- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mom4etata sas oskubani vejdi
Kakvo mislite?kefi li vi? -ili naprotiv \/
Зависи как са оскубани, ако примерно са отстранени малко косъмчета, особено там където се сключвт веждите - ОК. Обаче напоследък забелязвам доста момчета с тънки като косъм вежди, а онзи ден видях и един, който си ги беше подсилил с молив. Грозна картинка е според мен.
" I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "
боже кфо ви става бе О.о
един си слага фон дьо тен, друг
си скубе веждите, трети си бръсне
краката![]()
![]()
ако продължава
така съвсем ще обърна резбата
kakto kaza nqkoi zavisi kak sa oskubani.ima mom4eta koito sa s edna vejda i na men li4no ne mi haresva.Ako si gi oskube malko to4no nad nosa 6te izglejda mn po dobre.Ina4e da si gi istanqva e grozna kartinka
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Съгласна съм.Първоначално написано от Кака съм
бахти педераското ...ако приятелят ми си оскубе веждите ше скасам с него![]()
SHTO NEE????![]()
тая тема я виждам за вече стотен път.![]()
както казаха и другите-супер много зависи от това как са оскубани.гадно е момче с некфи супер дебели и слючени вежди,но и супер тънките са смешни.![]()
най-добре според мен е,ако някое момче реши да си оформя виеждите да отиде на козметик и там да определят каква форма ще му отива най-много.
не съм била обратнаПървоначално написано от Г0ст
![]()
Тея фешанари дето си скубят веждите са яко зле!
Не ме кефи категорично!
така и така са тръгнали по нашия път да вземат и сутиени да носят...Първоначално написано от Lola Bunny
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Ако са много дебели веждите даже е препочъчително иначе не е толкова хубаво,въпреки че на някои много им отива![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Аз пък съм си горд с моите вежди,ма то не е вежди ми веждаи точно затфа съм горд...
First rule - I rule
Ако махат някое друго косъмче между веждите-ок, но иначе не го възприемам...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
тъй ли?ти ли реши по колко тряа да има човек?Първоначално написано от дрЕБОсъчко
First rule - I rule
saglasna sam, ama poskoro gledam tolkova mnogo mom4etq s oskubani vejdi, 4e napraoo nqmam dumi...ujasПървоначално написано от ycMuBkaTa
Не ми харесва. Намирам го за твърде префинено. А не харесвам фешън момчета.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
тези момченца дедо си скубят веждите бих казала че тва им е най-малкия проблем![]()
![]()
по късно ще се скубят и на други места
![]()
![]()
но така е при нас женитее
![]()
![]()
tova za resni4kata e mnogo sladko i az go haresvam no e adski grozno mom4e s oskubani vejdi
като видя мъж с оскубани вежди ми иде да го утрепа !
много ме дразнят такива менчета ! деа и педали