- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Здравейте от Търнава за Артмедия-ЛЕВСКИ..)))))
Тъй-като в неделя пътувам за Виена,където последно UEFA нареди да се играе мача Артмедия-ЛЕВСКИ ми е любопитна Вашата прогноза за този двубой както и за ЛИТЕКС-Страсбург!
Ще продължат ли НАШИТЕ отбори според Вас?
Личното Ми мнение е че и двата отбора ще преминат този кръг!
САМО ЛЕВСКИ НАЛИ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Litex prodyljawa uefski go duha![]()
Според мен и двата отбора ще продължат напред в турнира.
Прогнози за мачовете..хммм....
Артмедия- Левски 0:2 или 1:3 .
Литекс- Страсбург 1:0 или 2:1 .
![]()
\
/
Левски бие или прай равен, а Литекс - равен или мин. загуба, но и двата отбора могат да продължат. ама става въпрос за УЕФА, така че нищо не се знае. пък и да не забравяме онова 5:0 което отнесе Селтик. или пък кой очакваше Левски да бие Марсилия? или ЦСКА ливърпул? или ЦСКА да остане след Викинг? става дума за УЕФА, но мисля, че потенциала да продулжат и Левски и Литекс го имат, останалото е стратегия и воля.
ИСКАМ ФИНАЛ ЛЕВСКИ СРЕЩУ ЛИТЕКС
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Аз също!Първоначално написано от мечтател
![]()
![]()
samo levski nadqvam se da biem i liteks sa6to![]()
E dai BOJE...
Pone...
POLUFINAL LEVSKI-LITEX![]()
Neo evala bratle shapka ti svalqm shtom shte xodish chak navanka da gi gledash LeVski . Az shte sam za revansha ama ti si qvno poveche ot fen bratle . Awe qsno e che imat shansove i dvata otbora samo trea malko poveche kasmet i da nqma podcenqvane i drugoto e qsno final Levski-Litex . Pobeditel LeVski![]()
![]()
![]()
САМО Левски!!!! Мисляче ще победят ! Не съм запозната с играта на Артмедия, но затова пък знам възможностите на Левски![]()
И на Литекс стискам палци, се пак са от нашта порода![]()
Бъди себе си , има достатъчно други хора !
artmediq sa mashini ko si govorite..6tom otnesoha celti c, levski imat malki shansove,no vse pak imat.
ПРИЗОВАВАМ ФЕНОЕТЕ НА ДВАТА ОТБОРА УТРЕ ДА ХОДЯТ С ШАЛЧЕТА !![]()
![]()
![]()
Ste me izvinite 4e pak pisha na latiniza,no sled dosta peripetii sega sam v Tarnava,v zentara sme v edin netklub,koito e ednovremenno i biraria/stranna smesiza nali/-ta mislia pone ot tova ,koeto dotuk vidiah 4e pove4e ot 2000 sini fenove sme doshli da podkrepiame nashia lubim sin otbor i v zentara na tova spretnato grad4e Tarnava se 4uva BG re4 i mnogo sini pesni,da ne govorim 4e na dosta mesta ulizite posiniavat ot dvijesti se na grupi ot po 20 do 50 4oveka fenove na LEVSKI s golemi sini znamena i shalove))))Dano da sme stastlivi i sled ma4a.....az viarvam v mom4etata s sini flanelki....dosta studeno e tuk....no sam siguren 4e te ste napraviat vsi4ko neobhodimo da zaradvat vsi4ki doshli tuk zaradi tiah.....pozdravi na Bulgaria i na vsi4ki vas...i SAMO LEVSKI))))
NEO-OKO TM![]()
Артмедия - Левски 0:1 (те Левски не вкарват повече от 1гол на чужд терен, иначе САМО ЛЕВСКИ)
а за Литекс некаде 2:0
HMSU.ORG
LOVEZA_NEO нема да е зле да кажеш на сички ,че излъга,че си в Тарнава...
А
изигра доста хора
...
2 т. системно
Армедия- Левски
Сините играха много добре и според мен заслужено победиха. Бяха по-добрият отбор на терена,въпреки че имаха и някои грешки, но все пак победиха на чужд терен и това е най-важното!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!\
/
![]()
Аз ще ходя на реванша тук в София въпреки всичко!![]()
Литекс- Страсбург
Толкова кофти ми стана като гледах този мач. Литекс играха, опитаха се да направят много, но в играта им имаше доста грешки и просто не се получаваше. Имаха своите шансове, но уви нямаха ксъмет. Изпуснаха дузпа...ако беше реализирана съм сигурен,че мача щеше да е Х в най-лошият случай.
Колкото и банално да звучи, съдията може би беше 12ят играч на гостите. При 1ят гол на гостите, реализаторът беше в засада, около метър и малко зад последният зачитник на ловчанлии. Но станалото станало.
Пак 1то полувреме ясно като бял ден нарушение в наказателното поле на гостите и пак съдията си замълча като гъз...без извинение! Какво да се прави...съдията пак се опита да помогне...![]()
Вече за 2ят гол във вратата на Литекс, вина имаше отбраната и никой друг!
Вие какво мислите?![]()
Първоначално написано от scorpiass
AIDE BE....i ti kak razbra!!!!Pak i koi go e grija ti kakvo mislich...LEVSKI EVROPEISKI...samo drebnite 4erveni duchizi sa se svili sled tozi ma4....
SAMO LEVSKI ALE ALE ALE....ALE ALE ALE..ALE ALE ALE...![]()
Левски излезе на първо място по коефициент за сезона от българските отбори в Европейските турнири за този сезон след победата над Артмедия в първия мач от 1/16-финалите на надпреварата за купата на УЕФА в Търнава снощи.
