Tc- tc- tc... Kosmite ot rucete maha6 li si?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
mnogo e geisko mom4e s fondoi ten ujasno ne mi haresva
Kakvo lo6o ima v tova mom4e da si slaga glanc na ustnite az naprimer vinagi kogato sa mi se napukali djukite si slagam nema da stoq taka i da nemoga da si zatvora ustata[/quote]
Ау не..99% и че си скубеш веждите, бръснеш си краката..и кво ли още не..А по темата: Не си слагай фон дьо тен .. не е за момче направено тва нещо..По принцип момчетата трябва да са мъжествени, а не.. с прикрити несъвършенства и обръснати и оскубани от всякъде..
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Защо пък да не си слагаш фон дио тен аз познавам много момчета които си слагат и им стои добре!!!Стига да не си личи много и да знаеш как да си го сложиш и ако е по тъмниък.... \/ Не мисля ,че фон дио тена те прави гей това е смешно....!!!И да си оскубиш леко веждите какво лошо има стига да не са много тънки по добре ..!!! Това значи че се поддържаш а не че си гей!!!!Доста момчета не се поддържат и това ако е мъжественост...
![]()
Ау не..99% и че си скубеш веждите, бръснеш си краката..и кво ли още не..Първоначално написано от In4iTu_
А по темата: Не си слагай фон дьо тен .. не е за момче направено тва нещо..По принцип момчетата трябва да са мъжествени, а не.. с прикрити несъвършенства и обръснати и оскубани от всякъде..
[/quote]
Не просто е мн геиско!И фондиотен и гланц и нз о6те кво!лично аз никога не бих харесала такоз нацапано мом4е!а колкото за гланца може ама само у вас,не на улицата!все пак това си е запазено за момичетата!ама си има и добрите страни :ако ти сварши гланца или фондиотена може да поиска6 от гаджето си ,а що да не обсаждате козметика(фондиотен,гланцо ве,червила...) ахаха!не е мн зле маи!ама все пак си помисли преди да си сложиш!!!
Jivotyt ne se izmerva s broq na vdi6vaniqta,a s migovete,koito spitat dyha!!!
i az taka mislq otn slavi \Първоначално написано от WILD__BOY
/
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гримът си личи при всяко положение. При Слави също ще си проличи, ако го видите по-отблизо и на живо.
Mi vsi4kite mi poznati i priateli mom4eta si slagat vsseki den.Niamam ni6to protiv.Az si slagam samo kato xoda na diskoteka 6tot izglejda acki mazno....