.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    Compton
    направи го когато ти си готова

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Цитирай Първоначално написано от air_soul
    ей,ей, превърнахте го в бойно поле за лични обиди.Вместо да съдите момичето и да и казвате колко и дали е пораснала, може да и дадете съвета, който търси или да замълчите...
    колкото до темата...ами виж аз винаги съм гледала на първия път като просто една ципа...в 90% от случайте боли няма да е толкова хубаво и красиво, колкото в представите ти.Погледни от друга страна, че всеки път ще ти е за първи път, когато се влюбиш...колкото и сексуални парктньори да имаш, с всяко следващо влюбване, ще изживяваш сексуалната тръпка по различен начин и всеки път ще ти е като пръв. Все пак...би трябвало да направиш тази крачка когато се чувстваш психически и физически готова за нея...тук вече ти си преценяш!
    А до това, че приятелят ти ще те остави...има известна доза истина...за мен са два варианта,ако не държи толкова много на теб, ще те отреже, а ако държи...просто ще потърси това,което не му даваш другаде...да не забравяме, че 19 годишните момчета си имат нужди!Успех в избора и дано вземеш правилното решение
    Tva e nai-smislenoto, koeto pro4etoh do sega v taq tema
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Направи го,когато се чувстваш готова.

Фен
    Град
    BG-Sofiq

ha

kogato se 4uvsva56 gotova i kogato se obedi6 4e go iska6 i si sigurna v 4oveka do teb

Фен
    Град
    Sofiq
    Ми кво да кажа... "КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ МИ ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Човечето
    Точния отговор на въпроса ти е: когато си готова и си уверена, че е с точния човек и че няма да съжеляваш после, тогава го направи! Самия факт, че си задаваш този въпрос и пишеш във форума показва, че не си готова не дей да го правиш! Обясни на гаджето си, че не искаш и не се чувстваш готова, но това не е заради него! Ако той каже, че е съгласен да те изчака - значи всичко е точно, а ако те зареже или нещо подобно - значи не е за тебе, което значи че не е точния човек за първия път!

П.П. Вие двете, дето се карате в темата на момичето спрете! Не пълнете темата с лични нападаки! Ако искате карайте се на ЛС!
    Подкрепям това мнение, само искам да добавя, че е хубаво да се замислиш, дали наистина имаш чувства към това момче, щом не си сигурна дали искаш да спиш с него, защото когато срещнеш истинския, няма да имаш такива колебания. Така, че помисли си хубаво и тогава действай. И между другото не е толкова страшно колкото са ти казвали Дори е приятно стига партньора ти да е подходящ.
    Айде успех каквото и да решиш.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си