Възпитаниците на Станимир Стоилов победиха с 1:0 с гол на Емил Ангелов в деветата минута и увеличиха значително шансовете си да преминат в следващия кръг на състезанието.
След петия успех в девет мача през настоящата си кампания в Европа "сините" покачиха коефициента си до рекордните за български отбор 10.2275 точки.
На второ място се смъкна досегашния водач от родните състави Литекс. Ловчалии вчера загубиха с 0:2 от френския Страсбург и имат 9.2275 точки.
Трети е ЦСКА, който отпадна от Европейските турнири през есента. "Червените" са с коефициент 8.2275 точки, който се подобри благодарение на победата на Левски вчера.
И трите водещи български отбора са в топ 53 на Европа през този сезон досега.
Левски е 43-и по коефициент, Литекс е на 47-о място, а ЦСКА е 53-и.
Четвъртият български участник в турнирите Локомотив /Пловдив/, който отпадна в първи кръг на УЕФА, е на 95-о място с 2.2275 точки.
Лидер в това подреждане е английският Арсенал с 18.6300 точки, пред испанския Барселона с 18.3705 точки и френския Лион 17.8665 точки.
В класацията по коефициент за последните пет сезона, според която се определят поставените отбори при жребия, само Левски е в топ 100.
"Сините" имат актив от 27.356 точки, което им отделя 87-ата позиция в Европа по този показател.
Литекс е на 102-ро място с 22.356 точки, следван от е ЦСКА, който е 114-и с 20.356 точки.
Лидер в тази класация е италианският Милан с 118.700 точки, пред испанските Реал Мадрид 117.215 точки и Барселона 111.215 точки.
Пак сърцата са ни пълни
Пак стадиона ще е син
Синьо знаме ще се вей
"Само Левски" ще се пей
Е-е-е-е, сини богове
Цялата земя пред вас на колене !България има много природни богатсва,
България има море и реки.
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски най-силен футболен тим.
Маждукат много тимчета разни,
Маждукат, но Левски блести.
Опитват се редом да крачат,
те крачат, а Левски лети.
Левски - оле.
Оле, оле, оле !Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г,
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
Спри да пишеш 10000поста един след друг ве лъжец!
Да си чувал за Ip-проверка /???????
И не знаех,че в Тарнава има кирилица..
![]()
![]()
![]()
и спри с тъпите постове?
а
?
2 т. системно
Това за кирилицата е едно.Първоначално написано от scorpiass
![]()
Другото е, че за мача са заминали 1300 фенове, а не 3000 или там колкото той каза.![]()
Добре ама ми не е ясно защо требва да лъже тука всички,ей това не ми е ясно
Abe smeshnik...pravish se 4e si mnogo navatre v komputrite li be smotlio...a da si 4uval 4e moje da pora4ach na niakogo da napiche nesto ot tvoe ime dokato te niama-tai 4e si zavri IP proverkata v g-a-z-a..i kade ia vidia taia kiriliza be balamurnik-poslednite pisania sa ot taia sutrin,kogato se pribrahme i razgledahme online presata!A na toia drugia deto tvardi 4e fenovete bili 1300...Първоначално написано от scorpiass
drugia pat da zapoviada na niakoe gostuvane na LEVSKI i da gi prebroi,edin po edin...moje da e niamalo to4no 3000..no sas sigurnost sa bili nad 2500.,...
Ama kvo vi obiasniavam na takiva tupani...
Пак сърцата са ни пълни
Пак стадиона ще е син
Синьо знаме ще се вей
"Само Левски" ще се пей
Е-е-е-е, сини богове
Цялата земя пред вас на колене !България има много природни богатсва,
България има море и реки.
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски най-силен футболен тим.
Маждукат много тимчета разни,
Маждукат, но Левски блести.
Опитват се редом да крачат,
те крачат, а Левски лети.
Левски - оле.
Оле, оле, оле !Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г,
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
SAMO LEVSKI ALE ALE ALE... =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
a spezialno za teb..ako proiavich interes..ste ti dam telefonite pone na 10 4oveka..deto da potvardiat 4e sam bil v Tarnava snosti...Първоначално написано от scorpiass
ai da te vidia be tupan..koi e lajez i koi obiknoven otvorko))))![]()
Първоначално написано от Loveza NEO
Първоначално написано от залухавия
Интересно какво толкова трябва да разбираш от компютри за да пуснеш едно мнение във форум ?Баси как си противоречиш.Адски много се съмнявам някой твой приятел да седне да пише във форума.Най-интересната част е как знае точно к'во да пише-че си едновременно във 'интернет клуб бирария' /как ли пък не/ .Пъ видял това,видял онова.Или сигурно си му се обадил по телефона ,а?Нема лошо да навъртиш огромна сметка за да обясниш на някой какво да пише в някъв тийнфорум
.Аха,ясно !
Аха...аз мисля,че заглавието е написано на кирилица...пък знам ли...?Първоначално написано от залухавия
Първоначално написано от залухавия
ти пъ се едно си бил там
Знаем,че никога не можеш да се защитиш и винаги почваш да обиждаш-били сме ограничени,тупани,тъпи и не знам си кви.Всъщност само един ограничен мозък може да говори по този начин..Сега естествено ще кажеш,че съм тъпа,точно на мен няма да обясняваш и т.н,а ?Не че и аз ще се занимавам с теб.Първоначално написано от залухавия
пп:ако искаш ще ти дам телефоните на поне 20 човека,които ще потвърдят ,че събота и неделя бях в Египет.Тва да ти е 'проблема'....!
Мачок ся да не ми изтриеш и тва мнение шот ща замерям с домати !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...