- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iskam da vi pojelaia 4estit praznik :))
Zdraveite.Napravix tazi tema za da vi pozdravia za predstoia6tia praznik.Az niama da praznuvam Sveti valentin-niama s kogo.Iskam da pojelaia veselo izkarvane i na tezi koito 6te praznuvat Sveti Valenti,i na tezi koito 6te se veseliat poslu4ai trifon zarezan.A na tezi kato mene koito niama da praznuvat nito ednoto 6te im kaja samo -NE SE Ot4AivaiTe.Az 6te si zema dva filma i pukanki i 6te prekaram no6ta sam.Ako niama s kogo da praznuvate napravete kato men))
P.P-Obi4aite se tova e nai-vajnoto![]()
Що пак трябва да си сам?!Не може ли да се събеерш с приятели и да празнуваш Трифон Зарезан...аз тай ще направя...Нямам гадже,защото не искам и нямам вреем ама ще се събера с приятелки и ще си направим кефа![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Blagodarq! Az syshto nqma da praznuvam, no i nqma da gledam filmi. Imam adski mnogo za uchene. Izpiti ima vse pak.
Az iskam da pojelaq na vsichki vliubeni oshte poveche liubov i doverie.
A na Trifontzite- super kupon!
Ами весел празник и от менАз ще го празнувам с любимия човек, но знам какво е да си сам на свети валентин, така че горе главите защото сигурна съм догодина ще имате човек до вас, когото да обичате
И внимавайте с алкохола
Вярно, че някой ще празнуват Трифон зарезан ама все пак
![]()
dam,Chestit i ot men as sushto znam kakfo e da si sam v Denq na vliubenite,no...sega namerih momcheto za men i sm mn shtastliva...shte go namerit ei vieDisorder Пуснато на: 13.02.10 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами весел празник и от мен Аз ще го празнувам с любимия човек, но знам какво е да си сам на свети валентин, така че горе главите защото сигурна съм догодина ще имате човек до вас, когото да обичате И внимавайте с алкохола Вярно, че някой ще празнуват Трифон зарезан ама все пак![]()
Veselo iskarvane na praznika ! :P
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Az moje bi shte praznuvam dvata praznika no ne e sigorno!V momenta svalqm edno momi4e i se nadqvam utre da e purvata...
A ina4e na vsi4ki pojelavam priqtno izkarvane na utreshniq den koito i ot dvata praznika da praznuvat \/ :P
In dreams there are no rules...
И аз им пожелавам на празнуващите :P
Ahahhahahah basi typite lapeta \/ Kat va zabluskam samo na sv valentin 6e mi stanete
![]()
Kav praznik e tova we tova e nai mra6lqviq den ot godinata ebasi pomqrskiq den da go eba u prazniko maumen!!!!!!!!!
Хей приятел , Св. Валентин може да се празнува не само и от влюбени ... може да празнувате с твоят най-добър приятел / приятелка ! Да отпразнувате приятелската ви любов !Първоначално написано от Samoten :(
![]()
Умея да греша.
Нека да честитя на всички, които се обичат ли обичат виното и т.н., макар че не приемам Свети Валентин като празник, поне не като български такъв! Това е един комерсиализиран празник - средство, чрез което търговците си пробутват стоящите по скледовете тъпи стоки във всички нюанси на червеното и розовото! Плюс това това е католически празник! Защо трябва да празнуваме празниците на другите народи..? Да не би те да празнуват баба Марта..? Не казвам, че е лошо да има празник тачещ любовта! И ние, българите, си имаме такъв - вяра, надежда и любов! На бас че половината от вас, че и повечето не се сещат кога се пада(а пък за Свети Валентин всеки ще се сети на коя дата - това се дължи на комерсиализма!)
П.П. За влюбените всеки ден е празник!
Chestit vi praznik i ot men!Na vlibenite pojelavam ogromnoto bogatstvo i 6tastie na spodelenata liubov,a na praznuva6tite Trifon zarezan leko i bezavariino piivane,hubavi migove i veselo prekarvane.
A ti ne se osamotqvai na praznika,izlez s priqteli i se veseli![]()
Ей тцтцт не се научихте че като СЕДИТЕ ПРЕД КОМПА И СЕ ВАЙКАТЕ ЛЮБОВТА НЯМА ДА ВИ НАМЕРИ САМА.. тццттцтц... ми какво да ти кажа, ако продължаваш да гъчиш пуканки и да гледаш тъпи американски филми и на следващия празник пак ще пускаш таква тема!!!Първоначално написано от Samoten :(
Я излез, огледай се - любовта е навсякъде...Ти тъсил ли си я? Кви са тези изпълнение...самотен и дрън дрън....
А относно "празника"...хм първо не е наш празник, второ необходимо ли е да има празник за да кажеш на любимия човек "Обичам те!" ??? Аз го правя редовно... и редовно ми показват че съм обичана...това е най-важното....ДА, любовта е най-важното....
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Vie ste palni oligofren4eta. Praznik dnes xa kav praznik we oven trifon4o dr praznik nema. Ima nekav maumen sv.valentin de e nai idiotskiq i bezmislen praznik. Ebal sam go u prazniko maumen. Nazdrave na si4ki koito praznuvat trion4eo i DGD vsi4ki koito uj praznuvat Sv.valentin
днеска ще си карам Трифон зарезан!![]()
заглавието май трябваше да бъде - сам съм на 14ти февруари обаче нали не се оплаквам-нееееееее
оле направо когато започнете да се оплаквате че няма с кой да си празнувате"вашия" празник..издивявам
в смисъл ако искаш да имаш някой до себе си го потърси, защото няма как да дойде през екрана на монитора
peace\/
"Целувка за лека нощ"
Аве хора това е най педалския празник който може да съществува. Откога почнахте да позволявате на мазните американчета да ви промивад бедните мозъчета. Ако искате да празнувате като малко сладки гейчета отидете си в америка. На православна България такива боклуци не и трябват!!!!
Честит Св. Трифон Зарезан! Истинският Български празник!!!
Dnes az imam imen den.Pozdravi na vsi4ki imenniczi
.
Аз също няма с кой да го празнувам, ама не ми пука особенно- не го зачитам празника кой знае колко!
Честито на тези,които имат приятел/приятелка!![]()
![]()
![]()
Бахти, само за мен ли днес е един най-обикновен ден?
ne mislq 4e trqbva da ostavame sami..dori i da nqmame gadjeta imame tolkova mn priqteli s koito moje da se poveselim!!!![]()
Тва е ебаси простия празник.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
mersi i ot mene))a az iskam osven da vi pojelaq 4estit praznik,i da vi pitam kak si izkaraxte praznika{koi ot dvata} s kogo kakvo vi podari i taka
)ne mislq 4e ima smisal da puskam nova tema osven na parviq varpos otg i na moite
e razbira se ako iskate
)
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto