.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Flirt^girl
    Guest

Израстак и то каде

Незнам дали има смисъл да казвам че проблема не е мои а на моя приятел ( гадже ) =D> =D>

Преди 2 дена ми се оплака и аз му обещах да се допитам до вас

Сподели ми следното: Когато се капел :P :P и по точно когато се миел между буските забелязал че има нещо като израстак в ануса и от време на време го сарбяло

Тои горкия какво ли не преживя, преди 2-3 месеца го бяха оперирали от КИСТА на задника сега пък това

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Да върви на лекар!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Твоят приятел вероятно рядко си мие дупенцето и това, както и някой други фактори предизвикват предполагаемото от мен .... възпалено ... хемороидче. Не мога да съм 100 % сигурен както разбираш само по описание, но според това което казжаш най-вероятното е хемороид. Препоръката ми е да се къпе много редовно, да не се напъва, да не яде люто, да не допуска запек. Подмиване отзад след всяко посещение по голяма нужда. Ако не се оправи до 2-3 дни - пишете отново на МЕЙЛА МИ!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Flirt^girl
    Guest
    ami az spomenah 4e skoro go operiraha ot kista i dokolkoto znam si mie6e 4esto ( dokolkoto mi e kazval ) a ako e hemoroid kak moje da se izlekuva

Супер фен
    Град
    София
    Ако израстакът е на опашната кост е възможно да е друга киста.По-добре лекар да каже обаче

Flirt^girl
    Guest
    izrastaka ne e na opa6kata :<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си