ей,ей, превърнахте го в бойно поле за лични обиди.Вместо да съдите момичето и да и казвате колко и дали е пораснала, може да и дадете съвета, който търси или да замълчите...
колкото до темата...ами виж аз винаги съм гледала на първия път като просто една ципа...в 90% от случайте боли

няма да е толкова хубаво и красиво, колкото в представите ти.Погледни от друга страна, че всеки път ще ти е за първи път, когато се влюбиш...колкото и сексуални парктньори да имаш, с всяко следващо влюбване, ще изживяваш сексуалната тръпка по различен начин и всеки път ще ти е като пръв. Все пак...би трябвало да направиш тази крачка когато се чувстваш психически и физически готова за нея...тук вече ти си преценяш!
А до това, че приятелят ти ще те остави...има известна доза истина...за мен са два варианта,ако не държи толкова много на теб, ще те отреже, а ако държи...просто ще потърси това,което не му даваш другаде...да не забравяме, че 19 годишните момчета си имат нужди!Успех в избора и дано вземеш правилното решение